Andra varumärken

Orrefors

I lilla byn Orrefors ligger glasbruket och varumärket med samma namn som är känd över hela världen. Orreforsglas gör vardagen vackrare med både bruksglas och konstglas.

Bakom varje glas finns en duktig formgivare, konstnär, som klarar av att bära Orrefors som varumärke. Det är inte vem som helst som får chansen att jobba med märket. Några av de som gjort det genom åren är Ingegerd Råman och Erika Lagerbielke.

Orreforsglas online

Orreforsglasen du kan beställa på nätet finns hos flera återförsäljare. Här nedanför listar vi en mix av glasen ur flera olika kategorier.

 • Orrefors - Difference Vinglas Mature 65 cl

  Orrefors - Difference Vinglas Mature 65 cl
  Difference Mature passar morgna viner. Glasets stora yta låter vinet andas djupt. Samma vin kan dofta, och därmed smaka, helt olika beroende på i vilket glas det serveras. Därför har varje smaktyp fått ett eget glas i Difference-serien, formgivet för att ta fram det mesta av doft och smak. Serien är formgiven av Erika Lagerbielke i nära samarbete med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Välj Primeur eller Mature för de röda vinerna, Crisp eller Fruit för de vita, Sparkling för de mousserande och Sweet för de söta vinerna. Mature spirits låter de färgade spritdryckernas många nyanser komma till sin rätt. Munblåst i Småland för tunnhetens skull, äkta kristallglas för högsta briljans, form för att ta fram det mesta av doft och smak.
 • Orrefors - Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl 2-pack

  Orrefors - Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl 2-pack
  Amor Vincit Omnia Vinglas är ett högt, modernt Vinglas som passar utmärkt till brudparets första skål på bröllopet. Levereras i en sidenklädd förpackning i en romantisk rosa nyans. Varje glas bär en handsmidd silverring med inskriptionen Amor Vincit Omnia i skrivstil vid sidan av Efva Attlings signatur. Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt - är namnet på Efva Attlings första glaskollektion för Orrefors. Det är en kollektion som andas lyx, tvåsamhet, kärlek och bröllopsgåva. Glasen är en stilren symbios mellan de två materialen kristall och silver. Efva Attling har formgivit både glasen och silverringarna och med sitt stilsäkra formspråk har hon lyckats sammanföra modernt silversmide med mångårig svensk glastradition. Mitt samarbete med Orrefors är en stor utmaning för mig som designer. Glas är så Nödvändigt vackert och det är oerhört spännande att få arbeta med kunniga människor som leder vägen för mina idéer , säger Efva Attling.I min första serie glas, Amor Vincit Omnia, har jag valt att lägga till attribut i antingen silver eller vitguld och diamanter. Alla glas har också ljud! Skål för kärleken! Glaset hette tidigare Amor Vincit Omnia Vinglas 45 cl hos Orrefors.
 • Orrefors - Sofiero Old Fashioned 25 cl 4-pack

  Orrefors - Sofiero Old Fashioned 25 cl 4-pack
  Glasserien Sofiero från Orrefors formgavs 1961 av Gunnar Cyrén. De djupa slipningarna, bryter ljus likt en gnistrande diamant och blir en fin detalj i hemmet.
 • Sofiero Skål 200 mm

  Sofiero Skål 200 mm
  Sofiero skålar har vackra slipningar i kristallglaset som göra att de får ett diamantliknande utseende
 • Cognac Prestige konjaksglas 4-pack 50 cl

  Cognac Prestige konjaksglas 4-pack 50 cl
 • Sofiero Vas 20cm

  Sofiero Vas 20cm
 • Orrefors Sofiero Vas H200 mm

  Orrefors Sofiero Vas H200 mm
  Gunnar Cyrén är formgivaren bakom serien Sofiero för Orrefors. Vasen har djupa slipningar och när ljuset når vasen gnistrar den som en diamant.  Specifikationer: Höjd: 20 cm. Bredd: 11 cm. Vikt: 2,66 Kg.  
 • Sofiero Skål 240 mm

  Sofiero Skål 240 mm
  Sofiero-skålen har vackra slipningar i kristallglaset som göra att den får ett diamantliknande utseende.
 • Orrefors - Elixir Vinprovarglas 28 cl 4-pack

  Orrefors - Elixir Vinprovarglas 28 cl 4-pack
  Elixir vinprovarglas är bland Orrefors populäraste vinglas. Serien formgavs år 1969.
 • Orrefors - Pulse Vinglas 46 cl 4-pack

  Orrefors - Pulse Vinglas 46 cl 4-pack
  Ingegerd Råman har en tydlig karaktär med inspirationen hämtad från 50-talets svenska formtradition med en fin balans mellan kupa och ben. Glasens kupor har en mjuk kurva i den annars strama formen. Servisen Pulse har vuxit fram i nära samarbete med vinkännaren Carl Jan Granqvist. Säljs i 4-pack.
 • Orrefors - City Old Fashioned 25 cl 4-pack

  Orrefors - City Old Fashioned 25 cl 4-pack
  Elegant whiskeyglas från Orrefors, formgiven av Martti Rykönen. Designen är klassisk och tidlös, vilket gör att det passar bra på alla dukade bord. Säljs i set om 4 glas. Barserien CITY är en modern klassiker med tydlig Orreforskänsla. Skären som löper runt i glasens yta skapar ett oregelbundet uttryck som är kaxigt maskulint men är samtidigt elegant.
 • Orrefors - Street Old Fashioned 27 cl

  Orrefors - Street Old Fashioned 27 cl
  Street-serien ger med sitt kvadratiska klara slipskär och detaljer ett dekadent intryck. Med inspiration från New Yorks gatunät har denna serie blivit otroligt framgångsrik. Munblåsta för tunnhetens skull, handslipade för främsta skärpa samt äkta kristallglas för högsta briljans.
 • Hallon Skål, 205 mm

  Hallon Skål, 205 mm
  Raspberry är en väldigt omtyckt klassiker av formgivaren Anne Nilsson.
 • Vas Carat

  Vas Carat
  liten rund vas med slipat mönster
 • Orrefors - More Vinglas 61 cl 4-pack

  Orrefors - More Vinglas 61 cl 4-pack
  Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
 • Carat Skål Ø 21,6 cm

  Carat Skål Ø 21,6 cm
 • Orrefors - Precious Fat 24,5 cm

  Orrefors - Precious Fat 24,5 cm
  Som de dyrbaraste ögonstenar pryder Malin Lindahls nya juveler – en vas, en skål, ett fat och en ljuslykta i serien Precious - det moderna hemmet. De glittriga fasetterna och den asymmetriska formen ger den handslipade, gnistrande Orrefors kristallen ett nytt spännande uttryck.
 • Orrefors - Street DBL Old Fashioned 40 cl

