Glas och porslin » Glas » Champagneglas

Märken på champagneglas:

Orrefors champagneglas

Champagneglas från Orrefors finns i många olika prisklasser. Gemensamt för alla glasen är att de håller hög kvalité och är väldesignade. På glasbruket i Småland arbetar många skickliga hantverkare med att producera bland annat champagneglasen i kristall.

Här nedan hittar du bilder på många av Orreforsglasen ämnade för champagne. Känner du igen champagneglasen från den berömda serien Nobel?

 • Orrefors Merlot Champagneglas 33 cl

  Orrefors Merlot Champagneglas 33 cl från Orrefors
 • Amor Vincit Omnia Champagneskål 21 cl 2-pack

  Amor Vincit Omnia's breda Champagneglas är ett modernt champagneglas som passar utmärkt till brudparets första skål på bröllopet. Levereras i en sidenklädd förpackning i en romantisk rosa nyans. Varje glas bär en handsmidd silverring med inskriptionen Amor Vincit Omnia i skrivstil vid sidan av Efva Attlings signatur. Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt - är namnet på Efva Attlings första glaskollektion för Orrefors. Det är en kollektion som andas lyx, tvåsamhet, kärlek och bröllopsgåva. Glasen är en stilren symbios mellan de två materialen kristall och silver. Efva Attling har formgivit Både glasen och silverringarna och med Sitt stilsäkra formspråk har hon lyckats sammanföra modernt silversmide med mångårig svensk glastradition. Mitt samarbete med Orrefors är en stor utmaning för mig som designer. Glas är så Nödvändigt vackert och det är oerhört spännande att få arbeta med kunniga människor som leder vägen för mina idéer , säger Efva Attling.I min första serie glas, Amor Vincit Omnia, har jag valt att lägga till attribut i antingen silver eller vitguld och diamanter. Alla glas har också ljud! Skål för kärleken!
 • Nobel Champagneglas 17cl

  Vackert champagneglas med guldfot. Känns otroligt lyxig att dricka ur. Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk. Bjud på en iskall martini som apéritif, servera en liten djävul till förrätten och låt festen börja!
 • Orrefors Nobel Champagneglas

  Orrefors Nobel Champagneglas från Orrefors
 • Street Champagneglas 15 cl

  Street-serien ger med sitt kvadratiska klara slipskär och detaljer ett dekadent intryck. Med inspiration från New Yorks gatunät har denna serie blivit otroligt framgångsrik. Munblåsta för tunnhetens skull, handslipade för främsta skärpa samt äkta kristallglas för högsta briljans.
 • Amor Vincit Omnia Champagneglas 18 cl 2-pack

  Amor Vincit Omnia Vinglas är ett högt, modernt Vinglas som passar utmärkt till brudparets första skål på bröllopet. Levereras i en sidenklädd förpackning i en romantisk rosa nyans. Varje glas bär en handsmidd silverring med inskriptionen Amor Vincit Omnia i skrivstil vid sidan av Efva Attlings signatur. Amor Vincit Omnia - Kärleken övervinner allt - är namnet på Efva Attlings första glaskollektion för Orrefors. Det är en kollektion som andas lyx, tvåsamhet, kärlek och bröllopsgåva. Glasen är en stilren symbios mellan de två materialen kristall och silver. Efva Attling har formgivit Både glasen och silverringarna och med Sitt stilsäkra formspråk har hon lyckats sammanföra modernt silversmide med mångårig svensk glastradition. Mitt samarbete med Orrefors är en stor utmaning för mig som designer. Glas är så Nödvändigt vackert och det är oerhört spännande att få arbeta med kunniga människor som leder vägen för mina idéer , säger Efva Attling.I min första serie glas, Amor Vincit Omnia, har jag valt att lägga till attribut i antingen silver eller vitguld och diamanter. Alla glas har också ljud! Skål för kärleken!
 • Helena Champagneglas 25 cl 4-pack

  Champagneglas från serien Helena. Väldigt lyxiga och gör tillfället mer speciellt.
 • Symbols Champagne 19 cl 2-pack

  Set med två exklusiva champagneglas från Orrefors. Efva Attling har formgivit både glasen och silverringarna och med sitt stilsäkra formspråk har hon lyckats sammanföra modernt silversmide med mångårig svensk glastradition. ”En ring är rundad och en ring är kantig, som två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir en, starkare enhet.” - Efva Attling
 • Intermezzo Air Champagneglas 26 cl

