Kosta Boda vinglas

Storsäljarna Chateau och Line

Kosta Boda har många populära serier av vinglas i både klassisk och modern tappning. Kända namn på vinglasen är Château som finns i flera olika storlekar för dessertvin, vin och champagne.

Andra kända vinglas är de som ingår i serien Line, med det karakteristika strecket som slingrar sig ner längs glaskroppen. Serien formgavs av Anna Ehrner på 1980-talet och är idag en riktig glasklassiker.

Exklusiva vinglas från Kosta Boda

Signe Persson Melin har designat de exklusiva serierna Bouquet och Baloon för Kosta Boda. Dessa glas med ballongformade kroppar är väldigt svåra att komma över idag. Glasen kan i hela uppsättningar säljas för tusentals kronor på auktioner.

Populärt inom Kosta Boda vinglas

Fler tips på Kosta Boda vinglas

 • All about you vinglas 2-pack Miss him (blå)

  All about you vinglas 2-pack Miss him (blå)
 • Line vinglas XL 44 cl Klar

  Line vinglas XL 44 cl Klar
 • Line vinglas 28 cl Klar

  Line vinglas 28 cl Klar
 • Chateau 40 vinglas 30 cl Multi

  Chateau 40 vinglas 30 cl Multi
 • Chateau vinglas XL 61 cl Klar

  Chateau vinglas XL 61 cl Klar
 • Line vinglas XL 67 cl Klar

  Line vinglas XL 67 cl Klar
 • Limelight vinglas XL 2-pack 35 cl

  Limelight vinglas XL 2-pack 35 cl
 • Friendship vinglas you & me

  Friendship vinglas you & me
 • Friendship vinglas happiness

  Friendship vinglas happiness
 • All about you vinglas 2-pack Wait for him (deep purple)

  All about you vinglas 2-pack Wait for him (deep purple)
 • Kosta Boda - SÅLD Vinglas Prince 11 st

  Kosta Boda - SÅLD Vinglas Prince 11 st
  11 stycken vinglas från serien Prince formgiven av Göran Wärff för Kosta Boda. 6 stycken rödvinsglas, höjd 15,5 cm. 5 stycken starkvinsglas, höjd 12,5 cm. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Vinglas Kosta

  Kosta Boda - SÅLD Vinglas Kosta
  Uppsättning med vinglas, 11 st stora, 8 st små, 2 st med nagg bland de stora, 1 st nagg på de små, Kosta. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Château Vinglas 30 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas 30 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas. Glaset hette tidigare Château Vinglas 20 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - Château Coupe 35 cl

  Kosta Boda - Château Coupe 35 cl
  Coupeglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.
 • Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Hearts

  Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Hearts
  Friendship vinglas från Kosta Boda. Ulrica Hydman Vallien har skapat en serie kärleksfulla glas med unika mönster. Som garanterat kommer älskas i många år framöver
 • Kosta Boda - Château Vinglas XL 35 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas XL 35 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas. Glaset hette tidigare Château Vinglas XL 25 cl hos Kosta Boda.
 • All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack

  All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda - Château 40 år Vinglas 30 cl Multi

  Kosta Boda - Château 40 år Vinglas 30 cl Multi
  2021 firar Bertil Valliens ikoniska glasserie Château 40 år! Jubileumet uppmärksammas med en kollektion som endast finns till försäljning under jubileumsåret. Utvalda glas ur serien lanseras nu i färgen multi, en färg som skiftar ton efter ljuskälla. Från blått till violett med inslag av andra toner. Det färgsprakande glaset utgör en fin kontrast till seriens delar i klarglas. Precis som seriens ursprungliga delar skapas Château 40 år av munblåst glas av erfarna hantverkare på Kosta Glasbruk. ”Jag hade två ambitioner när jag ritade Château”, säger formgivaren Bertil Vallien. ”För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna benet. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant.”
 • Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Aubergine Purple

  Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Aubergine Purple
  2-pack vinglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i lila heter Aubergine Purple.
 • Kosta Boda All About You Vinglas/Miss Him Blå 2-Pack