  Orrefors - Street DBL Old Fashioned 40 cl
  Street-serien ger med sitt kvadratiska klara slipskär och detaljer ett dekadent intryck. Med inspiration från New Yorks gatunät har denna serie blivit otroligt framgångsrik. Munblåsta för tunnhetens skull, handslipade för främsta skärpa samt äkta kristallglas för högsta briljans.
 • Orrefors - Helena Champagneglas 25 cl 4-pack

  Orrefors - Helena Champagneglas 25 cl 4-pack
  Champagneglas från serien Helena. Väldigt lyxiga och gör tillfället mer speciellt.
 • Orrefors - City DBL Old Fashioned 34 cl 4-pack

  Orrefors - City DBL Old Fashioned 34 cl 4-pack
  Elegant whiskeyglas från Orrefors, formgiven av Martti Rykönen. Designen är klassisk och tidlös, vilket gör att det passar bra på alla dukade bord. Säljs i set om 4 glas. Barserien CITY är en modern klassiker med tydlig Orreforskänsla. Skären somlöper runt i glasens yta skapar ett oregelbundet uttryck som är kaxigt maskulintmen är samtidigt elegant.
 • Street Longdrink 40 cl

  Street Longdrink 40 cl
 • Per Morberg Ölglas 61cl 4-pack

  Per Morberg Ölglas 61cl 4-pack
 • Intermezzo whiskeyglas 25 cl

  Intermezzo whiskeyglas 25 cl
 • Ölglas India Pale Ale 4-pack

  Ölglas India Pale Ale 4-pack
 • Orrefors Carat Vas

  Orrefors Carat Vas
  Lyxig vas som passar alla typer av blommor och kompletterar Carat-serien väl. Med intrycket av slipade diamanter staplade på varandra ger vasen elegans till rummet den står i.  Carat är serien som med sin asymmetriska slipning speglar den moderna samtiden likaväl som nordisk romantik. Inspirat
 • Orrefors Sarek Liten Skål med Lock

  Orrefors Sarek Liten Skål med Lock
  Formgivaren Lena Bergström har tillsammans med Volvo Cars designteam skapat denna ljuvliga serie Sarek för Orrefors. Skålen är munblåst i kristall och är inspirerat av norrländsk näverslöjd.  Specifikationer: Höjd: 8,3 cm. Bredd: 11,2 cm. Vikt: 0,65 Kg.  
 • More Tumbler 44 cl 4-pack

  More Tumbler 44 cl 4-pack
 • Orrefors - Merlot Vinglas 57 cl

  Orrefors - Merlot Vinglas 57 cl
  Merlot-serien är skapad av Erika Lagerbielke. Den fick utmärkelsen Excellent Swedish Design när den lanserades år 1995. Serien är en stilren, enkel och klassisk glasservis som ger omtanke till vinets smak och doft. Glaset hette tidigare Merlot Vinglas 60 cl hos Orrefors.
 • Symbols star vinglas 45 cl

  Symbols star vinglas 45 cl
 • Orrefors - Nobel Champagneglas 17 cl Guld

  Orrefors - Nobel Champagneglas 17 cl Guld
  Vackert champagneglas med guldfot. Känns otroligt lyxig att dricka ur. Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk. Bjud på en iskall martini som apéritif, servera en liten djävul till förrätten och låt festen börja!
 • Nobel snapsglas guld

  Nobel snapsglas guld
 • Intermezzo martiniglas 25 cl

  Intermezzo martiniglas 25 cl
 • Cognac Prestige 50 cl 4-Pack

  Cognac Prestige 50 cl 4-Pack
  Modernt och mångsidigt kristallglas från Orrefors som passar lika bra för cognac som för gin och tonic.
 • Orrefors - Intermezzo Blå DBL Old Fashioned 40 cl

  Orrefors - Intermezzo Blå DBL Old Fashioned 40 cl
  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet! Glaset hette tidigare Intermezzo DBL Old Fashioned 30 cl hos Orrefors.
 • Difference sparkling champagneglas 31 cl

  Difference sparkling champagneglas 31 cl
 • Enjoy vinkaraff 100 cl

  Enjoy vinkaraff 100 cl
 • Orrefors Organic Vas Rund 13,3 cm

  Orrefors Organic Vas Rund 13,3 cm
  En vas från Orrefors som är lika vacker med blommor som utan. Träden står samlade i ring runt vasen vilket har etsats fast på kristallens yta. Den spegelblanka tjärnen som kan skymtas mellan träden är en optisk illusion som framkallas av den tjocka glasbotten. Vasen är en del av Organic-ser
 • More vinglas 4-pack 44 cl

  More vinglas 4-pack 44 cl
 • Orrefors Sofiero Vas H160 mm

  Orrefors Sofiero Vas H160 mm
  Gnistrande vas från Orrefors serie Sofiero. Vasen är skapad av formgivaren Gunnar Cyrén 1961 och har varit en självklar serie i Orrefors sortiment sedan dess.  Specifikationer: Höjd: 16 cm. Bredd: 16,5 cm. Vikt: 2,50 Kg.  Tillverkad i kristall.  
 • Sarek Skål, Kristall

  Sarek Skål, Kristall
  Vacker kristallskål ur serien Sarek från Orrefors.
 • Carat Skål Ø 21,6 cm

  Carat Skål Ø 21,6 cm
 • Bruk mugg med trälock 2-pack askgrå

  Bruk mugg med trälock 2-pack askgrå
 • Orrefors - City Karaff 0,95 L

  Orrefors - City Karaff 0,95 L
  Elegant karaff från Orrefors, formgiven av Martti Rykönen. Designen är klassisk och tidlös, vilket gör att det passar bra på alla dukade bord. Karaffen är perfekt för servering av whisky eller andra ädla drycker. Låt karaffen stå framme och bli en snygg inredningsdetalj! Barserien CITY är en modern klassiker med tydlig Orreforskänsla. Skären som löper runt i glasens yta skapar ett oregelbundet uttryck som är kaxigt maskulint men är samtidigt elegant.
 • Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack

  Amor Vincit Omnia Vinglas 57 cl, 2-Pack
  Vackra, rymliga och perfekt rundade vinglas från Efva Attling och Orrefors.
 • Sofiero Vas 200 mm

  Sofiero Vas 200 mm
  Vas från serien Sofiero från Orrefors har vackra slipningar i kristallglaset som gör att den får ett diamantliknande utseende.
 • Amor Vincit Omnia glas vinglas, 2-pack

