Orrefors glasunderlägg

Svenska Orrefors har i City och Peak två populära glasunderlägg som passar bra till deras glas. Peak är tillverkade i mässing och säljs med tillhörande hållare. City är ett underlägg i rostfritt stål och har designats av Martti Rytkönen.

Populärt inom Orrefors glasunderlägg

 • Orrefors - City Glasunderlägg 4-pack

  Orrefors - City Glasunderlägg 4-pack
  Elegant set av underlägg från Orrefors, formgiven av Martti Rykönen. Säljs i presentförpackning om fyra.Barserien CITY är en modern klassiker med tydlig Orreforskänsla. Skären som löper runt i glasens yta skapar ett oregelbundet uttryck som är kaxigt maskulint men är samtidigt elegant.
 • Orrefors - Peak Glasunderlägg 4-pack med hållare

  Orrefors - Peak Glasunderlägg 4-pack med hållare
  Snygga glasunderlägg i 4-pack skapat av Martti Rytkönens vars glaskollektioner är alltid gjorda i sann Orrefors-anda. Dessa underlägg lyser upp på alla slags bord, och extra snygga att matcha med Peak whiskyglas eller highball glas!
 • Orrefors City Glasunderlägg 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Rostfritt Stål

  Orrefors City Glasunderlägg 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Rostfritt Stål
  Stilrena glasunderlägg från serien City som Martti Rytkönen har designat. Underläggen är tillverkade av rostfritt stål och är ett perfekt komplement till övriga produkter från City-serien med dess kaxiga och oregelbundna mönster. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Orrefors Peak Glasunderlägg 4-pack med hållare

  Orrefors Peak Glasunderlägg 4-pack med hållare
  4-pack glasunderlägg i mässing med tillhörande praktisk hållare.Glasunderläggen ingår i Orrefors serie Peak, designad av Martti Rytkönen. I serien finns även whiskey- och drinkglas. Underläggen skyddar bordet från fläckar men är också läckra att servera drinkar, läsk och dylikt på. Höjd: 3 mmBredd: 100 mm 

Fler tips på Orrefors glasunderlägg

 • Peak glasunderlägg 4-pack

  Peak glasunderlägg 4-pack
  Peak Glasunderlägg i mässing från Orrefors. Underläggen är lätta i handen, med en elegant mässingfinish ger de ett intryck av solid elegans. Orrefors Peak Glasunderlägg är ett perfekt komplement till serveringen och går väl ihop med till exempel Peak Sugrör ur samma serie. Innehåll: 4 stycken underlägg med tillhörande behållare. 10 cm i diameter.
 • City Glasunderlägg 4-pack 8,4 cm Rostfritt Stål

  City Glasunderlägg 4-pack 8,4 cm Rostfritt Stål
 • Orrefors - Glasunderlägg 12,5 cm Klar

  Orrefors - Glasunderlägg 12,5 cm Klar
  Carat Glasunderlägg är ett elegant inslag i dukningen och passar med fördel för vinglas med en minimalistisk design.Underlägget passar även att ha för servering av en vinflaska eller varför inte som ett dekorativt fat för blockljus. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Lena Bergström. Serien Carat bygger på en samtida tolkning av traditionell glasslipning som har gjort Orrefors världsberömt. Den oregelbundna geometrin skapar vackra reflektioner av ljus i kristallglaset.
 • Orrefors Peak Glasunderlägg Med Hållare 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Rostfritt Stål Mässing

  Orrefors Peak Glasunderlägg Med Hållare 4-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Rostfritt Stål Mässing
  Glasunderläggen Peak från Orrefors är designade av Martti Rytkönen och går i sann Orrefors-anda. De är både snygga att servera dryck på, samtidigt som de skyddar underlaget från fläckar. Glasunderläggen är tillverkade i mässing och kommer i en dekorativ hållare. Säljs i 4-pack. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Carat Coaster Glasunderlägg 10 cm 2-pack Klar

  Carat Coaster Glasunderlägg 10 cm 2-pack Klar
 • Orrefors - Carat Glasunderlägg 10,0 cm 2-pack Klar

  Orrefors - Carat Glasunderlägg 10,0 cm 2-pack Klar
  Carat Glasunderlägg är ett elegant inslag i dukningen och passar med fördel för vinglas med en minimalistisk design. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Glasunderläggen kommer i 2-pack. Formgiven av Lena Bergström. Serien Carat bygger på en samtida tolkning av traditionell glasslipning som har gjort Orrefors världsberömt. Den oregelbundna geometrin skapar vackra reflektioner av ljus i kristallglaset.
 • Orrefors Carat Glasunderlägg 12,5 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Kristallglas Klar

  Orrefors Carat Glasunderlägg 12,5 Cm - Bordstabletter & Glasunderlägg Kristallglas Klar
  Glasunderlägget från Orrefors har vacker, tidlös look i kristallglas perfekt när du vill skydda duken eller bordet från fläckar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkat i Tjeckien. Om glasunderlägget från Orrefors- Från serien Carat.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Finns även som tallrik.- Tillverkat i Tjeckien.- Diameter: 125 mm. Skötselråd för glasunderlägget- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • City Glasunderlägg 4-pack 8,4 cm Rostfritt Stål

  City Glasunderlägg 4-pack 8,4 cm Rostfritt Stål
 • Carat Coaster Glasunderlägg 10 cm 2-pack Klar

  Carat Coaster Glasunderlägg 10 cm 2-pack Klar
 • Orrefors Carat Glasunderlägg 10 Cm 2-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Kristallglas Klar

  Orrefors Carat Glasunderlägg 10 Cm 2-pack - Bordstabletter & Glasunderlägg Kristallglas Klar
  Glasunderlägget från Orrefors har vacker, tidlös look i kristallglas perfekt när du vill skydda duken eller bordet från fläckar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkat i Tjeckien. Om glasunderlägget från Orrefors- Från serien Carat.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Finns även som tallrik.- Tillverkat i Tjeckien.- Diameter: 100 mm. Skötselråd för glasunderlägget- Kan diskas i maskin men handdisk rekommenderas. Shoppa Bordstabletter & Glasunderlägg och mer Serveringstillbehör hos Royal Design.
 • Carat glasunderlägg 2-pack Orrefors

  Carat glasunderlägg 2-pack Orrefors
  Carat glasunderlägg i kristall från Orrefors. Underläggen har en lyxig känsla i handen, med en elegant finish ger de ett intryck av lyx och flärd. Orrefors Carat glasunderlägg är ett perfekt komplement till serveringen och går väl ihop med de flesta moderna glas som finns i de flesta hem. Innehåll: 2 stycken underlägg 10 cm i diameter. Höjd: 8 mm  
ilead