Kosta Boda champagneglas

Champagne är en dryck för de särskilda tillfällena. Då tycker vi att man ska använda särskilda glas också. Kosta Boda är ett världens mest kända glasmärken och som svensk borde vi vara stolta över det och köpa deras champagneglas att skåla ur.

Storsäljande Chateau i handtillverkat kristallglas

En riktig storsäljare är Kosta Boda Chateau champagneglas. De finns att köpa på många presentbutiker, men varför slösa tid och kraft när det är så enkelt att beställa online. Här nedan följer bilder, priser och länkar till Kosta Bodas många champagneglas.

Populärt inom Kosta Boda champagneglas

 • Line Champagneglas 18 cl

  Line Champagneglas 18 cl
 • Kosta Boda - Château Champagneglas 21 cl

  Kosta Boda - Château Champagneglas 21 cl
  Champagneglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.Glaset hette tidigare Château Champagneglas 15 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - Line Champagneglas 18 cl

  Kosta Boda - Line Champagneglas 18 cl
  Line champagneglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.
 • Kosta Boda - Sugar Dandy Champagneskål 32 cl Rosa

  Kosta Boda - Sugar Dandy Champagneskål 32 cl Rosa
  Champagneglas i vacker coupe-modell ur serien Sugar Dandy från Kosta Boda. Med en unik design, signerad Åsa Jungnelius, tillsammans med de dekorativa, färgglada detaljerna blir glaset en elegant färgklick på bordet, som gjort för välkyld champagne eller en god drink. Fungerar även fint som dessertskål för lyxiga efterrätter. Kombinera gärna flera glas med varandra för en enhetligt dukning, eller blanda de olika färgerna för en personlig och färgsprakande helhet.

Fler tips på Kosta Boda champagneglas

 • Kosta Boda - All About You Champagneglas 2-pack Forever Mine

  Kosta Boda - All About You Champagneglas 2-pack Forever Mine
  2-pack champagneglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i lila heter Forever Mine.
 • Kosta Boda Château Champagne, 21 cl (15cl)

  Kosta Boda Château Champagne, 21 cl (15cl)
 • Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Let's Celebrate You - Champagneglas Glas Klar

  Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Let's Celebrate You - Champagneglas Glas Klar
  Champagneglaset från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Sara Woodrow. Om champagneglaset från Kosta Boda- Champagneglaset kommer i 2 olika modeller.- Det här champagneglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Kombinera champagneglaset med en karaff från Kosta Boda. Skötselråd för champagneglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Sugar Dandy Champagneskål 32 cl Blå

  Kosta Boda - Sugar Dandy Champagneskål 32 cl Blå
  Champagneglas i vacker coupe-modell ur serien Sugar Dandy från Kosta Boda. Med en unik design, signerad Åsa Jungnelius, tillsammans med de dekorativa, färgglada detaljerna blir glaset en elegant färgklick på bordet, som gjort för välkyld champagne eller en god drink. Fungerar även fint som dessertskål för lyxiga efterrätter. Kombinera gärna flera glas med varandra för en enhetligt dukning, eller blanda de olika färgerna för en personlig och färgsprakande helhet.
 • Kosta Boda - SÅLD Nobis Champagneglas 11 st

  Kosta Boda - SÅLD Nobis Champagneglas 11 st
  11 st champagneglas ur serien Nobis formgivna av Kjell Engman för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Champagneglas Svart Tulpan 1 st

  Kosta Boda - SÅLD Champagneglas Svart Tulpan 1 st
  1 st champagneglas ur serien Svart Tulpan formgiven av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Line Champagne, 15 cl

  Kosta Boda Line Champagne, 15 cl
 • CHATEAU Coupe 35CL

  CHATEAU Coupe 35CL
 • Kosta Boda - Champagneglas Goldie Ulrica Hydman Vallien 4 st

  Kosta Boda - Champagneglas Goldie Ulrica Hydman Vallien 4 st
  4 st Champagneglas ur serien Glodie formgiven av Ulrica Hydman Vallien, för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • All About You Forever Yours Champagne 2-pack 23cl

  All About You Forever Yours Champagne 2-pack 23cl
 • Kosta Boda - Goldie Champagneglas 5 st

  Kosta Boda - Goldie Champagneglas 5 st
  5 st champagneglas ur serien Goldie formgivna av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Diamant Champagneglas

  Kosta Boda - SÅLD Diamant Champagneglas
  Munblåst champagneglas i kristall med rutslipade kupor ur serien Diamant formgiven av Vicke Lindstrand för Kosta Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Château Coupe champagneglas

  Kosta Boda Château Coupe champagneglas
  För en elegant och exklusiv kväll är champagneglasen från Kosta Boda helt perfekta. Château är en serie som har blivit designad av svensken Bertil Vallien år 1981 och har haft en stor succé sedan dess. Nu tillförs serien ett coupeglas som är särskilt gjord för champagne. Med serien öns
 • Line Champagneglas 18 cl

  Line Champagneglas 18 cl
 • Kosta Boda Line Champagneglas 15 cl

  Kosta Boda Line Champagneglas 15 cl
  Elegant champagneglas från Kosta Bodas serie Line. Glaset har en klassisk design och är munblåst i Småland.  Specifikationer: Höjd: 24 cm. Bredd: 5,5 cm. Vikt: 0,22 Kg.  
 • Kosta Boda - SÅLD Line Champagneglas 5 st

  Kosta Boda - SÅLD Line Champagneglas 5 st
  5 st champagneglas ur serien Line formgivna av Anna Ehrner för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Moss Champagnekupa 35 Cl - Champagneglas Glas Blå - 7092211

