Orrefors kannor & karaffer

Orrefors vet hur man gör snygga karaffer och kannor. Eller rättare sagt vet de hur man knyter till sig duktiga designers och formgivare, som vet hur man t.ex. tar fram en snygg vinkaraff. Framstående formgivare som Erika Lagerbielke har designat karaffen Intermezzo Satin och Divine vinkaraff.

Stora vinkarafferna från Orrefors

Gunnar Cyréns Optica är en storsäljare som rymmer en hel vinflaska utan problem. Street, barserien av Jan Johanson, som släpptes 2006 och nu består av 10 produter innefattar den snygga, lätt fyrkantiga karaffen som rymmer 75 cl.

Populärt inom Orrefors kannor & karaffer

 • Orrefors - Erik Karaffset 2 Glas

  Orrefors - Erik Karaffset 2 Glas
  Karaff och whiskeyglas från Orrefors klassiska serie Erik, formgiven av Olle Alberius. Det här är en stilren serie som passar alla hem och inrednignsstilar, och blir en perfekt inflyttningspresent till whiskeyälskaren.I setet ingår en karaff på 78 cl och två Old fashioned whiskeyglas på 34 cl.
 • Orrefors - City Karaff 0,95 L

  Orrefors - City Karaff 0,95 L
  Elegant karaff från Orrefors, formgiven av Martti Rykönen. Designen är klassisk och tidlös, vilket gör att det passar bra på alla dukade bord. Karaffen är perfekt för servering av whisky eller andra ädla drycker. Låt karaffen stå framme och bli en snygg inredningsdetalj!Barserien CITY är en modern klassiker med tydlig Orreforskänsla. Skären som löper runt i glasens yta skapar ett oregelbundet uttryck som är kaxigt maskulint men är samtidigt elegant.
 • Orrefors Difference Karaff Magnum

  Orrefors Difference Karaff Magnum
  Elegant vinkaraff i serien Difference designad av Erika Lagerbielke. Formen på kannan är inte bara snygg utan även noga framtagen för att framhäva vinets fulla doft och smak.  Ingen annan designer har formgivit så många och så framgångsrika glasserviser för Orrefors som Erika Lagerbielke. Många av succéserierna har tilldelats fina utmärkelser så som, Intermezzo, Merlot och Difference. Erika har stor kärlek till hantverket och en otrolig kunskap om olika dryckers egenskaper. En anledning till den stora framgången är att Erika ofta väljer att samarbeta med vinexperter under framtagningen av nya serier. Två av hennes nyaste fullträffar är serierna More och Beer.  Designer: Erika Lagerbielke i nära sammarbete med vinskribenten Bengt-Göran KronstamSerie: Difference
 • Orrefors Intermezzo Blå Karaff

  Orrefors Intermezzo Blå Karaff
  Stilren karaff som blir en tjusig detalj på middagsbjudningarna. Komplettera med matchande vinglas i Intermezzo-serien.   Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser ut som ett utropstecken. Intermezzo är en av Orrefors mest sålda serier genom tiderna och den fyllde hela 30 år 2015. Den karaktäristiska blåa droppen har fångat hela Sveriges hjärta och har även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Intermezzo är en av Erika Lagerbielkes första serier för Orrefors. Ingen annan designer har formgivit så många och så framgångsrika glasserviser för Orrefors som Erika Lagerbielke. Många av succéserierna har tilldelats fina utmärkelser, tex Intermezzo, Merlot och Difference. Erika har stor kärlek till hantverket och en otrolig kunskap om olika dryckers egenskaper. En anledning till den stora framgången är att Erika ofta väljer att samarbeta med vinexperter under framtagningen av nya serier. Två av hennes nyaste fullträffar är serierna More och Beer.  Designer: Erika Lagerbielke Volym: 112 clHöjd: 30,5 cmDia: 9,6 cm

Fler tips på Orrefors kannor & karaffer

 • Orrefors Street Karaff 78 Cl - Whiskeykaraffer Glas Klar

  Orrefors Street Karaff 78 Cl - Whiskeykaraffer Glas Klar
  Street är en kraftfull barserie från Orrefors som är en utav Jan Johanssons skapelser. De kvadratiska slipskären är gjorda för hand för ultimat skärpa och har fått sin inspiration från New Yorks gatunät, därav har serien fått sitt briljanta namn Street. Ett utmärkt val för den whiskyintresserade! Shoppa Whiskeykaraffer och mer Drink- & Bartillbehör hos Royal Design.
 • More vinkaraff 150 cl

