Orrefors tallrikar

Orrefors är kända för att tillverka fint glas, men i deras sortiment ingår väldigt få tallrikar. Här är några av de glasfat och glastallrikar som säljs av återförsäljare till Orrefors online.

Populärt inom Orrefors tallrikar

 • Orrefors - SÅLD Eden Assietter 3 st

  Orrefors - SÅLD Eden Assietter 3 st
  3 st assietter ur serien Eden formgiven av Lars Hellsten för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Skål samt 6 st Assietter Påfågel

  Orrefors - SÅLD Skål samt 6 st Assietter Påfågel
  Skål och 6 st assietter ur serien Påfågel formgiven av Lars Hellsten för Orrefors glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Mattallrikar Eden 6 st

  Orrefors - Mattallrikar Eden 6 st
  6 st mattallrikar ur serien Eden formgiven av Lars Hellsten för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Violeta Assietter och Fat

  Orrefors - SÅLD Violeta Assietter och Fat
  6 st assietter samt stort fat i violett glas från Orrefors. Repor.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Orrefors tallrikar

 • Orrefors - Carat Tallrik 27 cm

  Orrefors - Carat Tallrik 27 cm
  Carat tallrik från Orrefors, designad av Lena Bergström. Med de här tallrikarna på bordet blir söndagsmiddagen garanterat extra god! Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen med glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.
 • Orrefors - SÅLD Askfat från Orrefors

  Orrefors - SÅLD Askfat från Orrefors
  Askfat gjord i kristall från Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Hallon fat 39 cm

  Orrefors - Hallon fat 39 cm
  Hallon är en av Orrefors mest omtyckta klassiker. Med sina runda hallonkulor ger den en mjuk kristallkänsla och gnistrande briljans med hög igenkännlighet. Formgivare Anne Nilsson kompletterar nu serien med underbara vaser, skålar och fat. Dekorera med detta fat med frukt eller låt det stå utan - den är underbart vacker som den är!
 • Orrefors - SÅLD Eden Ostbricka

  Orrefors - SÅLD Eden Ostbricka
  Ostbricka ur serien Eden formgiven av Lars Hellsten för Orrefors. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Mingle Fat

  Orrefors - Mingle Fat
  Mingle fat i kulören plum av Lena Bergström för Orrefors. I original förpackning.NyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Ovalt uppläggningsfat Eden

  Orrefors - SÅLD Ovalt uppläggningsfat Eden
  Ovalt uppläggningsfat ur serien Eden formgiven av Lars Hellsten för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Skål Fuga Sven Palmqvist

  Orrefors - SÅLD Skål Fuga Sven Palmqvist
  Stor Fuga skål i rött glas formgiven av Sven Palmqvist för Orrefors. Märkt Orrefors pu 3019 2/3.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors karatplatta 190 mm

  Orrefors karatplatta 190 mm
  Höjd: 14 mm Längd: 190 mm Bredd: 190 mm Vikt: 1,08 kg
 • Orrefors - SÅLD Uppläggningsfat Eden

  Orrefors - SÅLD Uppläggningsfat Eden
  Uppläggningsfat ur serien Eden formgiven av Lars Hellsten för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Blått Glas Fat

  Orrefors - Blått Glas Fat
  Blått glasfat från Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - Carat Assiett 19 cm

  Orrefors - Carat Assiett 19 cm
  Carat assiett från Orrefors, designad av Lena Bergström. Med de här tallrikarna på bordet blir söndagsmiddagen garanterat extra god! Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen med glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.
 • Orrefors - Precious Fat 24,5 cm

  Orrefors - Precious Fat 24,5 cm
  Som de dyrbaraste ögonstenar pryder Malin Lindahls nya juveler – en vas, en skål, ett fat och en ljuslykta i serien Precious - det moderna hemmet. De glittriga fasetterna och den asymmetriska formen ger den handslipade, gnistrande Orrefors kristallen ett nytt spännande uttryck.
 • Orrefors Carat Assiett 19 Cm - Assietter Kristallglas Klar

  Orrefors Carat Assiett 19 Cm - Assietter Kristallglas Klar
  Den här eleganta assietten från Orrefors tillhör glasserien Carat, som har fått sin inspiration från juveler och ädelstenar. Formgivaren är Lena Bergström, och det är hon som har tagit fram den distinkta och asymmetriska slipningen som speglar vår samtid. Assietten är fin till festliga tillfällen, och förgyller varje dukning. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Orrefors Carat Middagstallerken 270 mm

  Orrefors Carat Middagstallerken 270 mm
  Höjd: 20 mm Längd: 270 mm Bredd: 270 mm Vikt: 1,26 kg
 • Orrefors - SÅLD Fat Påfågel 6 st

  Orrefors - SÅLD Fat Påfågel 6 st
  6 st fat ur serien Påfågel formgivna av Lars Hellsten för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Assietter Påfågel 8 st

  Orrefors - SÅLD Assietter Påfågel 8 st
  8 st assietter ur serien Påfågel formgivna av Lars Hellsten för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Assietter Eden 6 st

  Orrefors - SÅLD Assietter Eden 6 st
  6 st assietter ur serien Eden formgiven av Lars Hellsten för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Eden Fat 4 st

  Orrefors - SÅLD Eden Fat 4 st
  4 st fat ur serien Eden formgivna av Lars Hellsten för Orrefors, med originalkartong.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Fat Eden 2 st

  Orrefors - SÅLD Fat Eden 2 st
  2 st fat Eden formgivna av Lars Hellsten för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
ilead