  Glasserien Intermezzo med den blå och frostade droppen fyller trettio år. Serien är älskad av flera generationer som har valt just det här glaset till fest. 30-årsjubileums firar vi med Intermezzo Air med platina-förgylld fot och med en genomskinlig droppe som hyllar kristallglasets klarhet. Intermezzo Air lanseras som champagne, balance och vinglas.
 • Amor Vincit Omnia Champagneglas 25 cl 2-pack

  Amor Vincit Omnia – kärleken övervinner allt – är namnet på Efva Attlings glaskollektion för Orrefors. Glasen i kristall med silverring runt foten passar utmärkt som kärleks- eller bröllopsgåva. Efva Attling beskriver själv sina glas såhär: Kärleken övervinner allt. Ja! Det är verkligen så.Jag har designat munblåsta kristallglas för den finaste av drycker, champagne. För att tillverka champagne krävs omsorg, tid och kärlek. Precis som glasblåsarna har kunskap och skicklighet i skapande av mina glas. Ringen i äkta silver sitter runt foten med inskriptionen Amor Vincit Omnia. Säg ja till kärleken… om och om igen!
 • Divine Champagneskål 26 cl (fd 20 cl)

  Divine är Orrefors hyllning till det kungliga bröllopet 2010 designad av Erika Lagerbielke som även formgav riksdagens och regeringens gåva till kronprinsessparet. En gnistrande servis för de där strålande ögonblicken vi minns länge.
 • Intermezzo Blå Champagneglas 26 cl (fd 20 cl)

  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet!
 • Intermezzo Blå Champagneskål 29 cl (fd 23 cl)

  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé från 1985 är den folkkära serien Intermezzo blå som också är en designklassiker och är en av Orrefors mest populära glasserviser. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den inneslutna blå droppen bjuder på en färgaccent till varje dukning. Intermezzo är ett blått utropstecken på bordet!
 • Intermezzo Satin Champagneglas 20 cl

  Formgivaren Erika Lagerbielke skapade succéglaset Intermezzo för över 20 år sedan. Intermezzo Satin är ett sobert glas som passar till alla festliga tillfällen, elegant och oskyldigt vitt till bröllop eller student eller krispigt vitt till vinterns många fester.
 • Intermezzo Satin Champagneskål 29 cl (fd 23 cl)

  Formgivaren Erika Lagerbielke skapade succéglaset Intermezzo för över 20 år sedan. Intermezzo Satin är ett sobert glas som passar till alla festliga tillfällen, elegant och oskyldigt vitt till bröllop eller student eller krispigt vitt till vinterns många fester.
 • Merlot Champagneglas 33 cl (fd 29 cl)

  Merlot-serien är skapad av Erika Lagerbielke. Den fick utmärkelsen Excellent Swedish Design när den lanserades år 1995. En stilren, enkel och klassisk glasservis som ger omtanke till vinets smak och doft.
 • More Champagneglas 18 cl 4-pack

  Njut ordentligt och känn dryckens alla smaker ur detta vackra glas från Orrefors. Elegant design möter funktion i serien More designad av Erika Lagerbielke. Duka med dessa vackra glas även till vardags då de tål att diskas i maskin. Säljs i 4-pack.
 • Unique Champagneglas 26 cl

  Unique champagneglas från Orrefors, formgivet av Anna Ehrner. Serien Unique har en elegant strikt form som flyter mellan kupa och fot. Det lockar till engagemang i glaset, du vill vrida på det för att se hur ljuset spelar och du vill känna hur det känns att hålla det. När du sen lyfter det till munnen så upplever du balansen i glaset. Låt glasen bidra med en exklusiv känsla till din dukning!
 • Orrefors Intermezzo Blå Champagne 26 cl

  Krispigt champagneglas för de speciella tillfällena.   Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser ut som ett utropstecken. Intermezzo är en av Orrefors mest sålda serier genom ti
 • Morberg Exclusive Champagneglas 20 cl 2-pack Guld