  More vinkaraff 150 cl
  More Vinkaraff från Orrefors har en smal hals och rundad kropp med en vackert välvd undersida. Erika Lagerbielkes idé bakom serien More är att skapa produkter som tar fram dryckens fulla potential. Volym: 150 cl H: 245 mm B: 157 mm
 • More Karaff 150 cl 24,5 cm Glas Klar

  More Karaff 150 cl 24,5 cm Glas Klar
 • Intermezzo Blå Karaff 112 cl

  Intermezzo Blå Karaff 112 cl
  Den eleganta karaffen från Orrefors tidlösa designserie Intermezzo är munblåst och är av äkta kristall. Karaffen är perfekt för att servera vin eller vatten och i foten utmärker sig den karaktäristiska&hellip:
 • Orrefors Informal Karaff med skål, oliv

  Orrefors Informal Karaff med skål, oliv
  Servera iskallt vatten på ett elegant sätt tack vare karaffen med modern och enkel design från Orrefors. Karaffen är av glas och har en lätt samt tunn form som passar utmärkt tillsammans med flera typer av bordsdukningar. Här ingår en liten glasskål som karaffen kan stå i, på så sätt undviker du smidigt spill på bordet.Den stilrena karaffen har en kapacitet på 1 liter och är en del av Informal-serien, som innehåller funktionella glas så som vattenglas, champagneglas m.m. Du kan med fördel kombinera karaffen med seriens andra glas och skapa ett vackert dukat bord. Serien är designad av Björn Dahlström och karaffen samt skålen tål maskindisk.
 • Orrefors Informal Karaffel med Skål 100 cl Sort

  Orrefors Informal Karaffel med Skål 100 cl Sort
  Volum: 100 cl Høyde: 263 mm Diameter: 103 mm Høyde skål: 33 mm Diameter skål: 130 mm
 • Orrefors Nobel Jug 100cl

  Orrefors Nobel Jug 100cl
 • Orrefors Enjoy Karaff 80 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Orrefors Enjoy Karaff 80 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaff från Orrefors serie Enjoy som är formgiven av Erika Lagerbielke. Karaffen är mångsidig på många sätt då den kan användas som vinkaraff, vattenkaraff eller varför inte som en vas för vackra blommor? Den är lika elegant oavsett vad du väljer! Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Orrefors Metropol Karaff 1 L

  Orrefors Metropol Karaff 1 L
  Metropol är skandinavisk design när den är som bäst. Med sin cylinderform och skarpa kanter får du en karaff som dekorerar alla matbord. Karaffen är tillverkad av munblåst kristall glas på Orrefors glasverk i Småland. Karaffen är liksom resten av Metropol serien dekorerad med signatur droppen i bottnen.
 • Orrefors Share karaff, 123 cl

  Orrefors Share karaff, 123 cl
  Med denna karaff från Orrefors Share-serien får du en karaff som har några mjuka former och en intressant design. Designad av Pia Törnell och ger dig en karaff som kan användas till alla sorters uppgifter och varje dukning. Karaffen har ett minimalistisk utseende såväl som en modern och tidlös design. Därför kan du använda karaffen både för att servera vatten vid matbordet, vin till den fina middagen eller juice till söndags brunchen. Karaffen finns i två olika storlekar, en på 123 cl och en mindre på 65 cl.
 • Orrefors More Karaff 1,5l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar

  Orrefors More Karaff 1,5l - Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar
  More Karaff 1,5l från Orrefors. Vattenkaraffer & Vattenkannor Klar . Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Orrefors Enjoy Karaff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Orrefors Enjoy Karaff 100 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Karaff från Orrefors serie Enjoy som är formgiven av Erika Lagerbielke. Karaffen är mångsidig på många sätt då den kan användas som vinkaraff, vattenkaraff eller varför inte som en vas för vackra blommor? Den är lika elegant oavsett vad du väljer! Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Difference Karaff Magnum 3 L Klar

  Difference Karaff Magnum 3 L Klar
 • Orrefors City Karaff 95 Cl - Whiskeykaraffer Glas Klar

  Orrefors City Karaff 95 Cl - Whiskeykaraffer Glas Klar
  En karaff i klassisk Orreforsmanér designad av Martti Rytkönen. De framhävande och oregelbundna skären ger karaffeb en djärv personlighet samtidigt som de utstrålar elegans. Shoppa Whiskeykaraffer och mer Drink- & Bartillbehör hos Royal Design.
 • Orrefors Share Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar

