Orrefors vaser

Se på alla dessa vackra vaser i kristall från svenska Orrefors. Kristallvaserna ur serier som Corona, Sofiero och Precious finns alla att beställa online.

Kristallvaser från svenska Orrefors

Vi listar här bilder och priser hos flera svenska återförsäljare av Orreforsvaser på nätet. Det är en blandning av former och design där vissa kostar lite mer och andra är mildare mot plånboken. Klicka på den vas du vill läsa mer om för att komma till produktsidan.

Populärt inom Orrefors vaser

 • Orrefors Sofiero Vas H200 mm

  Orrefors Sofiero Vas H200 mm
  Gunnar Cyrén är formgivaren bakom serien Sofiero för Orrefors. Vasen har djupa slipningar och när ljuset når vasen gnistrar den som en diamant.  Specifikationer: Höjd: 20 cm. Bredd: 11 cm. Vikt: 2,66 Kg.  
 • Sofiero Vas 20 cm Klar

  Sofiero Vas 20 cm Klar
 • Orrefors Carat Vas

  Orrefors Carat Vas
  Lyxig vas som passar alla typer av blommor och kompletterar Carat-serien väl. Med intrycket av slipade diamanter staplade på varandra ger vasen elegans till rummet den står i.  Carat är serien som med sin asymmetriska slipning speglar den moderna samtiden likaväl som nordisk romantik. Inspirationen till serien har Lena fått från juveler och ädelstenar. Lena Bergström har förnyat den slipade kristallen och skapat en serie otroligt dekorativa inredningsdetaljer som adderar glimmer och elegans till ditt hem.  Lena Bergström är en av Sveriges mest framgångsrika och prisbelönta formgivare. Hennes kärlek till hantverk och material har resulterat i bruksglas, servisglas, textiler, belysning, och smycken alla präglade av hennes energifyllda formspråk. Hennes stil kan beskrivas som kvinnlig, manlig, mjuk, hård, modern och elegant på en och samma gång.
 • Orrefors Sofiero Vas 200 Mm - Vaser Kristallglas Klar

  Orrefors Sofiero Vas 200 Mm - Vaser Kristallglas Klar
  Vasen från serien Sofiero från Orrefors har vackra slipningar i kristallglaset som gör att den får ett diamantliknande utseende. Gunnar Cyrén är formgivaren bakom Sofiero-serien och har varit en klassiker ända sedan 1961. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.

Fler tips på Orrefors vaser

 • Orrefors Sofiero vase 200 mm

  Orrefors Sofiero vase 200 mm
  Art nr: 6383421 Höjd: 200 mm Diameter: 110 mm Lanseringsår: 1961
 • Orrefors Carat Globe Vas 25 cm

  Orrefors Carat Globe Vas 25 cm
  Carat Globe vas från Orrefors är tillverkad av elegant kristallglas och är en tidlös och stilig prydnadssak till det moderna hemmet. Vasen är designad av Lena Bergström och du kan dekorera alla hemmets rumt med denna vackra vas.
 • Orrefors Precious vas 190 mm

  Orrefors Precious vas 190 mm
  Art nr: 6569221 Bredd: 148 mm Höjd: 190 mm Lanseringsår: 2009
 • Orrefors Squeeze Vas 34 Cm Klar - Vaser Glas Klar - 6562025

  Orrefors Squeeze Vas 34 Cm Klar - Vaser Glas Klar - 6562025
  Squeeze vas från Orrefors med en kreativ design med en vacker detalj längst ner, perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Vasen är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan. Formgiven av Lena Bergström. Bra att veta om Squeeze vas - Originaldesign från 1997.- Finns även som liten vas.- Från kollektionen Squeeze. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors - Louise Smal Vas

  Orrefors - Louise Smal Vas
  Smal vas ur serien Louise formgiven av Erika Lagerbielke för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Carat Vas 37 cm High Cut

  Orrefors - Carat Vas 37 cm High Cut
  Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen ur klassiska glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.Vasen passar alla slags snittblommor och blir ett naturligt blickfång på bordet eller i en hylla. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.
 • Orrefors - Vas Tulpan Lars Hellsten