  Amor Vincit Omnia glas vinglas, 2-pack
 • Merlot champagneglas 33 cl

  Merlot champagneglas 33 cl
 • Carat tallrik Ø 27 cm

  Carat tallrik Ø 27 cm
 • More champagneglas 4-pack 4-pack

  More champagneglas 4-pack 4-pack
 • Orrefors Clown Glas 20 cl Guld 2-Pack

  Orrefors Clown Glas 20 cl Guld 2-Pack
  Lyxiga champagneglas från Orrefors som är perfekta till speciella tillfällen. Den vackra dekoren har målats för hand i rent guld. Glasen  är lika men ändå olika och levereras i en exklusiv presentförpackning. Glasen är munblåsta i Småland och har formgivits av Anne Nilsson. Spe
 • Precious Skål

  Precious Skål
  Precious Skål från Orrefors .
 • Bruk mugg med trälock 2-pack röd

  Bruk mugg med trälock 2-pack röd
 • Beer Lager 4-pack

  Beer Lager 4-pack
 • Beer Pils 45 cl 4-pack

  Beer Pils 45 cl 4-pack
 • Intermezzo champagneglas 26 cl

  Intermezzo champagneglas 26 cl
 • Orrefors Graphic Vas Rund 13,3 cm

  Orrefors Graphic Vas Rund 13,3 cm
  Rund vas från Orrefors Graphic-serie. Vasen är otroligt snygg som den är, med en grön kvist i eller några blommor. Den strama enkelheten mjukas upp av de suddiga ränderna som flyter fritt runt vasen. Graphic-serien är designad av Magnus Forthmeiier. Specifikationer:- Material: glas- 13,3
 • Orrefors - Difference Vinglas Crisp 46 cl

  Orrefors - Difference Vinglas Crisp 46 cl
  Difference Crisp lyfter fram de karaktärstypiska nyanserna i vinet genom att frisheten och aromerna förhöjs. Passar till krispiga vita viner som exempelvis ung Riesling, ung Chardonnay, Sauvignon Blanc samt de flesta roséviner. Samma vin kan dofta, och därmed smaka, helt olika beroende på i vilket glas det serveras. Därför har varje smaktyp fått ett eget glas i Difference-serien, formgivet för att ta fram det mesta av doft och smak. Serien är formgiven av Erika Lagerbielke i nära samarbete med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Välj Primeur eller Mature för de röda vinerna, Crisp eller Fruit för de vita, Sparkling för de mousserande och Sweet för de söta vinerna. Mature spirits låter de färgade spritdryckernas många nyanser komma till sin rätt. Munblåst i Småland för tunnhetens skull, äkta kristallglas för högsta briljans, form för att ta fram det mesta av doft och smak. Glaset hette tidigare Difference Vinglas Crisp 45 cl hos Orrefors.
 • Legend Square Skål, Stor

  Legend Square Skål, Stor
  En vacker symmetrisk skål av kubiskt slipat kristallglas som ger en modern känsla i varje hem.
 • Difference Champagne 31 cl

  Difference Champagne 31 cl
 • Orrefors Pulse Vinglas 46 cl 4-pack

  Orrefors Pulse Vinglas 46 cl 4-pack
  Servisen Pulse designad av Ingegerd Råman. Ett modernt glas för en modern användare, ett glas som passar lika bra på middagsbordet som i diskmaskinen. Pulse går nämligen utmärkt att diska i maskin! Glasen säljs i 4-pack och i serien ingår, förutom vinglas, även öl och ett dricksglas.Inge
 • Merlot Tumbler 24 cl

  Merlot Tumbler 24 cl
 • Orrefors - Intermezzo Blå Old Fashioned 25 cl

  Orrefors - Intermezzo Blå Old Fashioned 25 cl
  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet! Glaset hette tidigare Intermezzo Old Fashioned 22 cl hos Orrefors.
 • Difference crisp vinglas 46 cl

  Difference crisp vinglas 46 cl
 • Orrefors - Street Old Fashioned 27 cl 4-pack

  Orrefors - Street Old Fashioned 27 cl 4-pack
  Street-serien ger med sitt kvadratiska klara slipskär och detaljer ett dekadent intryck. Med inspiration från New Yorks gatunät har denna serie blivit otroligt framgångsrik. Munblåsta för tunnhetens skull, handslipade för främsta skärpa samt äkta kristallglas för högsta briljans.
 • Orrefors - Merlot Vinglas 45 cl

  Orrefors - Merlot Vinglas 45 cl
  Merlot-serien är skapad av Erika Lagerbielke. Den fick utmärkelsen Excellent Swedish Design när den lanserades år 1995. En stilren, enkel och klassisk glasservis som ger omtanke till vinets smak och doft.
 • Orrefors - Sofiero Old Fashioned 25 cl

  Orrefors - Sofiero Old Fashioned 25 cl
  Glasserien Sofiero från Orrefors formgavs 1961 av Gunnar Cyrén. De djupa slipningarna, bryter ljus likt en gnistrande diamant och blir en fin detalj i hemmet.
 • Difference sweet vinglas 22 cl

  Difference sweet vinglas 22 cl
 • Bruk mugg med trälock 2-pack ljusrosa

  Bruk mugg med trälock 2-pack ljusrosa
 • Orrefors Carat Globe-vas Stor

  Orrefors Carat Globe-vas Stor
  Vacker vas från Orrefors designad av svenska Lena Bergström. Globe-vasen är en del av Carat-serien som innehåller flera eleganta och exklusiva ljusstakar, skålar och liknande. Lena Bergström har funnit sin inspiration i juveler och pärlor, som tillsammans bidragit till att göra Carat-serien
 • Orrefors - Erik Karaffset 2 Glas

  Orrefors - Erik Karaffset 2 Glas
  Karaff och whiskeyglas från Orrefors klassiska serie Erik, formgiven av Olle Alberius. Det här är en stilren serie som passar alla hem och inrednignsstilar, och blir en perfekt inflyttningspresent till whiskeyälskaren. I setet ingår en karaff på 78 cl och två Old fashioned whiskeyglas på 34 cl.
 • Clown Gold champagneglas 2-pack 20 cl

  Clown Gold champagneglas 2-pack 20 cl
 • Orrefors - More Vinglas 44 cl 4-pack

  Orrefors - More Vinglas 44 cl 4-pack
  Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
 • Intermezzo vinglas balance 44 cl

  Intermezzo vinglas balance 44 cl
 • Carat assiett Ø 19 cm

  Carat assiett Ø 19 cm
 • Orrefors Intermezzo Blå Martini 25 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Martini 25 cl
  Drick tjusiga martinis i detta eleganta glas i Orrefors serie Intermezzo. Komplettera med öl-, vin- och whiskyglas i samma vackra serie.   Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser ut som ett utropstecken. Intermezzo ä
 • Sofiero Karaff 24,5 cm