  Orrefors Share Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar
  Glaskaraff med vackra och rena linjer som är designad av Pia Törnell för Orrefors. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Orrefors Intermezzo Blå Karaff 112 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munst Glas Blå - 6257485

  Orrefors Intermezzo Blå Karaff 112 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munst Glas Blå - 6257485
  Intermezzo karaff från Orrefors, formgiven av Erika Lagerbielke. Intermezzo är en glasserie formgiven av Erika Lagerbielke som samlat på sig en rad utmärkelser, däribland Utmärkt Svensk Form. Den unika formen tillsammans med droppen i benet/foten har funnit sin plats i konsumenternas hjärtan, och i deras hem. Vi har valt ut Blå Vattenkaraffer & Vattenkannor i Munblåst glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors Informal Karaff med skål, klar

  Orrefors Informal Karaff med skål, klar
  Servera iskallt vatten på ett elegant sätt tack vare karaffen med modern och enkel design från Orrefors. Karaffen är av glas och har en lätt samt tunn form som passar utmärkt tillsammans med flera typer av bordsdukningar. Här ingår en liten glasskål som karaffen kan stå i, på så sätt undviker du smidigt spill på bordet.Den stilrena karaffen har en kapacitet på 1 liter och är en del av Informal-serien, som innehåller funktionella glas så som vattenglas, champagneglas m.m. Du kan med fördel kombinera karaffen med seriens andra glas och skapa ett vackert dukat bord. Serien är designad av Björn Dahlström och karaffen samt skålen tål maskindisk.
 • Orrefors Intermezzo karaff 112 cl

  Orrefors Intermezzo karaff 112 cl
 • Orrefors Difference Dekanter Magnum 300 Cl - Vinkaraffer Klar - 6292186

  Orrefors Difference Dekanter Magnum 300 Cl - Vinkaraffer Klar - 6292186
  Difference Karaff Magnum från Orrefors ingår i Difference-serien som är utvecklad av Orrefors i samarbete med formgivaren Erika Lagerbielke och vinkännaren Bengt-Göran Kronstam. Serien är elegant och har riktat in sig på att få ut så mycket av smakerna som möjligt från de olika passande dryckerna. Vi har valt ut Klar Vinkaraffer från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors More Karaff 150 cl

  Orrefors More Karaff 150 cl
  Läcker glaskaraff från Orrefors! Karaffen är en del av serien More, en glaskollektion som designats av den uppskattade formgivaren Erika Lagerbielke. Hela serien håller en fin balans mellan form och funktion, där dryckernas egenskaper kommer till all sin rätt i sällskap av vacker design. Denna karaff är därför ett utmärkt val när du vill servera middagens vin med lite extra elegans, samtidigt som den välvda undersidan och den generösa kupan lockar fram vinets komplexa och fylliga aromer och ger en ljuvlig smakupplevelse. Men tack vare den tidlösa formgivningen och den praktiska pipen går det naturligtvis bra att servera vilken dryck du än önskar! För med en kapacitet på 1,5 liter räcker den gott och väl till både dig och dina gäster. Specifikationer Färg: Klar Material: Glas Kapacitet: 1,5 lHöjd: 24,5 cmDesign: Erika LagerbielkeTål maskindisk
 • City Karaff 95cl Klar

  City Karaff 95cl Klar
 • Orrefors City Karaff 95 Cl - Whiskeykaraffer Glas Klar - 6310383

  Orrefors City Karaff 95 Cl - Whiskeykaraffer Glas Klar - 6310383
  City karaff från Orrefors, formgiven av Martti Rytkönen. En gedigen glaskaraff med oregelbundna skär i höljet. Det här är en karaff som inte är gjord för att stå i ett skåp, denna har du framme på din whiskyhylla laddad med favoritwhiskyn. Även utan innehåll gör den sig elegant och kommer definitivt vara centrum för en konversation. Kombinera gärna karaffen med whiskyglasen i samma serie. Vi har valt ut Klar Whiskeykaraffer i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Intermezzo Blå Karaff 112 cl

  Intermezzo Blå Karaff 112 cl
 • Orrefors More Carafe 150 cl

  Orrefors More Carafe 150 cl
  Höjd: 245 mm
 • Orrefors Difference Dekanter Magnum 300 Cl - Vinkaraffer Klar

  Orrefors Difference Dekanter Magnum 300 Cl - Vinkaraffer Klar
  Difference Dekanter Magnum 300 Cl från Orrefors. Vinkaraffer Klar . Shoppa Vinkaraffer och mer Drink- & Bartillbehör hos Royal Design.
 • Orrefors City Karaff 95 cl