  Exklusiv glasserie från Orrefors, unikt designade av Per Morberg - skådespelaren, kocken och estradören. Robust form med klassisk estetik. Glasen är munblåsta i Småland och handmålade i guld med en signatur av Morberg. ” Jag har alltid fascinerats av hantverket kring glasblåsning, ända sen jag var barn. Att se glasen växa fram ur glasblåsarens mun. Det är som att se en organism som plötsligt fryser”, säger Per Morberg.
 • Orrefors Symbols Champagneglas Kupa 2-pack 20 cl Klar

  Det här är ett elegant glas med en fjäril runt foten på varje glas. Glasen är perfekta när du vill utbringa en kärleksfull skål. Formgivaren Efva Attling vill beröra dig med sina produkter genom att leka med ord och uttryck och därigenom tillför hon formgivningen ytterligare en dimension. Hennes kollektioner är genomtänkta och inbjuder till eftertanke. Hon kombinerar även det bästa från modernt silversmide med klassiskt och innovativt glashantverk. Glasen är en fin present till brudparet eller varför inte till dig själv när du vill fira speciella ögonblick.
 • Merlot champagneglas 33 cl

 • Symbol Butterfly champagneglas coupe 2-pack

  Munblåst i Småland.
 • Orrefors Amor Vincit Omnia Champagneglas 2-pack 18 cl

  "Amor Vincit Omnia" - Kärleken övervinner allt. Högt och stilrent champagneglas designat av Efva Attling. Varje glas har en handsmidd silverring runt foten där citatet "Amor Vincit Omnia" - Kärleken övervinner allt finns ingraverat tillsammans med Efva Attlings sig
 • Orrefors Symbols You & Me Champagneglas 2-pack

  Fira de riktigt speciella tillfällena med att skåla i dessa fantastiskt vackra champagneglas i Efva Attlings serie Symbols från Orrefors. "En ring är rundad och en ring är kantig, som två människor med unika personligheter som kompletterar varandra och blir
 • Orrefors Difference Sparkling 32 cl (31 cl)

  Skåla vid festliga tillställningar i det ultimata champagneglaset från Orrefors. Glaset har formgivits just för champagnens läckra smak och bubblighet ska framhävas och för att du ska få bästa smakupplevelsen.  Difference är serien med e
 • Orrefors Intermezzo Blå Dricksglas 40 cl

  Rejält dricksglas med en elegant blå detalj i serien Intermezzo från Orrefors. Matcha med vin-,öl- och champagneglas i samma serie.   Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser
 • Orrefors Intermezzo Air Champagne 26 cl

  Lyxigt champagneglas i Erika Lagerbielkes serie Intermezzo Air. Intermezzo är glasserien som handlar om kärlek och nyfikenhet. Glasen bär på en hemlighet, en gåta som ser ut som ett utropstecken. Intermezzo är en av Orrefors mest sålda serier genom tiderna
 • Orrefors Intermezzo Satin Champagne 25 cl

  Skåla vid festliga tillfällen med vackra champagneglasen från Orrefors.  Ingen annan designer har formgivit så många och så framgångsrika glasserviser för Orrefors som Erika Lagerbielke. Många av succéserierna har tilldelats fina utm&au
 • Orrefors Intermezzo Satin Champ Couple 29 cl

  Vackert champagneglas i serien Intermezzo från Orrefors.  Succeserien Intermezzo finns numera med en stilren vit droppe. Intemezzo Sorbet är med sin elegans det perfekta valet till bröllopsfesten eller nyårsmiddagen. Att kombinera den blåa och den vita droppen &
 • Orrefors Symbol Butterfly Champagne Couple 2-pack

  Unikt och otroligt vackert champagneglas för de speciella tillfällena i Efva Attlings serie Symbols från Orrefors. "På 1980-talet när jag började min musikkarriär var 'Miss Butterfly' en av de första låtar jag skrev. Den handlade om kä
 • Morberg Collection Champagneglas 18 cl 4-pack

  Här har Morberg gjort sin tolkning av modern skandinavisk design med rena linjer och fokus på funktion som förstärker smakupplevelsen. Med rätt dryck och rätt glas tas smakupplevelsen till nya höjder.
 • Nobel Martini/Champagneglas 21 cl (fd 19 cl)

  Vackert glas från Orrefors som fungerar både som martiniglas eller champagneglas. Gunnar Cyrén formgav Nobelservisen till 90-årsfirandet av Nobelmiddagen 1991. Sedan dess har pristagare och kungligheter skålat med nobel i Stockholm Stadshus i december varje år. Serien har prisats för sin elegans och sitt personliga formspråk. Bjud på en iskall martini som apéritif, servera en liten djävul till förrätten och låt festen börja!
 • Intermezzo blå champagneglas 26cl

