Rörstrand serveringsfat

Klassiska serveringsfat ur porslinsserier från Rörstrand. Här finns runda, ovala och fyrkantiga uppläggningsfat från serier som Ostindia, Mon Amie och Swedish Grace. Lägg upp snacks, fikabröd, sallad eller annat gott på Rörstrandsfat när du har gäster.

Populärt inom Rörstrand serveringsfat

 • Mon Amie serveringsfat 22x28 cm

  Mon Amie serveringsfat 22x28 cm
 • Mon Amie serveringsfat 22x28 cm

  Mon Amie serveringsfat 22x28 cm
 • Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 cm

  Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 cm
  Ett ovalt serveringsfat från Rörstrand. Ett vackert fat från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almström som sedan utvecklade och designade detta
 • Rörstrand Mon Amie serveringsfat 22x28 cm

  Rörstrand Mon Amie serveringsfat 22x28 cm
  Imponera på vänner och bekanta genom att servera en vackert upplagd maträtt på detta ljuvliga fat från Rörstrands vackra serie Mon Amie. Den underbara serien designades av Marianne Westman och lanserades 1952. År 2008 återlanserades Mon Amie med uppdaterade former. Serien har verkligen blivi

Fler tips på Rörstrand serveringsfat

 • Rørstrand Swedish Grace White Tärt tallrik 31 cm

  Rørstrand Swedish Grace White Tärt tallrik 31 cm
  31 cm
 • Rörstrand Swedish Grace Fat Oval 40x29 Cm Snö - Uppläggningsfat Porslin Snö - 1055617

  Rörstrand Swedish Grace Fat Oval 40x29 Cm Snö - Uppläggningsfat Porslin Snö - 1055617
  Swedish Grace tallrik, oval 32 cm Snö/vit från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Vi har valt ut Snö Uppläggningsfat i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm - Uppläggningsfat Porslin Is

  Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm - Uppläggningsfat Porslin Is
  Fatet från Rörstrand har ett ikoniskt Swedish Grace mönster med en elegant, tidlös känsla. Det har en härlig, ljusblå färg med en oval form perfekt för servering av olika tilltugg och för att förvara frukt eller bröd. Kan även användas som en inredningsdetalj. Formgiven av Adelborg/Törnell/Barolo. Om fatet från Rörstrand- Från kollektionen Swedish Grace.- Finns även som ett vitt fat.- Ikoniskt mönster.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Skötselråd för fatet- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm - Uppläggningsfat Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm - Uppläggningsfat Porslin Snö
  Stilrent fat i färgen snö från Swedish Grace från Rörstrand. Med sin enkla och klassiska design passar detta fat perfekt att duka med både till fest och till vardag. Kombinera gärna med fler artiklar ur serien Swedish Grace för en enhetlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Mon Amie serveringsfat 22x28 cm

  Mon Amie serveringsfat 22x28 cm
 • Rørstrand Swedish Grace Winter Oval Fat 32 cm

  Rørstrand Swedish Grace Winter Oval Fat 32 cm
 • Rørstrand Ostindia Svart Ovalt Serveringsfat 33x22cm

  Rørstrand Ostindia Svart Ovalt Serveringsfat 33x22cm
  Størrelse: 33 x 22 cm
 • Rörstrand Corona Fat - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Rörstrand Corona Fat - Uppläggningsfat Porslin Vit
  Corona Fat från Rörstrand. Det här är ett ovalt fat med en dekorativ platinakant. Det har formgivits av Jonas Bohlin, och inspirationen kommer från när månens ljus böjs genom vattendroppar. Jonas sa själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rørstrand Swedish Grace Ovalt Fat Is / Grå 32cm

  Rørstrand Swedish Grace Ovalt Fat Is / Grå 32cm
  Størrelse: 32 cm
 • Rørstrand Swedish Grace White Oval Rätt 32 cm

  Rørstrand Swedish Grace White Oval Rätt 32 cm
 • Rørstrand Swedish Grace White Snack tallrik 18x16 cm

  Rørstrand Swedish Grace White Snack tallrik 18x16 cm
  18x16 cm Vit Porslin
 • Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm Snö - Uppläggningsfat Porslin Snö - 1011851

  Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm Snö - Uppläggningsfat Porslin Snö - 1011851
  Swedish Grace tallrik, oval 32 cm Snö/vit från Rörstrand. Servisen Swedish Grace är en riktig formklassiker som är lika omtyckt i dag som när den primärvisades på Stockholms-utställningen 1930. Formgivaren Louise Adelborg lyckades skapa en servis för hela svenska folket och lyckades på ett elegant vis förmedla känslan av vajande veteax i sommarvinden. En smakfull formklassiker! Vi har valt ut Snö Uppläggningsfat i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rørstrand Mon Amie Serveringsfat 22x28 cm

  Rørstrand Mon Amie Serveringsfat 22x28 cm
  22x28 cm
 • Rørstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 cm

  Rørstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 cm
 • Rörstrand Ostindia Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Svart

