Glas och porslin » Tallrikar » Serveringsfat

Märken på serveringsfat:

Rörstrand serveringsfat

 • Rörstrand Ostindia Ovalt serveringsfat 33x22 cm

  Rörstrand Ostindia Ovalt serveringsfat 33x22 cm från Rörstrand
 • Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 cm

  Ett ovalt serveringsfat från Rörstrand. Ett vackert fat från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almstr
 • Rörstrand Ostindia Ovalt serveringsfat 33x22 cm

  Rörstrand Ostindia Ovalt serveringsfat 33x22 cm från Rörstrand
 • Ostindia serveringsfat oval 33x22 cm

 • Rörstrand Ostindia Serveringsfat Ovalt 33 cm Blå

  Ett fat som kan användas till mycket under en middag. Fyll den med potatis, rostade grönsaker eller kött som du vill bjuda dina vänner på. Den klassiska serien förhöjer dukningen på ditt bord vid alla tillfällen och bidrar dessutom med en trevlig historia till dina gäster. Inspirationen till servisen kommer från en porslinsskärva som bärgats från ostindiefararen Göteborg som förliste 1745. Serien som skapades 1930 står sig lika bra nu som då på bordet och tål både diskmedel och diskmaskiner.
 • Rörstrand Swedish Grace Serveringsfat Oval 32 cm Snö

  Serveringsfatet kan användas för att sätta extra guldkant på vardagen eller för servering av söndagssteken med släkten. Denna klassiska servis från 1930 känns lika modern nu som då, med inspiration från vajande veteax i sommarvinden. Tål maskindisk och mikrovågsugn.