  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé är servisen Intermezzo från Orrefors, som firade 2-årsjubileum under 2015. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Bland hennes succéer finns exempelvis Difference, Merlot och More, som alla är prisbelönta.
 • Intermezzo blå champagneglas coupe 29cl

  Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé är servisen Intermezzo från Orrefors, som firade 2-årsjubileum under 2015. Glasservisen med den karaktäristiska blå droppen i benet har fångat både kritikers och konsumenters hjärtan och även fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Bland hennes succéer finns exempelvis Difference, Merlot och More, som alla är prisbelönta.
 • Nobel champagneglas 21cl

  Nobel ritades 1991 av Gunnar Cyrén till firandet av Nobelprisets 9-års jubileum. Den handmålade glasservisen ingår i den världsberömda Nobelservisen från Orrefors.
 • Merlot champagneglas 33cl

  Merlot från Orrefors, skapad av servisglasets oöverträffade formgivare Erika Lagerbielke, fick utmärkelsen Excellent Swedish Design när den lanserades 1995. Bland hennes succéer finns även exempelvis Intermezzo, Difference och More, som alla är prisbelönta.
 • Difference Sparkling champagneglas 32cl

  I Erika Lagerbielkes vinglasserie Difference från Orrefors finns glas för mogna, unga, fruktiga och krispiga viner. Med genial utformning på glasen lyfts vinets bästa karaktärer till en fulländad njutning. Bland hennes succéer finns exempelvis Intermezzo, Merlot och More, som alla är prisbelönta.
 • More champagneglas 18cl, 4-pack

  Den stilrena serien More från Orrefors är design av av Erika Lagerbielke, vars succéer inkluderar Intermezzo, Merlot och Difference. Tål maskindisk.
 • Unique champagneglas

  Ny servisglasserie från Orrefors i fem delar från formgivaren Anna Ehrner. Med sin mjukt rundade kupa och sitt hårda, kantiga ben flirtar Unique både med det klassiska och moderna. Ger still och klasss till dukningen. Distinkt utan att för den sakens skull ta över showen.
 • Street champagneglas 15cl

  Tål diskmaskin.
 • Amor Vincit Omnia champagneglas 18cl, 2-pack

  Munblåst i Småland. Tål diskmaskin vid försiktighet.
 • Amor Vincit Omnia champagneglas coupe 21cl, 2-pack

  Tål diskmaskin vid försiktighet.
 • Intermezzo satin champagneglas 25cl

  Formgivaren Erika Lagerbielke skapade succéglaset Intermezzo för över 2 år sedan. Den karaktäristiska blå droppen i det handgjorda glaset finns i många hem världen över. Nu kommer den populära serien med en stilren transparent vit droppe. Intermezzo satin från Orrefors är ett sobert glas som passar till alla festliga tillfällen, elegant och oskyldigt vitt till bröllop eller student eller krispigt vitt till vinterns många fester.
 • Intermezzo satin champagneglas coupe 29cl

  Formgivaren Erika Lagerbielke skapade succéglaset Intermezzo för över 2 år sedan. Den karaktäristiska blå droppen i det handgjorda glaset finns i många hem världen över. Nu kommer den populära serien med en stilren transparent vit droppe. Intermezzo satin från Orrefors är ett sobert glas som passar till alla festliga tillfällen, elegant och oskyldigt vitt till bröllop eller student eller krispigt vitt till vinterns många fester.
 • More champagneglas 18cl, 2-pack

  Den stilrena serien More från Orrefors är design av av Erika Lagerbielke, vars succéer inkluderar Intermezzo, Merlot och Difference. Tål diskmaskin.
 • Amor Vincit Omnia champagneglas 18cl, Diamond Edition