  Kosta Boda All About You Vinglas/Miss Him Blå 2-Pack
  Kosta Boda har sedan 1742 producerats i hjärtat av Småland. Kosta Boda är ett av världens främsta och mest kända varumärken inom glas och glas-konst och de har en rad världskända konstnärer som arbetar med exklusiva produkter för dem. Med dessa glas från Kosta Boda har konstnären S
 • Vinglas, Crystal Magic, 42cl

  Vinglas, Crystal Magic, 42cl
  Munblåst i Kosta.
 • Kosta Boda - Limelight Vinglas XL 35 cl 2-pack

  Kosta Boda - Limelight Vinglas XL 35 cl 2-pack
  Limelight vinglas XL från Kosta Boda. 1986 vann serien Utmärkt Svensk Form. En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfalt i kristallen. Glasen säljs i 2-pack. Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning. Göran finner stor inspiration i ljusets spel i naturen, ljuset och havet samt luften.
 • Vitvinsglas, Chateau XL 35cl

  Vitvinsglas, Chateau XL 35cl
  Munblåst i Kosta.
 • Kosta Boda - Château Vinglas 15 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas 15 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.
 • Vinglas Tattoo, 60 cl, 2-pack

  Vinglas Tattoo, 60 cl, 2-pack
  Två vinglas från Kosta Bodas serie Tattoo.Rymmer: 60 cl
 • Vinglas All About You, 2-pack

  Vinglas All About You, 2-pack
  Ett 2-pack vinglas ur serien All About You, designad av Sara Woodrow, där inspirationen kom från modevärlden.
 • Kosta Boda - Line Vinglas 35 cl

  Kosta Boda - Line Vinglas 35 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas. Glaset hette tidigare Line Vinglas 25 cl hos Kosta Boda.
 • All about you Vinglas 52 cl 2-pack

  All about you Vinglas 52 cl 2-pack
 • Vitvinsglas, Chateau 15cl

  Vitvinsglas, Chateau 15cl
  Munblåst i Kosta.
 • Kosta Boda All About You / Wait for her Vinglas 52 cl

  Kosta Boda All About You / Wait for her Vinglas 52 cl
  Njut av favoritvinet i dessa unika vinglas från Kosta Boda. Glasen har en kapacitet på 52 cl och levereras i paket om 2 st. De tillhör serien All About You och är designade av Sara Woodrow, som funnit inspiration i sin egen personlighet - vilket representeras av de olika kvinnorna som känneteck
 • Kosta Boda All About You Vinglas 2 Pack 52 cl

  Kosta Boda All About You Vinglas 2 Pack 52 cl
  Kosta Bodas serie All About You har konstnärinnan Sara Woodrow skapat med inspiration av hennes personlighet och modevärlden. Dessa fina vinglas passar lika bra till vardags som till fest. I kollektionen All About You finns en glaskaraff och tumblerglas.  Specifikationer: Höjd: 24
 • All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl
 • Kosta Boda Line Vinglas 28 cl

  Kosta Boda Line Vinglas 28 cl
  Enkelt och elegant vinglas från Kosta Boda med en vacker glastråd som går runt hela glaset.  Specifikationer: Höjd: 22 cm. Bredd: 7,3 cm. Vikt: 0,25 Kg.  
 • Kosta Boda Château Vinglas 30 cl

  Kosta Boda Château Vinglas 30 cl
  Tidlöst och elegant vinglas i serien Château från Kosta Boda. Château uppskattas för briljansen i den glittrande kupan och passar både för vardag och fest.Formgivaren Bertil Vallien hade två ambitioner när han skapade Château, han ville göra ett handgjort glas som en maskin inte kunde gö
 • Vinglas, All about you, 2-pack 52cl

  Vinglas, All about you, 2-pack 52cl
  Design: Sara Woodrow
 • Rödvinsglas, Chateau 30cl

  Rödvinsglas, Chateau 30cl
  Munblåst i Kosta.
 • Kosta Boda - Line Vinglas XL 67 cl

  Kosta Boda - Line Vinglas XL 67 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas. Glaset hette tidigare Line Vinglas XL 50 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - Château Vinglas 35 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas 35 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas. Glaset hette tidigare Château Vinglas 25 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - Crystal Magic Vin/allglas 42 cl