  Orrefors - Vas Tulpan Lars Hellsten
  Vas ur serien Tulpan formgiven av Lars Hellsten för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Carat Vas 18 cm

  Orrefors - Carat Vas 18 cm
  Carat vas från Orrefors, formgiven av Lena Bergström. En elegant vas som passar alla slags snittblommor. Finns i 2 olika storlekar - 11 cm och 18 cm.
 • Orrefors Carat Vas Hög 24 Cm - Vaser Rostfritt Stål Klar

  Orrefors Carat Vas Hög 24 Cm - Vaser Rostfritt Stål Klar
  Carat vas från Orrefors har en stilren och romantisk utformning och passar alla slags snittblommor. Den avlånga och ståtliga designen ger ett mycket elegant uttryck. Ställ den vackert på middagsbordet, i fönstret eller i hyllan i vardagsrummet. Vasen finns även i en vacker klotrund form. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors Bloom Vas - Vaser Metall Klar

  Orrefors Bloom Vas - Vaser Metall Klar
  Vasen Bloom från Orrefors är formgiven av Lisa Hilland, och hon inspirerades av naturens organiska former och av blommor och blad. Den är tillverkad av exklusiv kristall, som blir en konstrast till metallen som skapar ett vackert mönster. Vasen är fin såväl med en pampig blombukett, som med en enkel murgröna – möjligheterna att variera är oändliga! Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors Squeeze Vas 23 Cm Klar - Vaser Glas Klar - 6562022

  Orrefors Squeeze Vas 23 Cm Klar - Vaser Glas Klar - 6562022
  Squeeze vas från Orrefors med en kreativ design med en vacker detalj längst ner, perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Vasen är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan. Formgiven av Lena Bergström. Bra att veta om Squeeze vas - Originaldesign från 1997.- Finns även som stor vas.- Från kollektionen Squeeze. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Bloom Vas 28,4 cm Glas/Metall Klar

  Bloom Vas 28,4 cm Glas/Metall Klar
 • Orrefors Bloom Vas 28,4 Cm - Vaser Rostfritt Stål Klar - 6400026

  Orrefors Bloom Vas 28,4 Cm - Vaser Rostfritt Stål Klar - 6400026
  Bloom Vas, 28,4 cm från Orrefors. Vi har valt ut Klar Vaser i Rostfritt stål från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors Carat Globe Vas 20,4 Cm - Vaser Kristallglas Klar

  Orrefors Carat Globe Vas 20,4 Cm - Vaser Kristallglas Klar
  Carat vas från Orrefors har en stilren och tidlös design och blir en ljuvlig detalj i hemmet. Denna runda och vackra vas är en del av den exklusiva Carat-serien som förmedlar en lyxig känsla. Ställ den vackert på middagsbordet, i fönstret eller på hyllan i vardagsrummet. Vasen passar alla slags snittblommor och är fin att kombinera med övriga inredningsdetaljer från Carat-serien. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors - SÅLD Mayflower Vaser 2 st

  Orrefors - SÅLD Mayflower Vaser 2 st
  2 st vaser ur serien Mayflower formgivna av Jan Johansson för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Carat Globe Vas 30,5 Cm - Vaser Kristallglas Klar

  Orrefors Carat Globe Vas 30,5 Cm - Vaser Kristallglas Klar
  Carat vas från Orrefors har en stilren och tidlös design och blir en ljuvlig detalj i hemmet. Denna runda och vackra vas är en del av den exklusiva Carat-serien som förmedlar en lyxig känsla. Ställ den vackert på middagsbordet, i fönstret eller på hyllan i vardagsrummet. Vasen passar alla slags snittblommor och är fin att kombinera med övriga inredningsdetaljer från Carat-serien. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Carat Vas Låg Slipning Ø14x37 cm Glas Klar

  Carat Vas Låg Slipning Ø14x37 cm Glas Klar
 • Orrefors - SÅLD Louise Vas

  Orrefors - SÅLD Louise Vas
  Vas ur serien Louise formgiven av Erika Lagerbielke för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Hallon Vas 16 cm Klar

