Orrefors serveringsskålar

Populärt inom Orrefors serveringsskålar

 • Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskålar Kristallglas Klar

  Orrefors Sofiero Skål 200 Mm - Serveringsskålar Kristallglas Klar
  Sofiero skålar har vackra slipningar i kristallglaset som göra att de får ett diamantliknande utseende. Gunnar Cyrén är formgivaren bakom Sofiero-serien från Orrefors och har varit en klassiker ända sedan 1961. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Hallon Skål 205 Mm - Serveringsskålar Glas Klar

  Orrefors Hallon Skål 205 Mm - Serveringsskålar Glas Klar
  Den här skålen liknar, precis som det låter, ett hallon. Det är en väldigt omtyckt klassiker av formgivaren Anne Nilsson. Med en mjuk kristallkänsla passar den in i alla hem! Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Sarek Skål Kristall - Serveringsskålar Klar

  Orrefors Sarek Skål Kristall - Serveringsskålar Klar
  Otroligt vacker kristall skål från Orrefors. Skålen har fått sin design efter ett samarbete mellan Orrefors formgivare Lena Bergström och Volvos designteam. Skålen ingår i serien Sarek som symboliserar modern design med traditionella inslag. Kombinera gärna med fler produkter ur samma serie. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Valentino Skål 210 Mm - Serveringsskålar Glas Klar

  Orrefors Valentino Skål 210 Mm - Serveringsskålar Glas Klar
  En skål i kärlekens tecken i form av ett hjärta med mjuka former som är skapad av Martti Rytkönen. Den är perfekt att ge bort i present till någon du håller kär. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.

Fler tips på Orrefors serveringsskålar

 • Orrefors Cut In Number Skål Stripes - Serveringsskålar Glas Klar - 6552533

  Orrefors Cut In Number Skål Stripes - Serveringsskålar Glas Klar - 6552533
  Cut In Number skål från Orrefors med en elegant cylinderform i glas med en fasettslipning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Bra att veta om Cut In Number skål - Från kollektionen Cut In Number.- Skålen finns i 2 olika utföranden.- Finns även som en vas. Hur bör du ta hand om skålen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Serveringsskålar i Glas från Orrefors med stor omsorg.
 • Orrefors Cut In Number Skål Stripes - Serveringsskålar Glas Klar

  Orrefors Cut In Number Skål Stripes - Serveringsskålar Glas Klar
  Skålen från Orrefors har en elegant cylinderform i glas med en fasettslipning för en sofistikerad och elegant touch. Den har ett enkelt, tidlöst utseende för att passa alla inredningsstilar. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Formgiven av Ingegerd Råman. Om skålen från Orrefors- Från kollektionen Cut In Number.- Skålen kommer i 2 olika modeller.- Finns även som en vas. Skötselråd för skålen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Inskuren Nummerskål Ø27,5 Randig

  Orrefors Inskuren Nummerskål Ø27,5 Randig
  Produkttyp: Skål Material: Kristallglas Färg: Klar Diameter: 27,5 cm Höjd: 9,5 cm Endast handtvätt. Torka med en mjuk trasa. Formgivare: Ingegerd Råman
 • Orrefors Carat Skål 21,6 Cm - Serveringsskålar Glas Klar

  Orrefors Carat Skål 21,6 Cm - Serveringsskålar Glas Klar
  Lena Bergström har tagit lyxig inredning till en helt annan nivå med Carat-serien, som har fått sin inspiration från kristaller och juveler. Den oregelbundna formen och slipningen skapar ett unikt uttryck tillsammans med kanten i borstat i rostfritt stål. Använd skålen som en fruktskål, serveringsskål eller bara som en vacker prydnad i ditt hem. Shoppa Serveringsskålar och mer Skålar & Uppläggningsfat hos Royal Design.
 • Orrefors Skär i Nummerskål Ø27,5 Rutmönster

  Orrefors Skär i Nummerskål Ø27,5 Rutmönster
  Produkttyp: Skål Material: Kristallglas Färg: Klar Diameter: 27,5 cm Höjd: 9,5 cm Endast handtvätt. Torka med en mjuk trasa. Formgivare: Ingegerd Råman
 • Orrefors Valentino Skål 210 Mm - Serveringsskålar Glas Klar - 6530512

  Orrefors Valentino Skål 210 Mm - Serveringsskålar Glas Klar - 6530512
  Valentino vas från Orrefors ingår i Valentino-serien som är en serie kärleksfulla presenter som är ämnade att ge bort till någon man bryr sig om. Formerna är mjuka och inbjudande och kommer vara väldigt uppskattade som gåva. Formgivna av Martti Rytkönen. Vi har valt ut Klar Serveringsskålar i Glas från Orrefors med stor omsorg.
ilead