  Kosta Boda Moss Champagnekupa 35 Cl - Champagneglas Glas Blå - 7092211
  Moss champagnekupa från Kosta Boda med en handgjord form med en vacker, ojämn struktur. Den är tillverkad av cirkulärt glas med en blå, behaglig nyans för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Variationer i utseendet kan förekomma. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Moss champagnekupa - Ingår i serien Moss.- Handgjord form.- Vacker, ojämn struktur.- Design av Åsa Jungnelius.- Cirkulärt glas. Hur bör du ta hand om champagnekupan?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Blå Champagneglas i Glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Forever Yours - Champagneglas Glas Klar - 7092000

  Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Forever Yours - Champagneglas Glas Klar - 7092000
  All About You champagneglas från Kosta Boda med en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Sara Woodrow. Bra att veta om All About You champagneglas - Champagneglaset finns i 2 olika utföranden.- Det här champagneglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Kombinera champagneglaset med en karaff från Kosta Boda. Hur bör du ta hand om champagneglaset?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Champagneglas i Glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Line Champagneglas 18 cl

  Line Champagneglas 18 cl
 • Kosta Boda - Chateau Champagneglas

  Kosta Boda - Chateau Champagneglas
  Champagneglas ur serien Chateau formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Line Champagne 15 Cl - Champagneglas Glas Klar

  Kosta Boda Line Champagne 15 Cl - Champagneglas Glas Klar
  Line Champagneglas från Kosta Boda. Det här champagneglaset tillhör den eleganta serien Line som har formgivits av Anna Ehrner. Designen är klassisk och har en tunn glastråd som ringlar sig upp runt kupan. Glastråden har lagts på för hand och glaset är munblåst i Småland. Passar perfekt till festligare tillfällen. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • All About You Forever Mine Champagne 2-pack 23cl

  All About You Forever Mine Champagne 2-pack 23cl
 • Kosta Boda - All About You Champagneglas 2-pack Forever Yours

  Kosta Boda - All About You Champagneglas 2-pack Forever Yours
  2-pack champagneglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i brunt heter Forever Yours.
 • Kosta Boda All About You Forever Yours Champagneglas 2 st.

  Kosta Boda All About You Forever Yours Champagneglas 2 st.
  Ett vackert och dekorativt champagneglas från Kosta Boda som framhäver dryckens smak och bevarar bubblorna så bra som möjligt. Du kan servera allt från champagne och moscata till all världens sorters mousserande drycker. All About You Forever Yours är ett champagneglas med den kapacitet på 2
 • Kosta Boda - SÅLD Champagneglas Tulipa

  Kosta Boda - SÅLD Champagneglas Tulipa
  1 st Champagneglas ur serien Tulipa formgiven av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Champagneglas med Frostad Fot 3 st

  Kosta Boda - Champagneglas med Frostad Fot 3 st
  3 st champagneglas med frostad fot i klarglas från Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Forever Yours - Champagneglas Glas Klar

  Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Forever Yours - Champagneglas Glas Klar
  Champagneglaset från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Sara Woodrow. Om champagneglaset från Kosta Boda- Champagneglaset kommer i 2 olika modeller.- Det här champagneglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Kombinera champagneglaset med en karaff från Kosta Boda. Skötselråd för champagneglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Chateau Champagne 21 cl

  Chateau Champagne 21 cl
 • Kosta Boda - Sugar Dandy Champagneskål 32 cl Grön

  Kosta Boda - Sugar Dandy Champagneskål 32 cl Grön
  Champagneglas i vacker coupe-modell ur serien Sugar Dandy från Kosta Boda. Med en unik design, signerad Åsa Jungnelius, tillsammans med de dekorativa, färgglada detaljerna blir glaset en elegant färgklick på bordet, som gjort för välkyld champagne eller en god drink. Fungerar även fint som dessertskål för lyxiga efterrätter. Kombinera gärna flera glas med varandra för en enhetligt dukning, eller blanda de olika färgerna för en personlig och färgsprakande helhet.
 • Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Forever Mine - Champagneglas Glas Klar - 7092001

  Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Forever Mine - Champagneglas Glas Klar - 7092001
  All About You champagneglas från Kosta Boda med en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Sara Woodrow. Bra att veta om All About You champagneglas - Champagneglaset finns i 2 olika utföranden.- Det här champagneglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Kombinera champagneglaset med en karaff från Kosta Boda. Hur bör du ta hand om champagneglaset?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Champagneglas i Glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda All About You Champagnekupor 32 Cl 2-pack All For You - Champagneglas Glas Klar

  Kosta Boda All About You Champagnekupor 32 Cl 2-pack All For You - Champagneglas Glas Klar
  Champagnekuporna från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. De är tillverkade av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Sara Woodrow. Om champagnekuporna från Kosta Boda- Fashionabelt uttryck.- Tillverkade av glas.- Champagnekuporna finns i olika modeller.- De här champagnekuporna är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för champagnekuporna- Handdisk rekommenderas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Forever Mine - Champagneglas Glas Klar

  Kosta Boda All About You Champagne 23 Cl 2-pack Forever Mine - Champagneglas Glas Klar
  Champagneglaset från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Sara Woodrow. Om champagneglaset från Kosta Boda- Champagneglaset kommer i 2 olika modeller.- Det här champagneglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Kombinera champagneglaset med en karaff från Kosta Boda. Skötselråd för champagneglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Champagne 21 Cl - Champagneglas Glas Klar

  Kosta Boda Chateau Champagne 21 Cl - Champagneglas Glas Klar
  Chateau Champagneglas från Kosta Boda. Det här champagneglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Champagneglas och mer Glas hos Royal Design.
ilead