  Hallon Vas 16 cm Klar
 • Cut in Number Vas Hög Ø11,8x33 cm Glas Randigt

  Cut in Number Vas Hög Ø11,8x33 cm Glas Randigt
 • Orrefors - Hallon Vas 20 cm Klar

  Orrefors - Hallon Vas 20 cm Klar
  Hallon vas från Orrefors, designad av Anne Nilsson. Den populära Hallonserien skapades i början av 1990-talet och har genom åren blivit en av Orrefors stora klassiker. Med sina runda hallonkulor ger den en mjuk kristallkänsla. Serien innehåller både ljuslyktor och skålar och vaser.
 • Graphic Vas Rund 13,3 cm Klar

  Graphic Vas Rund 13,3 cm Klar
 • Ebon Vas 24x37 cm Kristallglas Svart

  Ebon Vas 24x37 cm Kristallglas Svart
 • Orrefors Organic Vas Bowl H20,5 - Vaser Klar

  Orrefors Organic Vas Bowl H20,5 - Vaser Klar
  Organic Vas Bowl H20,5 från Orrefors. Vaser Klar . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors Squeeze vas 34 cm, klar

  Orrefors Squeeze vas 34 cm, klar
  Denna eleganta vas är designad av Lena Bergström och har sedan 1997 varit en formklassiker. Samma år mottog Squeeze serien priset Excellent Swedish form och sedan dessa har serien varit mycket eftertraktad . Designen hjälper till att hålla ihop buketten, vilket innebär att vasen är en perfekt kombination av stil och funktion.
 • Orrefors Cut In Number Vas Checked 20 Cm - Vaser Glas Klar - 6552526

  Orrefors Cut In Number Vas Checked 20 Cm - Vaser Glas Klar - 6552526
  Cut In Number vas från Orrefors med en elegant cylinderform i glas med en rutig skärning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Bra att veta om Cut In Number vas - Från kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Finns även som en skål. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Explicit Checks Vas 30 cmKlar

  Explicit Checks Vas 30 cmKlar
 • Orrefors Carat Vas 37 Cm High Cut - Vaser Glas Klar

  Orrefors Carat Vas 37 Cm High Cut - Vaser Glas Klar
  Carat vas från Orrefors har en stilren och romantisk utformning och passar alla slags snittblommor. Den avlånga och ståtliga designen ger ett mycket elegant uttryck. Ställ den vackert på middagsbordet, i fönstret eller i hyllan i vardagsrummet. Vasen finns även i en vacker klotrund form. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Cut in Number Vas Hög Ø11,8x33 cm Glas Rutmönster

  Cut in Number Vas Hög Ø11,8x33 cm Glas Rutmönster
 • Orrefors Carat Vas 37 cm Hög Brytning

  Orrefors Carat Vas 37 cm Hög Brytning
  Ge ditt hem en elegant prägel med denna vas som är utsmyckad med en unik bristning i glaset som ger ett extravagant utseende. Brytningen fångar och reflekterar ljuset vackert och fångar blicken. Vasen är 37 cm hög och finns både med brytning i bottenskåran eller i toppen. Den står vackert och elegant men kan dekoreras med en bukett med långa rosor eller liknande som tillsammans bildar en vacker uppsättning.
 • Orrefors Carat Globe Vas 13 Cm - Vaser Kristallglas Klar

  Orrefors Carat Globe Vas 13 Cm - Vaser Kristallglas Klar
  Carat vas från Orrefors har en stilren och tidlös design och blir en ljuvlig detalj i hemmet. Denna runda och vackra vas är en del av den exklusiva Carat-serien som förmedlar en lyxig känsla. Ställ den vackert på middagsbordet, i fönstret eller på hyllan i vardagsrummet. Vasen passar alla slags snittblommor och är fin att kombinera med övriga inredningsdetaljer från Carat-serien. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors Cut In Number Vas Ränder 33 Cm - Vaser Glas Klar - 6552525

  Orrefors Cut In Number Vas Ränder 33 Cm - Vaser Glas Klar - 6552525
  Cut In Number vas från Orrefors med en elegant cylinderform i glas med en randig skärning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Bra att veta om Cut In Number vas - Från kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Finns även som en skål. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors Squeeze Vase 340mm Klar