  Tål diskmaskin vid försiktighet.
 • Avantgarde cocktail 29cl, 4-pack

  Tål diskmaskin.
 • Metropol champagneglas 27cl, 2-pack

  .
 • Orrefors More Champagneglas 4-pack 18 cl Klar

  Det här Champagneglaset från serien More från Orrefors är ett tidlöst glas med en stilren design. Formen lyfter fram dryckens bästa egenskaper och fulla potentia vilket gör att du upplever både smak och arom på bästa sätt. Formgivaren Erika Lagerbielke har designat serien med utgångspunkt att elegant design ska möta funktion. Kombinera gärna vinglaset med andra fina delar ur More serien för att skapa en mer enhetlig stil när du dukar för vardag eller fest.
 • Orrefors Merlot Champagneglas 33 cl Klar

  Det här champagneglaset i serien Merlot från Orrefors har en modern och elegant design som passar alla tänkbara tillfällen. Formgivaren Erika Lagerbielke fick utmärkelsen Excellent Swedish Design när den lanserades 1995. Vinglasen i serien Merlot har en lågmäld och modern elegans som överraskar med sin omtanke om vinets smak och doft.
 • Orrefors Street Champagneglas 15 cl Kristall

  Champagneglas á 15 cl med kvadratiska slipskär och svarta detaljer i kristall ur serien Street från Orrefors. Med handskurna skär och maskulin framtoning är det ett annorlunda champagneglas som ger servisen tyngd och en touch av klassisk elegans. Glaset är precis som resten av Street-serien formgivet av Jan Johansson.
 • Orrefors Intermezzo Champagneglas 26 cl Klar

  Det här champagneglaset från Orrefors serie Intermezzo är en klassiker. Glasserien Intermezzo med den karaktäristiska blå droppen har fångat många människors hjärtan och dessutom fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den här serien är formgivaren Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé och den firade 20-årsjubileum under 2005. Kristallglasen är handgjorda och den stilrena dekoren gör att de passar till många av dina festliga tillfällen.
 • Orrefors Difference Sparkling Champagneglas 32 cl Klar

  Det här champagneglaset i serien Difference från Orrefors är ett utmärkt glas när du vill servera mouserande vin. Glasets genialiska utformninglyfter vinets bästa karaktär och fångar in hela doftpalletten. Formgivaren för glaset är Erika Lagerbielke och serien fick utmärkelsen Utmärkt Svensk Form Hederspris 2002.
 • Orrefors Intermezzo Champagneglas 29 cl Klar

  Det här champagneglaset i serien Intermezzo från Orrefors med den karaktäristiska blå droppen har fångat många människors hjärtan och dessutom fått utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Den här serien är formgivaren Erika Lagerbielkes absolut största glassuccé och den firade 20-årsjubileum under 2005. Glasen är handtillverkade i kristall och den stilrena dekoren gör att de passar till många av dina festliga tillfällen.
 • Orrefors Nobel Champagneglas 17 cl

  Champagneglas med guldfärgad kula vid foten ur serien Nobel från Orrefors. Den klassiska serien Nobel är formgiven av Gunnar Cyrén och är ett leksamt, sofistikerat inslag i servisen. Servera gästerna champagne till fördrink och ge en dekadent touch till vilken middag som helst!
 • Orrefors Symbols Champagneglas 2-pack 18 cl Klar

  Det här är ett elegant glas designat av Efva Attling. Glasen är perfekta när du vill utbringa en kärleksfull skål. Varje glas har två ringar runt foten för att symbolisera människans kärlek och olikheter. Efva Attling vill beröra dig med sina produkter genom att leka med ord och uttryck och därigenom tillför hon formgivningen ytterligare en dimension. Hennes kollektioner är genomtänkta och inbjuder till eftertanke. Hon kombinerar även det bästa från modernt silversmide med klassiskt och innovativt glashantverk. Glasen är en fin present till brudparet eller varför inte till dig själv när du vill fira speciella ögonblick.
 • Orrefors Metropol Champagneglas 2-pack 27 cl

  Två klara champagneglas i kristall á 27 cl ur serien Metropol från Orrefors. Eleganta champagneglas med en droppe svart färg fångad i skaftet som ger glasen en unik look. Glasen är formgivna av Erika Lagerbielke.
 • Orrefors Merlot Champagneglas 33 cl

  Orrefors Merlot Champagneglas 33 cl från Orrefors
 • Orrefors Clown Glas 20 cl Guld 2-Pack

  Lyxiga champagneglas från Orrefors som är perfekta till speciella tillfällen. Den vackra dekoren har målats för hand i rent guld. Glasen  är lika men ändå olika och levereras i en exklusiv presentförpackning. Glasen är munblåsta i Sm&ar
 • Orrefors Nobel Champagneglas

