Kosta Boda konjaksglas

Cognacskuporna från Kosta Boda finns med både låg och hög fot. Glasen som ingår i serien Line har det för serien typiska strecket som går runt kupan. Om du redan har glas ur den här serien kanske det är läga att komplettera med konjaksglas också till ett bra pris. Här nedanför ser du aktuella priser på Kosta Bodas produkter.

Populärt inom Kosta Boda konjaksglas

 • Line Konjakglas 20 cl

  Line Konjakglas 20 cl
 • Line Konjakglas 20 cl

  Line Konjakglas 20 cl
 • Kosta Boda Chateau Cognac 36 Cl - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Klar

  Kosta Boda Chateau Cognac 36 Cl - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Klar
  Chateau Cognacglas från Kosta Boda. Det här cognacglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Whiskeyglas & Cognacglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Klar

  Kosta Boda Chateau Whiskey 27 Cl - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Klar
  Chateau Whiskeyglas från Kosta Boda. Det här whiskeyglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Whiskeyglas & Cognacglas och mer Glas hos Royal Design.

Fler tips på Kosta Boda konjaksglas

 • Kosta Boda Line Konjak - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Klar

  Kosta Boda Line Konjak - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Klar
  Line Konjakglas från Kosta Boda. Det här konjakglaset tillhör den eleganta serien Line som har formgivits av Anna Ehrner. Designen är klassisk och har en tunn glastråd som ringlar sig upp runt kupan. Glastråden har lagts på för hand och glaset är munblåst i Småland. Passar perfekt till festligare tillfällen. Shoppa Whiskeyglas & Cognacglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda Salong Betong Whiskey 35 Cl 2-pack - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Svart

  Kosta Boda Salong Betong Whiskey 35 Cl 2-pack - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Svart
  Whiskeyglaset från Kosta Boda har populär, stilren look i glas med klassisk logotyp runt omkring perfekt för whiskey och annan sprit. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkat i Polen. Om whiskeyglaset från Kosta Boda- Gjort av glas.- Finns även som highballglas.- Från serien Salong Betong.- Formgivare är Salong Betong.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 35 cl.- Tillverkat i Polen.- Gjort av glas. Skötselråd för whiskeyglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Whiskeyglas & Cognacglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda Salong Betong Whiskey 28 Cl 2-pack - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Svart

  Kosta Boda Salong Betong Whiskey 28 Cl 2-pack - Whiskeyglas & Cognacglas Glas Svart
  Whiskeyglaset från Kosta Boda har populär, stilren look i glas med klassisk logotyp runt omkring perfekt för whiskey och annan sprit. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkat i Polen. Om whiskeyglaset från Kosta Boda- Gjort av glas.- Finns även som highballglas.- Från serien Salong Betong.- Formgivare är Salong Betong.- Bredd: 74 mm.- Höjd: 88 mm.- Kapacitet: 28.0 cl.- Tillverkat i Polen.- Gjort av glas. Skötselråd för whiskeyglaset- Tål diskmaskin. Shoppa Whiskeyglas & Cognacglas och mer Glas hos Royal Design.
ilead