  Sofiero Karaff 24,5 cm
 • Difference primeur vinglas 62 cl

  Difference primeur vinglas 62 cl
 • Pulse vinglas 4-pack 4-pack

  Pulse vinglas 4-pack 4-pack
 • More vinglas XL 4-pack 61 cl

  More vinglas XL 4-pack 61 cl
 • Intermezzo snapsglas 6 cl

  Intermezzo snapsglas 6 cl
 • Orrefors Confusion Vas Rund 17,2 cm

  Orrefors Confusion Vas Rund 17,2 cm
  Vacker rund vas från Orrefors. Vasen är otroligt snygg med någon grön kvist i eller med en blombukett men är minst lika dekorativ på egen hand. Ett virrvarr av streck kors och tvärs ger den klassiska vasen ett modernt uttryck. Confusion serien är formgiven av Magnus Forthmeiier. Specifi
 • Orrefors Intermezzo Blå Whiskyglas 40 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Whiskyglas 40 cl
  Rejält dricksglas med en elegant blå detalj i serien Intermezzo från Orrefors. Matcha med vin-,öl- och champagneglas i samma serie.   Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser ut som ett utropstecken. Intermezzo är
 • Bruk mugg med trälock 2-pack tegrön

  Bruk mugg med trälock 2-pack tegrön
 • Vas Carat

  Vas Carat
  Slipad vas med metallkant
 • Orrefors Carat Vas 37 cm Hög Brytning

  Orrefors Carat Vas 37 cm Hög Brytning
  Ge ditt hem en elegant prägel med denna vas som är utsmyckad med en unik bristning i glaset som ger ett extravagant utseende. Brytningen fångar och reflekterar ljuset vackert och fångar blicken. Vasen är 37 cm hög och finns både med brytning i bottenskåran eller i toppen. Den står vackert o
 • Orrefors Carat Vas 37 cm Låg Brytning

  Orrefors Carat Vas 37 cm Låg Brytning
  Ge ditt hem en elegant prägel med denna vas som är utsmyckad med en unik bristning i glaset som ger ett extravagant utseende. Brytningen fångar och reflekterar ljuset vackert och fångar blicken. Vasen är 37 cm hög och finns både med brytning i bottenskåran eller i toppen. Den står vackert o
 • Orrefors - Intermezzo Blå Champagneglas 26 cl

  Orrefors - Intermezzo Blå Champagneglas 26 cl
  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet! Glaset hette tidigare Intermezzo Champagneglas 20 cl hos Orrefors.
 • Orrefors - Intermezzo Blå Vinglas 19 cl

  Orrefors - Intermezzo Blå Vinglas 19 cl
  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet! Glaset hette tidigare Intermezzo Vinglas 17 cl hos Orrefors.
 • Orrefors - Intermezzo Blå Vinglas 44 cl Balance

  Orrefors - Intermezzo Blå Vinglas 44 cl Balance
  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet! Glaset hette tidigare Intermezzo Vinglas Balance 40 cl hos Orrefors.
 • Orrefors - Merlot Vinglas 29 cl

  Orrefors - Merlot Vinglas 29 cl
  Merlot-serien är skapad av Erika Lagerbielke. Den fick utmärkelsen Excellent Swedish Design när den lanserades år 1995. En stilren, enkel och klassisk glasservis som ger omtanke till vinets smak och doft.
 • Carat Ljuslykta Ø 12,5 cm

  Carat Ljuslykta Ø 12,5 cm
 • Orrefors - Nobel Martini/Champagneglas 21 cl

  Orrefors - Nobel Martini/Champagneglas 21 cl
  Vackert glas från Orrefors som fungerar både som martiniglas eller champagneglas. Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk. Bjud på en iskall martini som apéritif, servera en liten djävul till förrätten och låt festen börja! Glaset hette tidigare Nobel Martini/Champagneglas 19 cl hos Orrefors.
 • Bruk mugg med trälock 2-pack blå

  Bruk mugg med trälock 2-pack blå
 • Orrefors - Clown Guld Champagne 22 cl 2-pack

  Orrefors - Clown Guld Champagne 22 cl 2-pack
  Handmålade glas tillverkade i Småland. Finns i fyra olika dekorer Ränder, prickar och cirklar. Uttrycket i dessa enkla former är modernt, tidlöst och skänker ett vackrare vardagsliv. Säljs i 2-pack.
 • More Coupe 21 cl 4-pack

  More Coupe 21 cl 4-pack
 • Orrefors - Peak Dbl Old Fashioned 34 cl 4-pack

  Orrefors - Peak Dbl Old Fashioned 34 cl 4-pack
  Snygga whiskyglas i 4-pack skapat av Martti Rytkönens vars glaskollektioner är alltid gjorda i sann Orrefors-anda. Marttis klara och slipade kristall präglas alltid av tidlöshet och påtaglig kvalitet.
 • Orrefors - More Champagneglas 18 cl 2-pack

  Orrefors - More Champagneglas 18 cl 2-pack
  Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 2-pack.
 • Orrefors - Carat Tallrik 27 cm

  Orrefors - Carat Tallrik 27 cm
  Carat tallrik från Orrefors, designad av Lena Bergström. Med de här tallrikarna på bordet blir söndagsmiddagen garanterat extra god! Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen med glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.
 • Orrefors Helena Champagneglas 25 cl 4 Pack

  Orrefors Helena Champagneglas 25 cl 4 Pack
  Vackra kristallchampagneglas från Orrefors serie Helena. Glasen passar lika bra till vardags som till det oförglömliga ögonblick.
 • Orrefors Intermezzo Blå Karaff

  Orrefors Intermezzo Blå Karaff
  Stilren karaff som blir en tjusig detalj på middagsbjudningarna. Komplettera med matchande vinglas i Intermezzo-serien.   Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser ut som ett utropstecken. Intermezzo är en av Orrefors
 • Orrefors Difference Karaff Magnum

  Orrefors Difference Karaff Magnum
  Elegant vinkaraff i serien Difference designad av Erika Lagerbielke. Formen på kannan är inte bara snygg utan även noga framtagen för att framhäva vinets fulla doft och smak.  Ingen annan designer har formgivit så många och så framgångsrika glasserviser för Orrefors som Erika Lag
 • Valentino Skål 210 mm

  Valentino Skål 210 mm
  En skål i kärlekens tecken i form av ett hjärta med mjuka former som är skapad av Martti Rytkönen.
 • Orrefors - Street Champagneglas 15 cl

  Orrefors - Street Champagneglas 15 cl
  Street-serien ger med sitt kvadratiska klara slipskär och detaljer ett dekadent intryck. Med inspiration från New Yorks gatunät har denna serie blivit otroligt framgångsrik. Munblåsta för tunnhetens skull, handslipade för främsta skärpa samt äkta kristallglas för högsta briljans.
 • Orrefors - Intermezzo Blå Vinglas 70 cl Bouquet