  Orrefors Squeeze Vase 340mm Klar
  Farge: Klar Høyde: 340 mm Diameter: 145 mm
 • Orrefors Carat Globe Vas 30,5 Cm - Vaser Kristallglas Klar - 6590133

  Orrefors Carat Globe Vas 30,5 Cm - Vaser Kristallglas Klar - 6590133
  Carat Globe Vas, 30,5 cm från Orrefors. Vi har valt ut Klar Vaser i Kristallglas från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors Precious vas 235 mm

  Orrefors Precious vas 235 mm
  Art nr: 6569223 Bredd: 174 mm Höjd: 235 mm Lanseringsår: 2009
 • Orrefors Carat Vas 37 cm Låg Brytning

  Orrefors Carat Vas 37 cm Låg Brytning
  Ge ditt hem en elegant prägel med denna vas som är utsmyckad med en unik bristning i glaset som ger ett extravagant utseende. Brytningen fångar och reflekterar ljuset vackert och fångar blicken. Vasen är 37 cm hög och finns både med brytning i bottenskåran eller i toppen. Den står vackert och elegant men kan dekoreras med en bukett med långa rosor eller liknande som tillsammans bildar en vacker uppsättning.
 • Orrefors - Hallon Vas 16 cm Frost

  Orrefors - Hallon Vas 16 cm Frost
  Hallon vas från Orrefors, designad av Anne Nilsson. Den populära Hallonserien skapades i början av 1990-talet och har genom åren blivit en av Orrefors stora klassiker. Med sina runda hallonkulor ger den en mjuk kristallkänsla. Serien innehåller både ljuslyktor och skålar och vaser.
 • Orrefors Cut In Number Vas Checked 33 Cm - Vaser Glas Klar - 6552527

  Orrefors Cut In Number Vas Checked 33 Cm - Vaser Glas Klar - 6552527
  Cut In Number vas från Orrefors med en elegant cylinderform i glas med en rutig skärning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Bra att veta om Cut In Number vas - Från kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Finns även som en skål. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors Precious Vas 235 Mm - Vaser Klar - 6569223

  Orrefors Precious Vas 235 Mm - Vaser Klar - 6569223
  Precious Vas från Orrefors ingår i Precious-serien som är designad av formgivaren Malin Lindahl. Som de dyrbaraste ögonstenar pryder Malin Lindahls juveler i Precious det moderna hemmet. De glittriga fasetterna och den asymmetriska formen ger den handslipade, gnistrande Orreforskristallen ett nytt spännande uttryck. Vi har valt ut Klar Vaser från Orrefors med stor omsorg.
 • Hallon Frost Vas 16cm Vit

  Hallon Frost Vas 16cm Vit
 • Orrefors Squeeze Vase 340mm Blå

  Orrefors Squeeze Vase 340mm Blå
  Farge: Blå Høyde: 340 mm Diameter: 145 mm
 • Orrefors Squeeze Vas 23 Cm - Vaser Glas Klar

  Orrefors Squeeze Vas 23 Cm - Vaser Glas Klar
  Vasen från Orrefors har en kreativ design med en vacker detalj längst ner, perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Vasen är tillverkad av glas i olika färger att välja mellan. Formgiven av Lena Bergström. Om vasen från Orrefors- Originaldesign från 1997.- Finns även som stor vas.- Från kollektionen Squeeze. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors - Stella Polaris Rund Vas

  Orrefors - Stella Polaris Rund Vas
  Stella Polaris vas av Vicke Lindstrand för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Squeeze Vas 23 cm Klar

  Squeeze Vas 23 cm Klar
 • Orrefors Bloom Klar Vase Krystal 210mm

  Orrefors Bloom Klar Vase Krystal 210mm
  .
 • Orrefors - Vas Edward Hald

  Orrefors - Vas Edward Hald
  Vas formgiven av Edward Hald för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Squeeze Vase 230mm Blå

  Orrefors Squeeze Vase 230mm Blå
  Farge: Blå Høyde: 230 mm Diameter: 120 mm
 • Carat Klotvas liten 13 cm