  Orrefors City Karaff 95 cl
  Elegant glaskaraff från Orrefors serie City designad av formgivaren Martti Rytkönen. Karaffen är snygg att ha på ett drinkbord och ha whisky eller brandy i.
 • Orrefors Share Carafe 123 cl

  Orrefors Share Carafe 123 cl
  Höjd: 166 mm Vikt: 0,41 kg Kan tvättas i diskmaskinen.
 • Orrefors Metropol Karaffel 1 liter

  Orrefors Metropol Karaffel 1 liter
  Lev livet här och nu! Mingel, puls, vänner och glada fester är härligt, men de alldeles vanliga dagarna är långt fler - så gör varje dag lite vackrare. Metropol är en modern serie kristallglas, med en droppe svart färg fångad i det klara glaset. Självsäker elegans och vass form gör Metropol till en framtida designklassiker.
 • Street Karaff H 30,5 cm Klar

  Street Karaff H 30,5 cm Klar
 • Informal Karaff med skål 100 cl Klar

  Informal Karaff med skål 100 cl Klar
 • Orrefors - SÅLD Kanna Nobel 1 L

  Orrefors - SÅLD Kanna Nobel 1 L
  Kanna Nobel, formgiven av Gunnar Cyrén för Orrefors. Klarglas med handtag och fot i blått. Rymmer 1 liter.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Informal Karaff med skål, svart

  Orrefors Informal Karaff med skål, svart
  Servera iskallt vatten på ett elegant sätt tack vare karaffen med modern och enkel design från Orrefors. Karaffen är av glas och har en lätt samt tunn form som passar utmärkt tillsammans med flera typer av bordsdukningar. Här ingår en liten glasskål som karaffen kan stå i, på så sätt undviker du smidigt spill på bordet.Den stilrena karaffen har en kapacitet på 1 liter och är en del av Informal-serien, som innehåller funktionella glas så som vattenglas, champagneglas m.m. Du kan med fördel kombinera karaffen med seriens andra glas och skapa ett vackert dukat bord. Serien är designad av Björn Dahlström och karaffen samt skålen tål maskindisk.
 • Orrefors Share Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar - 6350086

  Orrefors Share Karaff 1,2 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Klar - 6350086
  Share Karaff, 1,2 L från Orrefors. Vi har valt ut Klar Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors Informal Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Svart

  Orrefors Informal Karaff 1 L - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Svart
  Karaffen från Orrefors har en modern, funktionell design perfekt för alla tillfällen. Karaffen har stilrena detaljer som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av klart glas med ett litet, medföljande fat. Formgiven av Björn Dahlström. Om karaffen från Orrefors- Perfekt för det moderna hemmet.- Karaffen kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Informal.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för karaffen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Street Whiskeyset 5 delar Klar

  Street Whiskeyset 5 delar Klar
 • Orrefors Informal Karaff 1 L Olive - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Olivgrön - 6402706

  Orrefors Informal Karaff 1 L Olive - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Olivgrön - 6402706
  Informal karaff från Orrefors med en modern, funktionell design perfekt för alla tillfällen. Karaffen är tillverkad av klart glas med ett litet, medföljande fat och har stilrena detaljer som skapar en lugn och harmonisk känsla. Formgiven av Björn Dahlström. Bra att veta om Informal karaff - Perfekt för det moderna hemmet.- Karaffen kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Informal.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om karaffen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Olivgrön Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Informal Karaff med skål 100 cl Oliv

  Informal Karaff med skål 100 cl Oliv
 • Orrefors Street Karaff 78 cl

  Orrefors Street Karaff 78 cl
  Vacker glaskaraff från Orrefors serie Street. Slipskären på karaffen har inspirerat formgivaren Jan Johansson från New Yorks gatunät. Fyll karaffen med en god whisky eller konjak.  Specifikationer: Höjd: 30,5 cm. Bredd: 8,5 cm. Vikt: 2,20 Kg.  
 • Orrefors - SÅLD Kanna 26 cm

  Orrefors - SÅLD Kanna 26 cm
  1 st kanna från Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Informal Karaffel med Skål 100 cl Klar

  Orrefors Informal Karaffel med Skål 100 cl Klar
  Volum: 100 cl Høyde: 263 mm Diameter: 103 mm Høyde skål: 33 mm Diameter skål: 130 mm
 • Metropol Karaff 100 cl 29x8 cm Kristallglas Klar