  Orrefors - Intermezzo Blå Vinglas 70 cl Bouquet
  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet! Glaset hette tidigare Intermezzo Vinglas Bouquet 60 cl hos Orrefors.
 • Nobel Kanna Grön 100 cl

  Nobel Kanna Grön 100 cl
 • Carat Klotvas mellan 16,8cm

  Carat Klotvas mellan 16,8cm
 • Nobel snapsglas silver

  Nobel snapsglas silver
 • Difference fruit vinglas 45 cl

  Difference fruit vinglas 45 cl
 • Cognacsglas Street

  Cognacsglas Street
  Street är den maskulina barserien formgiven av Jan Johansson. Med kvadratiska klara slipskär och svarta detaljer ger den ett dekadent intryck. Street bär de hantverkskickligt skapade slipskären med inspiration från New Yorks gatunät som gjort serien så framgångsrik. Street är ett måste för den barintresserade!19 cl (15 cl).
 • Carat Vas Hög 24 cm

  Carat Vas Hög 24 cm
  En designvas i kristallglas som inspirerats av lyxiga juveler och ädelstenar.
 • Sweden Symbols Skål H75mm

  Sweden Symbols Skål H75mm
  Sweden Symbols Skål H75mm från Orrefors .
 • Orrefors - Intermezzo Air Vinglas Balance 44 cl

  Orrefors - Intermezzo Air Vinglas Balance 44 cl
  Glasserien Intermezzo med den blå och frostade droppen fyller trettio år. Serien är älskad av flera generationer som har valt just det här glaset till fest. 30-årsjubileums firar vi med Intermezzo Air med platina-förgylld fot och med en genomskinlig droppe som hyllar kristallglasets klarhet. Intermezzo Air lanseras som champagne, balance och vinglas.
 • Orrefors - Difference Vinglas Primeur 62 cl

  Orrefors - Difference Vinglas Primeur 62 cl
  Samma vin kan dofta, och därmed smaka, helt olika beroende på i vilket glas det serveras. Därför har varje smaktyp fått ett eget glas i Difference-serien, formgivet för att ta fram det mesta av doft och smak. Serien är formgiven av Erika Lagerbielke i nära samarbete med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Välj Primeur eller Mature för de röda vinerna, Crisp eller Fruit för de vita, Sparkling för de mousserande och Sweet för de söta vinerna. Mature spirits låter de färgade spritdryckernas många nyanser komma till sin rätt. Munblåst i Småland för tunnhetens skull, äkta kristallglas för högsta briljans, form för att ta fram det mesta av doft och smak.
 • Orrefors - Nobel Vinglas 20 cl

  Orrefors - Nobel Vinglas 20 cl
  Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med Orrefors Nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk.Njut av att dricka ur detta glas.
 • Intermezzo Blå Martini 21 cl

  Intermezzo Blå Martini 21 cl
 • More Tumbler 44 cl 4-pack

  More Tumbler 44 cl 4-pack
 • Orrefors - Zephyr Champagneskål 26 cl

  Orrefors - Zephyr Champagneskål 26 cl
  Erika Lagerbielkes serie Zephyr kom från en idé att att formge en lätt och elegant servis som höjer sig högt över bordet och lyfter fram din dryck i sensuellt formade kupor. Designen är enkel och stilren där det inte behövs någon extra dekor. Zephyrserien består av ett vitvinsglas som lyfter fram de vita vinernas friskhet och fräschör genom glasets slanka form, rödvinsglas med rund och fyllig form som lyfter fram de röda vinernas komplexa aromer samt ett coupeglas för mousserande vin som ger dig en bubblig upplevelse. Erika Lagerbielke valde namnet Zephyr eftersom glasen är så graciösa och har en otrolig lätthet. I den grekiska mytologin är Zephyr västanvinden.
 • City Karaff 95cl

  City Karaff 95cl
 • Orrefors - More Champagneskål coupe 21 cl 4-pack

  Orrefors - More Champagneskål coupe 21 cl 4-pack
  Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
 • Sofiero Vas 20cm

  Sofiero Vas 20cm
 • Orrefors More Vinglas 44 cl 4-pack

  Orrefors More Vinglas 44 cl 4-pack
  Orrefors More glas är ett klassiskt designat glas med en tunn kant för att din drickupplevelse ska bli så njutningsfull som möjligt. Kollektionen är designad av Erika Lagerbielke.Erika Lagerbielke har under två decennier ritat glas som fångat både kritikers och konsumenters hjärtan. Bland s
 • Orrefors Nobel The sparkling devil 19 cl clear glass

  Orrefors Nobel The sparkling devil 19 cl clear glass
  The Sparkling Devil är ett exklusivt samlarobjekt designat av den legendariska formgivaren Gunnar Cyrén. Denna förtrollande serie med djävulsglas är en ny samlarserie som inspirerats av kollektionen Nobels snapsjävlar. Gunnar Cyrén designade servisen Nobel till just Nobelprisets prismiddag
 • Whiskyglas Sofiero OF, 4-pack, 25 cl , 26 CL

  Whiskyglas Sofiero OF, 4-pack, 25 cl , 26 CL
  Klassiskt slipade whiskyglas 4-Pack. 25cl
 • Orrefors Carat Globe Vas 25 cm

  Orrefors Carat Globe Vas 25 cm
  Carat Globe vas från Orrefors är tillverkad av elegant kristallglas och är en tidlös och stilig prydnadssak till det moderna hemmet. Vasen är designad av Lena Bergström och du kan dekorera alla hemmets rumt med denna vackra vas.
 • Orrefors Nobel Karaff 1 L

  Orrefors Nobel Karaff 1 L
  Denna karaff från Orrefors är en del av Nobel-serien. Nobel-serien är framtagen till ett jubileum för Nobels prisutdelning och glas-serien har sedan dess beundrats världen över. Med denna karaff fulländar du din dukning och servering av drick. Nobel är en vacker och elegant serien som låter
 • Orrefors Nobel Martiniglas 23 cl

  Orrefors Nobel Martiniglas 23 cl
  Detta unika glas har den typiska Martiniglas v-formen och en anmärkningsvärd design. Glaset är framtaget till firandet av Nobelprisutdelningens 90 års jubileum och är en symbol för elegans och beundran. designen är tidlös och har ett estetisk utseende som du kan använda för att servera lä
 • Orrefors - Unique Champagneglas 26 cl

  Orrefors - Unique Champagneglas 26 cl
  Unique champagneglas från Orrefors, formgivet av Anna Ehrner. Serien Unique har en elegant strikt form som flyter mellan kupa och fot. Det lockar till engagemang i glaset, du vill vrida på det för att se hur ljuset spelar och du vill känna hur det känns att hålla det. När du sen lyfter det till munnen så upplever du balansen i glaset. Låt glasen bidra med en exklusiv känsla till din dukning!
 • Difference Karaff Magnum