  Carat Klotvas liten 13 cm
  Den klotformade vasen från Orrefors lyxiga serie Carat ger ditt hem ett vackert och en elegant känsla. Vasen är formgive av Lena Bergström och är med sina kristaller som ser ut som juveler och ädelstenar&hellip:
 • Orrefors - Precious Vas 19 cm

  Orrefors - Precious Vas 19 cm
  Som de dyrbaraste ögonstenar pryder Malin Lindahls nya juveler – en vas, en skål, ett fat och en ljuslykta i serien Precious - det moderna hemmet. De glittriga fasetterna och den asymmetriska formen ger den handslipade, gnistrande Orrefors kristallen ett nytt spännande uttryck.
 • Orrefors Squeeze vas 23 cl, klar

  Orrefors Squeeze vas 23 cl, klar
  Denna formklassiker lanserades första gången år 1997 och mottog samma år priset för Excellent Swedish Form. Vasen är designad av Lena Bergström och designen håller ihop buketten. Det innebär att vasen är framtagen både för den som värderar design och funktion.
 • Orrefors Bloom Vas klar 21 cm

  Orrefors Bloom Vas klar 21 cm
  Tjusig vas i klarglas med detaljer i metall.Formgivaren Lisa Hilland fick i uppdrag att skapa en vas som var lika vacker med blommor som utan. Med inspiration från naturens organiska former från blommor och blad har hon skapat denna läckra vas där hårt metall möter glas i kristall.Välj själv om du vill pynta med en bukett blommor eller bara låta metallen spegla sig mot kristallen.Höjd: 125 mmBredd: 230 mm 
 • Orrefors Cut In Number Vas Checked 33 Cm - Vaser Glas Klar

  Orrefors Cut In Number Vas Checked 33 Cm - Vaser Glas Klar
  Vasen från Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en rutig skärning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Om vasen från Orrefors- Från kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Finns även som en skål. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors - SÅLD Turkos Vas, F.A.W Johansson

  Orrefors - SÅLD Turkos Vas, F.A.W Johansson
  Turkosfärgad Vas formgiven av F.A.W. Johansson för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Carat Globe Vase Large 168mm

  Orrefors Carat Globe Vase Large 168mm
  Höjd: 16,8 cm Bredd: 13 cm
 • Squeeze Vas 34 cm Blå

  Squeeze Vas 34 cm Blå
 • Orrefors Bloom Vas 28,4 cm

  Orrefors Bloom Vas 28,4 cm
  Unik och vacker vas från Orrefors som passar perfekt till skurna blommor, torkade blommor eller en helt vanlig bukett. Den kommer med sin höga, eleganta design dekorera varje hem oavsett om den står i fönstret, på bordet eller i hyllan. Vasen är tillverkad i kristallglas och har detaljer i rostfritt stål, samt en design av Lisa Hilland. Hon har valt att kombinera de två materialen för att skapa en exklusiv kontrast mellan kristall och metall.Bloom-serien är inspirerad av blommor, naturen och dess organiska former. Vasen kan även användas för sig själv och kommer reflektera naturligt ljus på bästa sätt. Om du sätter blommor i den kommer stålkonstruktionen hålla dem på plats, vilket bidrar till spännande och praktiska blomsterarrangemang.
 • Orrefors - Stella Polaris Vas i Klarglas

  Orrefors - Stella Polaris Vas i Klarglas
  Stella Polaris vas av Vicke Lindstrand för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Hallon Vas 20 cm Klar

  Hallon Vas 20 cm Klar
 • Orrefors Hallon Vas Frostad 16 cm

  Orrefors Hallon Vas Frostad 16 cm
  Vacker frostad glasvas ur serien Hallon. Serien har formgetts av Anne Nilsson och ger en mjuk kristallkänsla med sina hallonkulor. Vasen är otroligt vacker både som den är och med en fin bukett i.  Specifikationer:- Frostat glas- 16 cm
 • Orrefors - SÅLD Vas Formgiven av Gunnar Cyrén

