Kosta Boda skulpturer

Populärt inom Kosta Boda skulpturer

 • Kosta Boda - Familjen 9 delar

  Kosta Boda - Familjen 9 delar
  9 delar ur serien Familjen formgivna av Ann och Göran Wärff för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Pokal av Kjell Engman

  Kosta Boda - SÅLD Pokal av Kjell Engman
  Pokal formgiven av Kjell Engman för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Glasskulptur av Göran Wärff

  Kosta Boda - SÅLD Glasskulptur av Göran Wärff
  Skulptur i glas av Göran Wärff för Kosta Boda. Signerad. Sent 1900-tal.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Paprika Glasfigur av Gunnel Sahlin

  Kosta Boda - Paprika Glasfigur av Gunnel Sahlin
  Glasfigurin ur serien Paprika formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Kosta Boda skulpturer

 • Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hej

  Kosta Boda My Wide Life Skulptur Gabba Gabba Hej
 • Kosta Boda BV Brains I See You.

  Kosta Boda BV Brains I See You.
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda - UHV Flaska ED 300-22 Gul

  Kosta Boda - UHV Flaska ED 300-22 Gul
  Färgglad flaska som drar tankarna till sagovärlden från Kosta Boda designad av Ulrica Hydman Vallien. Ulrica Hydman Vallien är en färgstark ikon inom svensk konst. Hon kombinerade suveränt hantverk med gränslös lekfullhet. Ulricas karaktäristiska motiv har smyckat allt från kristallvaser till brittiska jetplan. Hon lämnade ingen oberörd och är ovärderlig för oss på Kosta Boda. Det här är vår fjärde hyllningskollektion till minne av Ulrica.
 • Kosta Boda BV Brains Inside Matters

  Kosta Boda BV Brains Inside Matters
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda BV Brains I Dreamed Of a Blue Horse

  Kosta Boda BV Brains I Dreamed Of a Blue Horse
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda - SÅLD Glaspress

  Kosta Boda - SÅLD Glaspress
  Glaspress i melerade färger blå och grön från Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin Citron av Gunnel Sahlin

  Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin Citron av Gunnel Sahlin
  Glasfigurin Citron formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta Boda. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Satellite Flaska Gul

  Kosta Boda - SÅLD Satellite Flaska Gul
  Flaska ur serien Satelite formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Beige

  Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Beige
  Nagellack Make up från Kosta Boda är en serie ikoniska skönhetsprodukter skapade som en mini version av Åsa Jungnelius konstinstallation ”Vad fin du är i håret!”. Produkterna i pressat glas är ett feministiskt statement, precis som många av Jungnelius konstverk.
 • Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin Vindruva av Gunnel Sahlin

  Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin Vindruva av Gunnel Sahlin
  Glasfigurin ur serien Vindruva formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Brains Look 8,5 cm

  Kosta Boda - Brains Look 8,5 cm
  Brains glashuvud från Kosta Boda, formgivet av Beril Vallien. Till formen är de janushuvuden - huvud med två ansikten. Det ena blickar in i framtiden och det andra ser in i det förgångna.
 • Kosta Boda BV Brains Everything Is Better When We Dance.

  Kosta Boda BV Brains Everything Is Better When We Dance.
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda BV Brains Walk With Me

  Kosta Boda BV Brains Walk With Me
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Costa Boda BV Brains Joy vinner

  Costa Boda BV Brains Joy vinner
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda - SÅLD Boda Zoo Flodhäst Bertil Vallien

  Kosta Boda - SÅLD Boda Zoo Flodhäst Bertil Vallien
  Flodhästfigur ur serien Boda Zoo formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda BV Hjärnor Du finns här och nu

  Kosta Boda BV Hjärnor Du finns här och nu
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda BV Brains You Are The Light

  Kosta Boda BV Brains You Are The Light
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda BV Brains You Made My Day

  Kosta Boda BV Brains You Made My Day
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda - Pumpa Glasfigur av Gunnel Sahlin

  Kosta Boda - Pumpa Glasfigur av Gunnel Sahlin
  Glasfigur i form av pumpa formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta BodaBruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - UHV Friends again Pokal 300-22 Blå

  Kosta Boda - UHV Friends again Pokal 300-22 Blå
  Friends again pokal från Kosta Boda. Årets pokal är designad av Ulrica Hydman Vallien, glaset är härligt sminkat med en självsäkerhet och kvinnlig kraft. Finns i en begränsad upplaga på 300 exemplar. Ulrica Hydman Vallien är en färgstark ikon inom svensk konst. Hon kombinerade suveränt hantverk med gränslös lekfullhet. Ulricas karaktäristiska motiv har smyckat allt från kristallvaser till brittiska jetplan. Hon lämnade ingen oberörd och är ovärderlig för oss på Kosta Boda. Det här är vår fjärde hyllningskollektion till minne av Ulrica.
 • Kosta Boda BV Brains Remember The Blue Sky.