  Difference Karaff Magnum
 • Carat Vas 24cm

  Carat Vas 24cm
 • Orrefors - More Vinglas mature 48 cl 4-pack

  Orrefors - More Vinglas mature 48 cl 4-pack
  Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
 • Pulse Öl 55 cl 4-pack

  Pulse Öl 55 cl 4-pack
 • Pulse Vin 46 cl 4-pack

  Pulse Vin 46 cl 4-pack
 • Orrefors Per Morberg Ölglas 61 cl 4 st

  Orrefors Per Morberg Ölglas 61 cl 4 st
  Orrefors Per Morberg ölglas är en modern tolkning av skandinavisk design med rena linjer och fokus på funktion som förstärker aromerna i ölet och smaken på maten. Med rätt dryck och rätt glas tas smakupplevelsen till nya höjder.Morberg fulländar nu cirkeln med glasen som bär drycken och
 • Orrefors Pulse Ölglas 45 cl 4 Pack

  Orrefors Pulse Ölglas 45 cl 4 Pack
  Servisen Pulse designad av Ingegerd Råman. Ett modernt glas för en modern användare, ett glas som passar lika bra på middagsbordet som i diskmaskinen. Pulse går nämligen utmärkt att diska i maskin! Glasen säljs i 4-pack och i serien ingår, förutom vinglas, även öl och ett dricksglas.Inge
 • Orrefors Enjoy Karaff 100 cl

  Orrefors Enjoy Karaff 100 cl
  Den stilfulla vinkaraffen i Enjoy-serien har ett enda syfte, att försköna vinupplevelsen. Karaffen är formgiven för att låta vinet andas djupt och framhäva den ljuva smaken. Ingen annan designer har formgivit så många och så framgångsrika glasserviser för Orrefors som Erika Lagerbiel
 • Orrefors Bloom Vas klar 21 cm

  Orrefors Bloom Vas klar 21 cm
  Tjusig vas i klarglas med detaljer i metall.Formgivaren Lisa Hilland fick i uppdrag att skapa en vas som var lika vacker med blommor som utan. Med inspiration från naturens organiska former från blommor och blad har hon skapat denna läckra vas där hårt metall möter glas i kristall.Välj själv
 • Whiskyglas DOF Sofiero, 35 cl, 35CL

  Whiskyglas DOF Sofiero, 35 cl, 35CL
  Klassiskt slipat whiskyglas. 35cl
 • Vas Carat, 18 cm

  Vas Carat, 18 cm
  Rund vas med slipat mönster
 • Vas Graphic, 17 cm

  Vas Graphic, 17 cm
  Rund bukettvas med etsade ränder
 • Vas Valentino, 30 cm

  Vas Valentino, 30 cm
  Hjärtformad vas. Design: Martti Rytkönen
 • Orrefors - Merlot Champagneglas 33 cl

  Orrefors - Merlot Champagneglas 33 cl
  Merlot-serien är skapad av Erika Lagerbielke. Den fick utmärkelsen Excellent Swedish Design när den lanserades år 1995. Serien är en stilren, enkel och klassisk glasservis som ger omtanke till vinets smak och doft. Glaset hette tidigare Merlot Champagneglas 29 cl hos Orrefors.
 • Orrefors - More Champagneglas 18 cl 4-pack

  Orrefors - More Champagneglas 18 cl 4-pack
  Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
 • Orrefors - Difference Vinglas Fruit 45 cl

  Orrefors - Difference Vinglas Fruit 45 cl
  Passar fruktiga vita viner. Glaset låter vinets aromer utvecklas och blomma fritt. Samma vin kan dofta, och därmed smaka, helt olika beroende på i vilket glas det serveras. Därför har varje smaktyp fått ett eget glas i Difference-serien, formgivet för att ta fram det mesta av doft och smak. Serien är formgiven av Erika Lagerbielke i nära samarbete med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Välj Primeur eller Mature för de röda vinerna, Crisp eller Fruit för de vita, Sparkling för de mousserande och Sweet för de söta vinerna. Mature spirits låter de färgade spritdryckernas många nyanser komma till sin rätt. Munblåst i Småland för tunnhetens skull, äkta kristallglas för högsta briljans, form för att ta fram det mesta av doft och smak.
 • Orrefors - Difference Vinglas Sparkling 32 cl

  Orrefors - Difference Vinglas Sparkling 32 cl
  Samma vin kan dofta, och därmed smaka, helt olika beroende på i vilket glas det serveras. Därför har varje smaktyp fått ett eget glas i Difference-serien, formgivet för att ta fram det mesta av doft och smak. Serien är formgiven av Erika Lagerbielke i nära samarbete med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Välj Primeur eller Mature för de röda vinerna, Crisp eller Fruit för de vita, Sparkling för de mousserande och Sweet för de söta vinerna. Mature spirits låter de färgade spritdryckernas många nyanser komma till sin rätt. Munblåst i Småland för tunnhetens skull, äkta kristallglas för högsta briljans, form för att ta fram det mesta av doft och smak.
 • Street Karaff H 30,5 cm

  Street Karaff H 30,5 cm
 • Intermezzo Snaps 6 cl Blå

  Intermezzo Snaps 6 cl Blå
 • Nobel snapsglas blå

  Nobel snapsglas blå
 • Nobel snapsglas vit

  Nobel snapsglas vit
 • Intermezzo tumbler 25 cl

  Intermezzo tumbler 25 cl
 • More Mature Vinglas 48 cl 4-pack

  More Mature Vinglas 48 cl 4-pack
 • Hallon Frost Vas 20cm

  Hallon Frost Vas 20cm
 • Orrefors Squeeze vas 23 cm, blå

  Orrefors Squeeze vas 23 cm, blå
  Denna formklassiker lanserades första gången år 1997 och mottog samma år priset för Excellent Swedish Form. Vasen är designad av Lena Bergström och designen håller ihop buketten. Det innebär att vasen är framtagen både för den som värderar design och funktion.
 • Difference Mature 65 cl

  Difference Mature 65 cl
 • Orrefors - Peak Old Fashioned 25 cl 4-pack

  Orrefors - Peak Old Fashioned 25 cl 4-pack
  Snygga whisky glas i 4-pack skapat av Martti Rytkönens vars glaskollektioner är alltid gjorda i sann Orrefors-anda. Marttis klara och slipade kristall präglas alltid av tidlöshet och påtaglig kvalitet.
 • Orrefors - Difference Vinglas Rich 65 cl