  Rörstrand Ostindia Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Svart
  Serveringsfatet från Rörstrand har ett modernt utseende i vitt porslin med ett kontrasterande, svart mönster. Det har en ikonisk design med en generös storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Om serveringsfatet från Rörstrand - Från kollektionen Ostindia Svart.- Tillverkat av porslin.- Generös storlek.- Ikoniskt, svart mönster.- Finns även som skålar. Skötselråd för serveringsfatet - Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till 250°C. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rørstrand Kulinara Fat lite 19x15cm

  Rørstrand Kulinara Fat lite 19x15cm
  .
 • Rörstrand Ostindia Svart Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Svart - 1061080

  Rörstrand Ostindia Svart Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Svart - 1061080
  Ostindia Black serveringsfat från Rörstrand med ett modernt utseende i vitt porslin med ett kontrasterande, svart mönster. Det har en ikonisk design med en generös storlek perfekt för servering av olika tilltugg. Ett måste för den designintresserade. Formgiven av Anna Lerinder & Nils Emil Lundström. Bra att veta om Ostindia Black serveringsfat - Från kollektionen Ostindia.- Tillverkat av porslin.- Generös storlek.- Ikoniskt, svart mönster.- Finns även som skålar. Hur bör du ta hand om serveringsfatet?- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till 250°C. Vi har valt ut Svart Uppläggningsfat från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rørstrand Ostindia gratineringsform 28cm

  Rørstrand Ostindia gratineringsform 28cm
 • Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Ovalt Serveringsfat 33x22 Cm - Uppläggningsfat Porslin Blå
  Serveringsfat från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm Is - Uppläggningsfat Porslin Is - 1059960

  Rörstrand Swedish Grace Fat 32 Cm Is - Uppläggningsfat Porslin Is - 1059960
  Swedish Grace fat från Rörstrand med ett ikoniskt Swedish Grace mönster med en elegant, tidlös känsla. Det har en härlig, ljusblå färg med en oval form perfekt för servering av olika tilltugg och för att förvara frukt eller bröd. Kan även användas som en inredningsdetalj. Formgiven av Adelborg/Törnell/Barolo. Bra att veta om Swedish Grace fat - Från kollektionen Swedish Grace.- Finns även som ett vitt fat.- Ikoniskt mönster.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Hur bör du ta hand om fatet?- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Vi har valt ut Is Uppläggningsfat i Porslin från Rörstrand med stor omsorg.
 • Rørstrand Swedish Grace White Oven form 20x28 cm

  Rørstrand Swedish Grace White Oven form 20x28 cm
  20x28 cm
 • Rörstrand Swedish Grace Fat 18x16 Cm Snow - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Rörstrand Swedish Grace Fat 18x16 Cm Snow - Uppläggningsfat Porslin Vit
  Fatet från Rörstrand har ett ikoniskt Swedish Grace mönster med en elegant, tidlös känsla. Det har en snäckformad form perfekt för mindre portioner. Kan även användas som en dekoration. Formgiven av Adelborg/Törnell/Barolo. Om fatet från Rörstrand- Från kollektionen Swedish Grace.- Finns även som en servis. Skötselråd för fatet- Denna produkt är godkänd för diskmaskinen. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Serveringsfat 22x28 Cm - Uppläggningsfat Porslin Blå

  Rörstrand Mon Amie Serveringsfat 22x28 Cm - Uppläggningsfat Porslin Blå
  Det här serveringsfatet från Rörstrand tillhör serien Mon Amie, som är en riktig Rörstrandsklassiker. Den koboltblåa färgen och det vackra blommotivet gör fatet till ett perfekt inslag när du vill skapa en klassisk dukning med romantiska inslag. Serien är formgiven av Marianne Westman år 1952. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Kulinara Fat 15x19 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit

  Rörstrand Kulinara Fat 15x19 Cm - Uppläggningsfat Porslin Vit
  Fat från Hanna Wernings serie Kulinara som bjuder in till umgänge. Kulinara är en lyckad 50-talsflört som förenar primörer från hela året och kittlar såväl fantasi som smaklökar. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Fat Oval 40x29 Cm - Uppläggningsfat Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Fat Oval 40x29 Cm - Uppläggningsfat Porslin Snö
  Stilrent fat i färgen snö från Swedish Grace från Rörstrand. Med sin enkla och klassiska design passar detta fat perfekt att duka med både till fest och till vardag. Kombinera gärna med fler artiklar ur serien Swedish Grace för en enhetlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Uppläggningsfat och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Rörstrand Ostindia serveringsfat ovalt, svart

  Rörstrand Ostindia serveringsfat ovalt, svart
  Ett vackert fat i fältspatporslin, perfekt till servering av en mängd olika rätter och dekorerat med det klassiska blommiga mönstret som formgavs av Nils Emil Lundström på 1930-talet. Materialet är hållbart och skänker en estetisk charm som gör sig riktigt bra vid middagsbordet och serveri
 • Rørstrand Mon Amie Kakefat 30 cm

  Rørstrand Mon Amie Kakefat 30 cm
ilead