Kosta Boda vattenkaraffer

Populärt inom Kosta Boda vattenkaraffer

 • Chateau Karaff Multi, 116 cl

  Chateau Karaff Multi, 116 cl
  Chateau karaff från Kosta Boda i handblåst glas med en vriden design och en färgskiftande nyans. Karaffen har ett imponerande, vackert hantverk perfekt för finare tillfällen. Kollektionen finns endast till försäljning under en begränsad tid. Formgiven av Bertil Vallien. Bra att veta om Chateau karaff - Karaffen är designad till Chateaus 40-års jubileum.- Begränsad utgåva.- Enkel, elegant look.- Ikonisk design. Hur bör du ta hand om karaffen?- Handdisk rekommenderas.
 • Picnic Karaff, 1,57 L

  Picnic Karaff, 1,57 L
  Picnic karaff från Kosta Boda med en unik design i klart munblåst glas. Karaffen har en lekfull form med en liten hällpip på sidan och ett vackert lock i kork. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Bertil Vallien. Bra att veta om Picnic karaff - Från kollektionen Picnic.- Finns även som glas.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om karaffen?- Tål diskmaskin.
 • Viva Karaff + Glas

  Viva Karaff + Glas
  Viva karaff från Kosta Boda med en vacker look med traditionella funktioner som passar till det moderna, dukade bordet. Karaffen har fina detaljer perfekta både för vardags- och festtillfällen och ett medföljande glas. Formgiven av Matti Klenell. Bra att veta om Viva karaff - Karaff: 90 cl.- Glas: 20 cl.- Den här karaffen är en del av Kosta Bodas kollektion Viva. Hur bör du ta hand om karaffen?- Tål diskmaskin.