  Orrefors - Difference Vinglas Rich 65 cl
  Samma vin kan dofta, och därmed smaka, helt olika beroende på i vilket glas det serveras. Därför har varje smaktyp fått ett eget glas i Difference-serien, formgivet för att ta fram det mesta av doft och smak. Serien är formgiven av Erika Lagerbielke i nära samarbete med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Välj Primeur eller Mature för de röda vinerna, Crisp eller Fruit för de vita, Sparkling för de mousserande och Sweet för de söta vinerna. Mature spirits låter de färgade spritdryckernas många nyanser komma till sin rätt. Munblåst i Småland för tunnhetens skull, äkta kristallglas för högsta briljans, form för att ta fram det mesta av doft och smak.
 • Orrefors - Carat Assiett 19 cm

  Orrefors - Carat Assiett 19 cm
  Carat assiett från Orrefors, designad av Lena Bergström. Med de här tallrikarna på bordet blir söndagsmiddagen garanterat extra god! Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen med glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.
 • Orrefors Hallon Vas Frostad 20 cm

  Orrefors Hallon Vas Frostad 20 cm
  En vacker vas från Orrefors serie Hallon. Vasen är i frostat glas och hallonkulorna ger en mjuk kristallkänsla. Den är otroligt vacker både med blommor i och som den är. Hallon-serien har formgetts av Anne Nilsson. Specifikationer:- Frostat glas- 20 cm- Formgiven av Anne Nilsson 
 • Orrefors City Whiskyglas OF 24 cl 4-pack

  Orrefors City Whiskyglas OF 24 cl 4-pack
  Lyxiga whiskyglas i Orrefors barserie City. Barserien City är en modern klassiker med både robust och elegant känsla. De oregelbundna skårorna runtom glasens yta skapar en kaxig känsla men är samtidigt mycket vackra. Serien är designad av Martti Rykönen och har en känsla av urban elegans.
 • Orrefors City Karaff 95 cl

  Orrefors City Karaff 95 cl
  Elegant glaskaraff från Orrefors serie City designad av formgivaren Martti Rytkönen. Karaffen är snygg att ha på ett drinkbord och ha whisky eller brandy i.
 • Orrefors Beer Ölglas Pilsner 45 cl 4 Pack

  Orrefors Beer Ölglas Pilsner 45 cl 4 Pack
  Orrefors Ölglas är ett klassiskt designat glas med en tunn kant för att din drickupplevelse ska bli så njutningsfull som möjligt. Kollektionen är designad av Erika Lagerbielke.Erika Lagerbielke har under två decennier ritat glas som fångat både kritikers och konsumenters hjärtan. Bland suc
 • Orrefors Beer India Pale Ale 4 Pack

  Orrefors Beer India Pale Ale 4 Pack
  Orrefors Ölglas är ett klassiskt designat glas med en tunn kant för att din drickupplevelse ska bli så njutningsfull som möjligt. Kollektionen är designad av Erika Lagerbielke. Glaset är speciellt framtaget för att passa ölsorten India Pale Ale. Erika Lagerbielke har under två de
 • Orrefors Discus Ljuslykta Guld 11 cm 2-pack

  Orrefors Discus Ljuslykta Guld 11 cm 2-pack
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Ljuslyktan Discus designades redan år 1995 av Lars Hellsten. Serien var tillägnad det årets friidrotts-VM och inspirerades av, som namnet avslöjar, sporten diskus. Denna uppskattade lykta har nu lanserat av
 • Vinglas Difference Rich, 65 cl

  Vinglas Difference Rich, 65 cl
  Difference är vinglasen som förstärker egenskaperna i olika viner.Samma vin kan dofta, och därmed smaka, helt olika beroende på i vilket glas det serveras. Därför har varje smaktyp fått ett eget glas i Difference-serien, formgivet för att ta fram det mesta av doft och smak. Serien är formgiven av Erika Lagerbielke i nära samarbete med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam.Välj Primeur eller Mature för de röda vinerna, Crisp eller Fruit för de vita, Sparkling för de mousserande och Sweet för de söta vinerna. Mature spirits låter de färgade spritdryckernas många nyanser komma till sin rätt.– Munblåst i Småland för tunnheten som låter dig bli ett med drycken.– Skandianvisk sensuell design möter vinexpertens yttersta teknikaliteter.– Prisvinnande form för att ta fram det mesta av doft och smak.​- Äkta kristallglas för högsta möjliga briljans.– Används av världens bästa restauranger.
 • Precious ljuslykta 6 cm

  Precious ljuslykta 6 cm
 • Pulse Ölglas 55 cl, 4-pack

  Pulse Ölglas 55 cl, 4-pack
  Ölglas från Orrefors serie Pulse designad av Ingegerd Råman.
 • Orrefors - Difference Vinglas Sweet 22 cl

  Orrefors - Difference Vinglas Sweet 22 cl
  Samma vin kan dofta, och därmed smaka, helt olika beroende på i vilket glas det serveras. Därför har varje smaktyp fått ett eget glas i Difference-serien, formgivet för att ta fram det mesta av doft och smak. Serien är formgiven av Erika Lagerbielke i nära samarbete med vinskribenten Bengt-Göran Kronstam. Välj Primeur eller Mature för de röda vinerna, Crisp eller Fruit för de vita, Sparkling för de mousserande och Sweet för de söta vinerna. Mature Spirits låter de färgade spritdryckernas många nyanser komma till sin rätt. Munblåst i Småland för tunnhetens skull, äkta kristallglas för högsta briljans, form för att ta fram det mesta av doft och smak. Glaset hette tidigare Divine Vinglas Sweet 18 cl hos Orrefors.
 • Merlot Tumbler 24 cl

  Merlot Tumbler 24 cl
 • Bruk mugg med trälock 2-pack turkos

  Bruk mugg med trälock 2-pack turkos
 • Hallon Frost Vas 16cm

  Hallon Frost Vas 16cm
 • Orrefors - Metropol Champagneglas 27 cl

  Orrefors - Metropol Champagneglas 27 cl
  Elegant och vass design, med en droppe svart färg fångad i det klara glaset gör serien Metropol till en framtida designklassiker.
 • Nobel Kanna Grön 100 cl

  Nobel Kanna Grön 100 cl
 • Orrefors Carat Globe vas Liten

  Orrefors Carat Globe vas Liten
  Vacker vas från Orrefors designad av svenska Lena Bergström. Globe-vasen är en del av Carat-serien som innehåller flera eleganta och exklusiva ljusstakar, skålar och liknande. Lena Bergström har funnit sin inspiration i juveler och pärlor, som tillsammans bidragit till att göra Carat-serien
 • Orrefors - SÅLD Champagneglas 9 st

  Orrefors - SÅLD Champagneglas 9 st
  Champagneglas med mjuk fasettering på insidan av glaset. Orrefors. 1900-talets senare hälft. 9 st. 1 st med mindre nagg. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Hallon Vas Klar 16 cm