  Orrefors - SÅLD Vas Formgiven av Gunnar Cyrén
  Vas formgiven av Gunnar Cyrén för Orrefors glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Vas Gunnar Cyrén

  Orrefors - Vas Gunnar Cyrén
  Vas i grönt och gult glas formgiven av Gunnar Cyrén för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Squeeze Vas 34 cm Blå

  Orrefors - Squeeze Vas 34 cm Blå
  Vas i munblåst glas ur serien Squeeze, formgiven av Lena Bergström för Orrefors. Genom ett kreativt samspel mellan Bergström och glasarbetarna i hyttan skapades serien. Resultatet – ett stilsäkert objekt med en sensuell rörelse och en nästintill dansande effekt. Serien lanserades ursprungligen 1997 och fick samma år utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. En efterlängtad formklassiker som nu åter finns i sortimentet.
 • Orrefors Squeeze Vase 230mm Klar

  Orrefors Squeeze Vase 230mm Klar
  Farge: Klar Høyde: 230 mm Diameter: 120 mm
 • Orrefors Raspberry Vase Klar 16 cm

  Orrefors Raspberry Vase Klar 16 cm
  Höjd: 160 mm Bredd: 124 mm Vikt: 1,28 kg
 • Orrefors - Stella Polaris Vas

  Orrefors - Stella Polaris Vas
  Vas ur serien Stella Polaris formgiven av Vicke Lindstrand för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Cut in Number Vas Låg Ø18,5x20 cm Glas Rutmönster

  Cut in Number Vas Låg Ø18,5x20 cm Glas Rutmönster
 • Orrefors Carat Vas 37 Cm Low Cut - Vaser Glas Klar

  Orrefors Carat Vas 37 Cm Low Cut - Vaser Glas Klar
  Carat vas från Orrefors har en stilren och romantisk utformning och passar alla slags snittblommor. Den avlånga och ståtliga designen ger ett mycket elegant uttryck. Ställ den vackert på middagsbordet, i fönstret eller i hyllan i vardagsrummet. Vasen finns även i en vacker klotrund form. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors Carat Globe-vas Stor

  Orrefors Carat Globe-vas Stor
  Vacker vas från Orrefors designad av svenska Lena Bergström. Globe-vasen är en del av Carat-serien som innehåller flera eleganta och exklusiva ljusstakar, skålar och liknande. Lena Bergström har funnit sin inspiration i juveler och pärlor, som tillsammans bidragit till att göra Carat-serien helt unik.Globe-vasen har, likt övriga produkter i serien, markanta och asymmetriska slipningar, vilket bidrar till ett nordiskt och modernt uttryck. Vasen blir med den tidlösa designen en naturlig och vacker blickfångare i alla hem. Den kan stå för sig själv eller med vackra blommor i. Vasen finns i två olika storlekar: Stor (H16,8 cm.) och liten (H10,8 cm).
 • Orrefors - Bloom Vas Klar 21 cm

  Orrefors - Bloom Vas Klar 21 cm
  Bloom från Orrefors är en spännande vas i två motsatta material kristallglas och metall. Vasen är formgiven av Lisa Hilland vars inspiration kommer från naturens organiska former. Oavsett om du fyller vasen med färska snittblommor eller låter den stå precis som den är så blir den ett vackert blickfång på bordet. Med ljuset som speglar i kristallen ändras uttrycket med solens strålar. Det här är en perfekt present till brudparet eller nyblivna studenten!
 • Orrefors Cut In Numbers Vas Ränder 20 Cm - Vaser Glas Klar

  Orrefors Cut In Numbers Vas Ränder 20 Cm - Vaser Glas Klar
  Vasen från Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en randig skärning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Om vasen från Orrefors- Från kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Finns även som en skål. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors - Carat Vas Cylinder 25 cm

  Orrefors - Carat Vas Cylinder 25 cm
  Denna underbara Carat vas från Orrefors är en lyxig vas som passar alla slags snittblommor. Vacker att ha på bordet vid middagsbjudningen eller som inredningsdetalj i fönstret eller på hyllan i vardagsrummet. Denna vas samt en skål är de senaste tillskotten i den populära Caratserien. Orrefors Carat Vas Cylinder är 25 cm hög och 10 cm i diameter.   
 • Hallon Frost Vas 20cm Vit