  Kosta Boda BV Brains Remember The Blue Sky.
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda My Wide Life Gabba Gabba Hey 30,5 Cm - Skulpturer Munblåst Glas Svart

  Kosta Boda My Wide Life Gabba Gabba Hey 30,5 Cm - Skulpturer Munblåst Glas Svart
  My Wide Life Gabba Gabba Hey 30,5 Cm från Kosta Boda. Skulpturer Svart Munblåst glas. Shoppa Skulpturer och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Röd

  Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Röd
  Nagellack Make up från Kosta Boda är en serie ikoniska skönhetsprodukter skapade som en mini version av Åsa Jungnelius konstinstallation ”Vad fin du är i håret!”. Produkterna i pressat glas är ett feministiskt statement, precis som många av Jungnelius konstverk.
 • Kosta Boda - SÅLD Pokaler 2 st

  Kosta Boda - SÅLD Pokaler 2 st
  2 st pokaler med polykrom handmålad dekor formgiven av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Earth Skulptur My Universe

  Kosta Boda Earth Skulptur My Universe
  Höjd: 9,5 cm
 • Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin Aubergine av Gunnel Sahlin

  Kosta Boda - SÅLD Glasfigurin Aubergine av Gunnel Sahlin
  Glasfigurin Aubergine formgiven av Gunnel Sahlin för Kosta Boda. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Make up Läppstift 13,3 cm Beige

  Kosta Boda - Make up Läppstift 13,3 cm Beige
  Läppstift Make up från Kosta Boda är en serie ikoniska skönhetsprodukter skapade som en mini version av Åsa Jungnelius konstinstallation ”Vad fin du är i håret!”. Produkterna i pressat glas är ett feministiskt statement, precis som många av Jungnelius konstverk.
 • Kosta Boda Blues Skulptur 150 mm

  Kosta Boda Blues Skulptur 150 mm
  Höjd: 150 mm Bredd: 115 mm Vikt: 1,75 kg
 • Kosta Boda BV Brains Go For It

  Kosta Boda BV Brains Go For It
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda BV Brains All Is Well

  Kosta Boda BV Brains All Is Well
  Höjd: 7,5 cm Längd: 4,5 cm Bredd: 5,5 cm Vikt: 0,5 kg
 • Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Rosa

  Kosta Boda - Make up Nagellack 12,4 cm Rosa
  Nagellack Make up från Kosta Boda är en serie ikoniska skönhetsprodukter skapade som en mini version av Åsa Jungnelius konstinstallation ”Vad fin du är i håret!”. Produkterna i pressat glas är ett feministiskt statement, precis som många av Jungnelius konstverk.
 • Kosta Boda BV Beans Skulptur Blue AC-21

  Kosta Boda BV Beans Skulptur Blue AC-21
  Bredd: 25 cm Längd: 36 cm Höjd: 29 cm Vikt: 2 kg
 • Kosta Boda Earth Skulptur Home.

  Kosta Boda Earth Skulptur Home.
  Höjd: 9,5 cm
 • Kosta Boda - Brains Karolina blå 7,5 cm

  Kosta Boda - Brains Karolina blå 7,5 cm
  Brains glashuvud från Kosta Boda, formgivet av Beril Vallien. Till formen är de janushuvuden - huvud med två ansikten. Det ena blickar in i framtiden och det andra ser in i det förgångna.
 • Kosta Boda - Brains Look In 8,5 cm

  Kosta Boda - Brains Look In 8,5 cm
  Brains glashuvud från Kosta Boda, formgivet av Beril Vallien. Till formen är de janushuvuden - huvud med två ansikten. Det ena blickar in i framtiden och det andra ser in i det förgångna.
 • Kosta Boda - Make up Läppstift 13,3 cm Rosa

  Kosta Boda - Make up Läppstift 13,3 cm Rosa
  Läppstift Make up från Kosta Boda är en serie ikoniska skönhetsprodukter skapade som en mini version av Åsa Jungnelius konstinstallation ”Vad fin du är i håret!”. Produkterna i pressat glas är ett feministiskt statement, precis som många av Jungnelius konstverk.
 • Kosta Boda - UHV Friends again Pokal 300-22 Rosa

  Kosta Boda - UHV Friends again Pokal 300-22 Rosa
  Friends again pokal från Kosta Boda. Årets pokal är designad av Ulrica Hydman Vallien, glaset är härligt sminkat med en självsäkerhet och kvinnlig kraft. Finns i en begränsad upplaga på 300 exemplar. Ulrica Hydman Vallien är en färgstark ikon inom svensk konst. Hon kombinerade suveränt hantverk med gränslös lekfullhet. Ulricas karaktäristiska motiv har smyckat allt från kristallvaser till brittiska jetplan. Hon lämnade ingen oberörd och är ovärderlig för oss på Kosta Boda. Det här är vår fjärde hyllningskollektion till minne av Ulrica.
 • Kosta Boda - Make up Läppstift 13,3 cm Röd

  Kosta Boda - Make up Läppstift 13,3 cm Röd
  Läppstift Make up från Kosta Boda är en serie ikoniska skönhetsprodukter skapade som en mini version av Åsa Jungnelius konstinstallation ”Vad fin du är i håret!”. Produkterna i pressat glas är ett feministiskt statement, precis som många av Jungnelius konstverk.
ilead