Kosta Boda snapsglas

Kosta Boda är ett av Sveriges stoltheter när det gäller design. Ända sen 1742 har man designat och tillverkat glas för olika ändamål. Kosta Bodas snapsglas är riktigt vackra och finns i ett par olika utföranden. Snapsglasen i serien Line är en favorit, likaså Chateau. Glasen rymmer 5 cl snaps och är alla försedda med en hög fot.

Populärt inom Kosta Boda snapsglas

 • Line Snapsglas 5 cl

  Line Snapsglas 5 cl
 • Kosta Boda Line Snapsglas 7 cl

  Kosta Boda Line Snapsglas 7 cl
  Snapsglas från Kosta Boda. Denna spunna glastråden läggas på för hand och är ett signum för svenskt kvalitetshantverk. Glaset är munblåst i Småland.  Specifikationer: Höjd: 15,5 cm. Bredd: 5,5 cm. Vikt: 0,14 Kg.  
 • Kosta Boda Line Snaps 7 Cl - Snapsglas & Avecglas Glas Klar

  Kosta Boda Line Snaps 7 Cl - Snapsglas & Avecglas Glas Klar
  Line Snapsglas från Kosta Boda. Det här snapsglaset tillhör den eleganta serien Line som har formgivits av Anna Ehrner. Designen är klassisk och har en tunn glastråd som ringlar sig upp runt kupan. Glastråden har lagts på för hand och glaset är munblåst i Småland. Passar perfekt till festligare tillfällen. Shoppa Snapsglas & Avecglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Chateau Snaps 6 cl

  Chateau Snaps 6 cl

Fler tips på Kosta Boda snapsglas

 • Chateau Snaps 6 cl

  Chateau Snaps 6 cl
 • Kosta Boda Chateau Snaps 6 Cl - Snapsglas & Avecglas Glas Klar

  Kosta Boda Chateau Snaps 6 Cl - Snapsglas & Avecglas Glas Klar
  Chateau Snapsglas från Kosta Boda. Det här snapsglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Snapsglas & Avecglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Line Snapsglas 5 cl

  Line Snapsglas 5 cl
 • Chateau Snaps 6 cl

  Chateau Snaps 6 cl
 • Kosta Boda Chateau Likör 8 Cl - Snapsglas & Avecglas Glas Klar

  Kosta Boda Chateau Likör 8 Cl - Snapsglas & Avecglas Glas Klar
  Chateau Likörglas från Kosta Boda. Det här likörglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Snapsglas & Avecglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Line Snapsglas 5 cl

  Line Snapsglas 5 cl
 • Salong Betong Shotglas 6 cl 2-pack Klar/Svart

  Salong Betong Shotglas 6 cl 2-pack Klar/Svart
 • Salong Betong Shotglas 6 cl 2-pack Klar/Svart

  Salong Betong Shotglas 6 cl 2-pack Klar/Svart
ilead