  Orrefors Nobel Champagneglas från Orrefors
 • Orrefors Helena Champagneglas 25 cl 4 Pack

  Vackra kristallchampagneglas från Orrefors serie Helena. Glasen passar lika bra till vardags som till det oförglömliga ögonblick.   Specifikationer: Höjd: 23 cm. Bredd: 9 cm. Vikt: 0,94 Kg.  
 • Orrefors Divine Champagne Coupe 26 cl

  Gnistrande champagneglas från Orrefors. Serien Divine är Orrefors hyllning till det kungliga bröllopet 2010. Glaset är elegant och utformad för att förhöja upplevelsen av dryckernas alla dofter och smaker. Glaset är munblåst och tillverkat för
 • Orrefors More Champagneglas 18 cl 12 Pack

  Eleganta champagneglas från serien More från Kosta Boda. Glasen lyfter fram dryckens bästa egenskaper och fulla potential.  Specifikationer: Höjd: 21,5 cm. Bredd: 5,6 cm. Vikt: 0,40 Kg. Kan diskas i maskin.  
 • Orrefors Street Champagneglas 15 cl

  Serien Street från Orrefors fick ikonstatus efter att ha synts i den amerikanska serien House of Cards. Champagneglaset har kvadratiska klara slipskär och svarta detaljer vilket ger ett dekadent intryck. Glaset är munblåst för tunnheten vilket tillåter dig att b
 • Orrefors Morberg Champagneglas 4-pack

  Orrefors Morberg Champagneglas 4-pack från Orrefors
 • Difference sparkling champagneglas 31 cl

 • Intermezzo champagneglas 26 cl

 • More champagneglas 4-pack 4-pack

 • Symbols champagneglas You&Me flute

 • Metropol champagneglas 2-pack 27 cl

 • Orrefors Morberg Champagneglas 4-pack

  Orrefors Morberg Champagneglas 4-pack från Orrefors
 • Clown Guld Champagne 22 cl 2-pack

  Handmålade glas tillverkade i Småland. Finns i fyra olika dekorer Ränder, prickar och cirklar. Uttrycket i dessa enkla former är modernt, tidlöst och skänker ett vackrare vardagsliv. Säljs i 2-pack.
 • Orrefors Clown Glas 20 cl Frostad Cirkel

  1992 lanserades Clown champagneglas i sprudlande färger och glasen blev snabbt väldigt populära. Orrefors firar 25-års jubileet med en vacker utgåva med frostad dekor. Glasen är formgivna av Anne Nilsson och munblåsta i Småland. De vackra cirklarna på
 • Clown Frost Champagne Circles 22 cl

  Handmålade glas tillverkade i Småland. Finns i fyra olika dekorer Ränder, prickar och cirklar. Uttrycket i dessa enkla former är modernt, tidlöst och skänker ett vackrare vardagsliv.
 • Clown Frost Champagne Stripes 22 cl

  Handmålade glas tillverkade i Småland. Finns i fyra olika dekorer Ränder, prickar och cirklar. Uttrycket i dessa enkla former är modernt, tidlöst och skänker ett vackrare vardagsliv.
 • Clown Frost Champagne Dots 22 cl

  Handmålade glas tillverkade i Småland. Finns i fyra olika dekorer Ränder, prickar och cirklar. Uttrycket i dessa enkla former är modernt, tidlöst och skänker ett vackrare vardagsliv.
 • Clown Frost Champagne Lines 22 cl

  Handmålade glas tillverkade i Småland. Finns i fyra olika dekorer Ränder, prickar och cirklar. Uttrycket i dessa enkla former är modernt, tidlöst och skänker ett vackrare vardagsliv.
 • Divine champagneglas 20cl