  Hallon Frost Vas 20cm Vit
 • Orrefors Raspberry Vase Klar 20 cm

  Orrefors Raspberry Vase Klar 20 cm
  Höjd: 200 mm Bredd: 155 mm Vikt: 1,8 kg
 • Orrefors Ebon Vas 24 Cm - Vaser Munblåst Glas Svart - 6720024

  Orrefors Ebon Vas 24 Cm - Vaser Munblåst Glas Svart - 6720024
  Ebon vas från Orrefors med ett personligt uttryck i svart glas med en oregelbunden form. Vasen har en unik design perfekt för att göra ditt hem mer personligt. Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Formgiven av Claesson, Koivisto & Rune. Bra att veta om Ebon vas - Kombinera vasen med ljusstakar från Orrefors.- Uppskattas för den unika looken.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Svart Vaser i Munblåst glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Cut in Number Vas Låg Ø18,5x20 cm Glas Randigt

  Cut in Number Vas Låg Ø18,5x20 cm Glas Randigt
 • Orrefors - Bloom Vas 28,4 cm

  Orrefors - Bloom Vas 28,4 cm
  Från Orrefors kommer denna spännande höga vas i två motsatta material kristallglas och metall. Vasen är formgiven av Lisa Hilland vars inspiration kommer från naturens organiska former. Hennes uppdrag var att designa en vas för Orrefors, som var lika vacker utan blommor, resultatet blev bedårande Bloom.Vasen är passande för snittblommor men också torkade blommor eller en enkel kvist från trädgården. Den låga vasen och den höga vasen Bloom är så klart mycket dekorativa tillsammans.
 • Orrefors - Carat Vas Rund 25 cm

  Orrefors - Carat Vas Rund 25 cm
  I Carat Vas Rund 25 cm från Orrefors har Lena Bergström med inspiration från juveler och ädelstenar förnyat den slipade kristallen ur klassiska glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.Den här stora klotrunda vasen passar alla slags snittblommor och blir ett naturligt blickfång på bordet eller i en hylla. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.Orrefors Carat Vas Rund 25 cm är 25 cm hög och 35 cm i diameter.
 • Orrefors Squeeze vas 34 cm, blå

  Orrefors Squeeze vas 34 cm, blå
  Denna eleganta vas är designad av Lena Bergström och har sedan 1997 varit en formklassiker. Samma år mottog Squeeze serien priset Excellent Swedish form och sedan dessa har serien varit mycket eftertraktad . Designen hjälper till att hålla ihop buketten, vilket innebär att vasen är en perfekt kombination av stil och funktion.
 • Orrefors Cut In Number Vas Ränder 33 Cm - Vaser Glas Klar

  Orrefors Cut In Number Vas Ränder 33 Cm - Vaser Glas Klar
  Vasen från Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en randig skärning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Om vasen från Orrefors- Från kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Finns även som en skål. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors - Sofiero Vas 20 cm

  Orrefors - Sofiero Vas 20 cm
  Glasserien Sofiero från Orrefors formgavs 1961 av Gunnar Cyrén. De djupa slipningarna, bryter ljus likt en gnistrande diamant och blir en fin detalj i hemmet.
 • Orrefors Hallon Vas Klar 20 cm

  Orrefors Hallon Vas Klar 20 cm
  En vacker vas från serien Hallon av Orrefors. Anne Nilsson har formgett vasen och den är gjord i klart glas. Hallonkulorna ger en mjuk känsla med gnistrande briljans. Vasen är vacker som den är eller med en bukett tulpaner eller snittblommor i. Kan med fördel kombineras med andra delar ur serien. Specifikationer:- Material: glas- 20 cm- Formgiven av Anne Nilsson 
 • Orrefors karatvas 24 cm