  Orrefors Hallon Vas Klar 16 cm
  En vacker vas från Orrefors serie Hallon. Vasen har formgetts av Anne Nilsson och är gjord i glas. Hallonkulorna ger en mjuk känsla med gnistrande briljans. Den är vacker som den är eller med en bukett tulpaner eller snittblommor i. Specifikationer:- Material: glas- 16 cm- Formgiven av Ann
 • Orrefors Intermezzo Blå Snapsglas 6 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Snapsglas 6 cl
  Duka festmåltiden med eleganta snapsglas i Intermezzo-serien från Orrefors. Matcha med öl- och vinglas i samma serie.  Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser ut som ett utropstecken. Intermezzo är en av Orrefors m
 • Orrefors Nobel Snapsglas Guld 4 cl

  Orrefors Nobel Snapsglas Guld 4 cl
  Ljuvligt snapsglas med vackra detaljer från Orrefors serie Nobel. Snapsglaset är skapat av formgivaren Gunnar Cyrén för 90 årsfirandet av Nobelmiddagen år 1991.  Specifikationer: Höjd: 16,2 cm. Bredd: 4,1 cm. Vikt: 0,21 Kg.  
 • Orrefors Nobel Karaff 118 cl

  Orrefors Nobel Karaff 118 cl
  Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen 1991 för firandet av Nobelmiddagens 90 års jubileum. Sedan dess har man skålat med Orrefors serie Nobel varje år i december. Att duka med denna härliga karaff får man känslan att man själv har nobelmiddagen hemma.  Specifikationer: Höj
 • Orrefors City Whiskyglas DOF 33 cl 4-pack

  Orrefors City Whiskyglas DOF 33 cl 4-pack
  Lyxiga whiskyglas i Orrefors barserie City. Barserien City är en modern klassiker med både robust och elegant känsla. De oregelbundna skårorna runtom glasens yta skapar en kaxig känsla men är samtidigt mycket vackra. Serien är designad av Martti Rykönen och har en känsla av urban elega
 • Whiskyglas DOF City, 4-pack, 34 cl, 34.5CL

  Whiskyglas DOF City, 4-pack, 34 cl, 34.5CL
  Whiskyglas DOF City 4-pack 34cl
 • Whiskyglas Street OF, 25 cl

  Whiskyglas Street OF, 25 cl
  Slipade whiskyglas i 4-Pack 27cl
 • Whiskyglas Intermezzo OF, 25 cl

  Whiskyglas Intermezzo OF, 25 cl
  Munblåst whiskysglas, blå droppe 25cl
 • Vinglas aroma Intermezzo, 62 cl

  Vinglas aroma Intermezzo, 62 cl
  Munblåst vinglas, blå droppe 62cl
 • Bloom, Vas

  Bloom, Vas
  Vas med stålnät. Design: Lisa Hilland
 • Street Cognacglas 19 cl

  Street Cognacglas 19 cl
  Kraftfullt cognacglas från Orrefors barserie Street som är en utav Jan Johanssons skapelser.
 • Valentino Ljuslykta

  Valentino Ljuslykta
  Valentino ljuslykta från Orrefors, designad av Martti Rytkönen.
 • Pluto ljusstake Guldbrun

  Pluto ljusstake Guldbrun
 • Sarek Skål med Lock

  Sarek Skål med Lock
 • Orrefors - Intermezzo Blå Vinglas 62 cl Aroma

  Orrefors - Intermezzo Blå Vinglas 62 cl Aroma
  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet! Glaset hette tidigare Intermezzo Vinglas Aroma 60 cl hos Orrefors.
 • Carat Ljuslykta Ø 9,5 cm

  Carat Ljuslykta Ø 9,5 cm
 • Orrefors - Nobel Vitvinsglas 16 cl Grön

  Orrefors - Nobel Vitvinsglas 16 cl Grön
  Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med Orrefors Nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk.Njut av dricka ur detta glas.
 • Street drinkglas 40 cl

  Street drinkglas 40 cl
 • More Champagne 18 cl 4-pack

  More Champagne 18 cl 4-pack
 • Orrefors - SÅLD Vitvinsglas 6 st

  Orrefors - SÅLD Vitvinsglas 6 st
  6 st vitvinsglas, ur serien Optica Symphony, formgiven av Gunnar Cyrén, för Orrefors. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Hallon Vas Klar 20 cm

  Orrefors Hallon Vas Klar 20 cm
  En vacker vas från serien Hallon av Orrefors. Anne Nilsson har formgett vasen och den är gjord i klart glas. Hallonkulorna ger en mjuk känsla med gnistrande briljans. Vasen är vacker som den är eller med en bukett tulpaner eller snittblommor i. Kan med fördel kombineras med andra delar ur seri
 • Orrefors Intermezzo Blå Champagne 26 cl

  Orrefors Intermezzo Blå Champagne 26 cl
  Krispigt champagneglas för de speciella tillfällena.   Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser ut som ett utropstecken. Intermezzo är en av Orrefors mest sålda serier genom tiderna och den fyllde hela 30 år 2015.
 • Orrefors Street Champagneglas 15 cl

  Orrefors Street Champagneglas 15 cl
  Serien Street från Orrefors fick ikonstatus efter att ha synts i den amerikanska serien House of Cards. Champagneglaset har kvadratiska klara slipskär och svarta detaljer vilket ger ett dekadent intryck. Glaset är munblåst för tunnheten vilket tillåter dig att bli ett med drycken. &n
 • Orrefors Carat Ljuslykta D 9,5 cm

  Orrefors Carat Ljuslykta D 9,5 cm
  Ljuslyktan i Lena Bergströms serie Carat är som en glittrande liten juvel. Lyktan kommer i två storlekar och glimmar vackert både med och utan ljus i.  Carat är serien som med sin asymmetriska slipning speglar den moderna samtiden likaväl som nordisk romantik. Inspirationen till seri
 • Orrefors Zephyr Vattenglas 32 cl

  Orrefors Zephyr Vattenglas 32 cl
  Vattenglas ur Orrefors serie Zephyr.Erika Lagerbielke har designat den eleganta serien Zephyr. De munblåsta glasen ger ett graciöst och smakfullt intryck och funkar lika bra till vardag som fest.I serien finns även vitvinsglas, rödvinsglas och champagneglas. Kombinera med de övriga delarna för
 • Orrefors More Karaff 150 cl

  Orrefors More Karaff 150 cl
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Läcker glaskaraff från Orrefors! Karaffen är en del av serien More, en glaskollektion som designats av den uppskattade formgivaren Erika Lagerbielke. Hela serien håller en fin balans mellan form och funktio
 • Orrefors More Snapsglas 7 cl 2-Pack

  Orrefors More Snapsglas 7 cl 2-Pack
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545; min-height: 14.0px} Att servera en kall snaps är tradition vid våra högtider som påsk, jul och midsommar. Och vid dessa f
ilead