  .
 • Symbols Unity champagneglas 19cl 2-pack

  Munblåst i Småland.
 • Clown Frost Streck champagneglas 20cl

  Munblåst i Småland.
 • Clown Frost Linjer champagneglas 20cl

  Munblåst i Småland.
 • Clown Frost Prickar champagneglas 20cl

  .
 • Clown Frost Cirklar champagneglas 20cl

  Munblåst i Småland.
 • Clown Gold champagneglas 20cl, 2-pack

  Munblåst i Småland.
 • More champagneglas coupe 21cl, 4-pack

  Tål diskmaskin.
 • Intermezzo bl� champagneglas

  Intermezzo bl� fr�n Orrefors, formgivet av Erika Lagerbielke. Intermezzo �r en glasserie formgiven av Erika Lagerbielke som samlat p� sig en rad utm�rkelser, d�ribland Utm�rkt Svensk Form. Den unika formen tillsammans med droppen i benet/foten har funnit sin plats i konsumenternas hj�rtan, och i deras hem.
 • Intermezzo Satin champagneglas

  Intermezzo Satin fr�n Orrefors, formgivet av Erika Lagerbielke. Intermezzo �r en glasserie formgiven av Erika Lagerbielke som samlat p� sig en rad utm�rkelser, d�ribland Utm�rkt Svensk Form. Den unika formen tillsammans med droppen i benet/foten har funnit sin plats i konsumenternas hj�rtan, och i deras hem.
 • More champagneglas 4-pack

  More champagne fr�n Orrefors, designad av Erika Lagerbielke. Ett glas som lyfter fram de b�sta egenskaperna hos champagnen det mousserande vinet eller cava�n. Perfekt att servera som v�lkomstdrink, duka ditt middagsbord med glas fr�n More serien som �ven inneh�ller vinglas och tumbler.
 • Divine Coupe champagneglas

  Divine glas fr�n Orrefors, formgiven Erika Lagerbielke. Ett glas med elegant och klassisk formgivning med en dekorativ twist. Serien �r en hyllning till Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniels br�llop 2010. Dekoren �r gjord av handm�lad kristallis, vilket g�r glasen till n�got extra. Ett glas som kommer h�ga din dukning men ocks� �r en symbol f�r k�rlek.
 • Intermezzo Air champagneglas

  Intermezzo Air fr�n Orrefors, formgivet av Erika Lagerbielke. Intermezzo �r en glasserie formgiven av Erika Lagerbielke som samlat p� sig en rad utm�rkelser, d�ribland Utm�rkt Svensk Form. Den unika formen tillsammans med droppen i benet/foten har funnit sin plats i konsumenternas hj�rtan, och i deras hem.
 • Intermezzo champagne kupa

  Intermezzo champagne kupa fr�n Orrefors, formgivet av Erika Lagerbielke. Intermezzo �r en glasserie formgiven av Erika Lagerbielke som samlat p� sig en rad utm�rkelser, d�ribland Utm�rkt Svensk Form. Den unika formen tillsammans med droppen i benet/foten har funnit sin plats i konsumenternas hj�rtan, och i deras hem.
 • Zephyr Champagneskål 26 cl

  Erika Lagerbielkes serie Zephyr kom från en idé att att formge en lätt och elegant servis som höjer sig högt över bordet och lyfter fram din dryck i sensuellt formade kupor. Designen är enkel och stilren där det inte behövs någon extra dekor. Zephyrserien består av ett vitvinsglas som lyfter fram de vita vinernas friskhet och fräschör genom glasets slanka form, rödvinsglas med rund och fyllig form som lyfter fram de röda vinernas komplexa aromer samt ett coupeglas för mousserande vin som ger dig en bubblig upplevelse. Erika Lagerbielke valde namnet Zephyr eftersom glasen är så graciösa och har en otrolig lätthet. I den grekiska mytologin är Zephyr västanvinden.
 • Clown Gold champagneglas 2-pack 20 cl

 • Clown champagneglas 20 cl linjer

 • Clown champagneglas 20 cl streck

 • Clown champagneglas 20 cl prickar

 • Clown champagneglas 20 cl cirklar

 • Orrefors Clown Glas 20 cl Frostad Ränder

  Underbara champagneglas med frostade ränder som målats dit för hand. Glasen är perfekta till speciella tillfällen. Clown champagneglas lanserades 1992 i sprudlande färger och glasen blev snabbt en designklassiker. Orrefors firar 25-års jubileet med en vacker utg&
 • Orrefors Clown Glas 20 cl Frostad Prickar

  Underbara champagneglas med handmålade frostade prickar. Perfekta glas för magiska kvällar. Clown champagneglas lanserades 1992 i sprudlande färger och glasen blev snabbt väldigt populära. Orrefors firar 25-års jubileet med en vacker utgåva i frostad dekor.