  Orrefors karatvas 24 cm
 • Orrefors Carat Globe vas Liten

  Orrefors Carat Globe vas Liten
  Vacker vas från Orrefors designad av svenska Lena Bergström. Globe-vasen är en del av Carat-serien som innehåller flera eleganta och exklusiva ljusstakar, skålar och liknande. Lena Bergström har funnit sin inspiration i juveler och pärlor, som tillsammans bidragit till att göra Carat-serien helt unik.Globe-vasen har, likt övriga produkter i serien, markanta och asymmetriska slipningar, vilket bidrar till ett nordiskt och modernt uttryck. Vasen blir med den tidlösa designen en naturlig och vacker blickfångare i alla hem. Den kan stå för sig själv eller med vackra blommor i. Vasen finns i två olika storlekar: Stor (H16,8 cm.) och liten (H10,8 cm).
 • Orrefors - Droppformad Vas

  Orrefors - Droppformad Vas
  Droppformad vas i rött glas från Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Bloom Vas 28,4 Cm - Vaser Rostfritt Stål Klar

  Orrefors Bloom Vas 28,4 Cm - Vaser Rostfritt Stål Klar
  Vasen Bloom från Orrefors är formgiven av Lisa Hilland, och hon inspirerades av naturens organiska former och av blommor och blad. Den är tillverkad av exklusiv kristall, som blir en konstrast till det rostfria stålet som skapar ett vackert mönster. Vasen är fin såväl med en pampig blombukett, som med en enkel murgröna – möjligheterna att variera är oändliga! Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Carat Vas 24 cm Klar/Rostfritt stål

  Carat Vas 24 cm Klar/Rostfritt stål
 • Orrefors Cut In Numbers Vas Ränder 20 Cm - Vaser Glas Klar - 6552524

  Orrefors Cut In Numbers Vas Ränder 20 Cm - Vaser Glas Klar - 6552524
  Cut In Number vas från Orrefors med en elegant cylinderform i glas med en randig skärning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Bra att veta om Cut In Number vas - Från kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Finns även som en skål. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Graphic Vas Rund 20,5 cm Klar

  Graphic Vas Rund 20,5 cm Klar
 • Orrefors Cut In Number Vas Checked 20 Cm - Vaser Glas Klar

  Orrefors Cut In Number Vas Checked 20 Cm - Vaser Glas Klar
  Vasen från Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en rutig skärning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Om vasen från Orrefors- Från kollektionen Cut In Number.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Finns även som en skål. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Orrefors - Orrefors Vas på grön fot

  Orrefors - Orrefors Vas på grön fot
  Vas på grön fot producerad av Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Corona Vas H 140 mm Klar

  Corona Vas H 140 mm Klar
 • Orrefors - Precious Vas 23,5 cm

  Orrefors - Precious Vas 23,5 cm
  Som de dyrbaraste ögonstenar pryder Malin Lindahls juveler det moderna hemmet. De glittriga fasetterna och den asymmetriska formen ger den handslipade, gnistrande Orrefors kristallen ett nytt spännande uttryck. Fyll den med de rödaste rosor, sommarängens blommor eller en bukett från din käraste.
 • Orrefors Carat Vas 37 Cm Low Cut - Vaser Glas Klar - 6590131

  Orrefors Carat Vas 37 Cm Low Cut - Vaser Glas Klar - 6590131
  Carat Vas 37 cm, Low Cut från Orrefors. Vi har valt ut Klar Vaser i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Carat Klotvas liten 10,8cm Klar

  Carat Klotvas liten 10,8cm Klar
 • Orrefors - Vas Stella Polaris

  Orrefors - Vas Stella Polaris
  Vas i klarglas ur serien Stella Polaris formgiven av Vicke Lindstrand för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors Graphic Vas Bowl H20,5 - Vaser Klar

  Orrefors Graphic Vas Bowl H20,5 - Vaser Klar
  Graphic Vas Bowl H20,5 från Orrefors. Vaser Klar . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Bloom Vas 23 cm Glas/Rostfritt Stål Klar

  Bloom Vas 23 cm Glas/Rostfritt Stål Klar
 • Orrefors Precious Vas 235 Mm - Vaser Klar

  Orrefors Precious Vas 235 Mm - Vaser Klar
  Precious Vas 235 Mm från Orrefors. Vaser Klar . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
ilead