  Metropol Karaff 100 cl 29x8 cm Kristallglas Klar
 • Orrefors Enjoy Karaff 100 cl

  Orrefors Enjoy Karaff 100 cl
  Den stilfulla vinkaraffen i Enjoy-serien har ett enda syfte, att försköna vinupplevelsen. Karaffen är formgiven för att låta vinet andas djupt och framhäva den ljuva smaken. Ingen annan designer har formgivit så många och så framgångsrika glasserviser för Orrefors som Erika Lagerbielke. Många av succéserierna har tilldelats fina utmärkelser så som, Intermezzo, Merlot och Difference. Erika har stor kärlek till hantverket och en otrolig kunskap om olika dryckers egenskaper. En anledning till den stora framgången är att Erika ofta väljer att samarbeta med vinexperter under framtagningen av nya serier. Två av hennes nyaste fullträffar är serierna More och Beer. Designer: Erika LagerbielkeHöjd: 23,5 cm Dia: 20 cm Volym: 100 cl  
 • Orrefors Mingus kanna

  Orrefors Mingus kanna
  Art nr: 6119395 Bredd: 220 mm Höjd: 145 mm Lanseringsår: 1934
 • Orrefors Share Carafe 65 cl

  Orrefors Share Carafe 65 cl
  Höjd: 166 mm Vikt: 0,41 kg Kan tvättas i diskmaskinen.
 • Orrefors City Carafe 95 cl.

  Orrefors City Carafe 95 cl.
  H 200 mm B 122 mm
 • Orrefors Informal Karaff 1 L Olive - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Olivgrön

  Orrefors Informal Karaff 1 L Olive - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Olivgrön
  Karaffen från Orrefors har en modern, funktionell design perfekt för alla tillfällen. Karaffen har stilrena detaljer som skapar en lugn och harmonisk känsla. Den är tillverkad av klart glas med ett litet, medföljande fat. Formgiven av Björn Dahlström. Om karaffen från Orrefors- Perfekt för det moderna hemmet.- Karaffen kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Informal.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för karaffen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Orrefors Sofiero Karaffel 75 cl

  Orrefors Sofiero Karaffel 75 cl
  Art nr: 6383481 Bredd: 125 mm Höjd: 245 mm Volym: 75 cl Lanseringsår: 1961
 • Orrefors Intermezzo karaff 112 cl

  Orrefors Intermezzo karaff 112 cl
 • Orrefors Street Karaff 78 Cl - Whiskeykaraffer Glas Klar - 6540183

  Orrefors Street Karaff 78 Cl - Whiskeykaraffer Glas Klar - 6540183
  Street glas från Orrefors, formgiven av Jan Johansson. Ett maskulint glas med kvadratiska klara slipskär som ger ett stilrent intryck. Glaset vilar skönt i handen med en tyngd som känns stabilt. Street glas är vackra att se på, gör dukningen till något extra och en klassiker som allt kommer vara populär. Vi har valt ut Klar Whiskeykaraffer i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Informal Karaff med skål 100 cl Svart

  Informal Karaff med skål 100 cl Svart
 • Orrefors Informal Karaffel med Skål 100 cl Oliven

  Orrefors Informal Karaffel med Skål 100 cl Oliven
  Volum: 100 cl Høyde: 263 mm Diameter: 103 mm Høyde skål: 33 mm Diameter skål: 130 mm
 • Orrefors Informal Karaff 1 L Svart - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Svart - 6402707

  Orrefors Informal Karaff 1 L Svart - Vattenkaraffer & Vattenkannor Glas Svart - 6402707
  Informal karaff från Orrefors med en modern, funktionell design perfekt för alla tillfällen. Karaffen är tillverkad av klart glas med ett litet, medföljande fat och har stilrena detaljer som skapar en lugn och harmonisk känsla. Formgiven av Björn Dahlström. Bra att veta om Informal karaff - Perfekt för det moderna hemmet.- Karaffen kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Informal.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om karaffen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Svart Vattenkaraffer & Vattenkannor i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors Intermezzo Karaff 112 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munst Glas Blå

  Orrefors Intermezzo Karaff 112 Cl - Vattenkaraffer & Vattenkannor Munst Glas Blå
  Intermezzo är en elegant glasserie av Erika Lagerbielke med en ikonisk detalj i form av en droppe. Glasen är tillverkade av äkta kristallglas och är munblåsta i Sveriges egna Småland. Intermezzo-droppen finns i två olika färger, blå och vit. Shoppa Vattenkaraffer & Vattenkannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
ilead