  Kosta Boda - Crystal Magic Vin/allglas 42 cl
  Crystal Magic är en serie av Åsa Jungnelius. Ett svenskt hantverk i ren kristall som är helt rätt för den som vill göra ett medvetet val som ska hålla över tid. Glasets tyngd, mjuka former och det tvinnade benets spiral förhöjer känslan av känslan av lyx som kommer att göra ’Crystal Magic’ till en framtida klassiker. Handgjort, blyfritt glas som är multifunktionellt och tål diskmaskin.
 • Caramba Pokal 25 cm 26 cl

  Caramba Pokal 25 cm 26 cl
 • Kosta Boda - SÅLD Rhenvinsglas 8-pack

  Kosta Boda - SÅLD Rhenvinsglas 8-pack
  Rhenvinsglas med grön fot, 8 st, 1900-talets mitt. Kosta etikettmärkning. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Château Vinglas XL 61 cl

  Kosta Boda Château Vinglas XL 61 cl
  Rejält vinglas i elegant design i den tidlösa serien Château från Kosta Boda. Bertil Vallien hade två ambitioner när han skapade Château, först och främst ville han göra ett handgjort glas som en maskin inte kunde göra och han ville hålla designen enkel men elegant. Bertil Vallien har va
 • All about you Vinglas 52 cl 2-pack

  All about you Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda Château Vinglas XL 35 cl

  Kosta Boda Château Vinglas XL 35 cl
  Stort tidlöst vinglas i elegant design från Kosta Bodas serie Château. Uppskattad för briljansen i den glittrande kupan som ger alla bordsdukningar en känsla av lyx. Design: Bertil Vallien. Volym: 35 cl (25 cl). Höjd: 21,5 cm.Dia: 6,8 cm. 
 • Vinglas All About You, 2-pack

  Vinglas All About You, 2-pack
  Ett 2-pack vinglas ur serien All About You, designad av Sara Woodrow, där inspirationen kom från modevärlden.
 • Vinglas, Friendship, 50cl

  Vinglas, Friendship, 50cl
  Design:Ulrica H Vallien
 • Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Wait For Her

  Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Wait For Her
  2-pack vinglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i rosa heter Wait For Her.
 • Line XL Vinglas 44 cl (30 cl)

  Line XL Vinglas 44 cl (30 cl)
 • Chateau Vin Xl 61 cl

  Chateau Vin Xl 61 cl
 • Kosta Boda - Viva Glas på fot 25 cl 2-pack

  Kosta Boda - Viva Glas på fot 25 cl 2-pack
  Glasserien Viva är en serie formgiven av Matti Klenell för Kosta Boda. Serien består av vardagsglas som var och en för sig förhöjer vardagslivets möten och måltider. Det här höga smala glaset passar bra till vitt vin, men även med fördel till en röd Bordeaux, ett dessertvin eller cava. Tillsammans bildar Vivas olika delar en vacker, unik helhet som sätter karaktären för det moderna dukade bordet och vardagligt umgänge. Det romantiska ekot från brukets rika formgivningshistoria och glashantverkets tillverkningstraditioner har inspirerat Klenell till seriens mjuka formspråk.
 • Kosta Boda - Limelight Vinglas 25 cl 2-pack

  Kosta Boda - Limelight Vinglas 25 cl 2-pack
  Limelight vinglas från Kosta Boda. 1986 vann serien Utmärkt Svensk Form. En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfallt i kristallen. Glasen säljs i 2-pack. Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning. Göran finner stor inspiration i ljusets spel i naturen, ljuset och havet samt luften.
 • Kosta Boda Line Vinglas 35 cl

  Kosta Boda Line Vinglas 35 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Line passar till både vita och röda viner. Glaset är munblåst i Småland och har en glastråd som har lagts på för hand som ett signum för svenskt kvalitetshantverk.  Specifikationer: Höjd: 23 cm. Bredd: 8 cm. Vikt: 0,32 Kg.  
 • Kosta Boda - Viva Glas på fot 35 cl 2-pack

  Kosta Boda - Viva Glas på fot 35 cl 2-pack
  Glasserien Viva är en serie formgiven av Matti Klenell för Kosta Boda. Serien består av vardagsglas som var och en för sig förhöjer vardagslivets möten och måltider. Det här glaset med vid kupa passar bra till rödvin men också till öl eller must. Tillsammans bildar Vivas olika delar en vacker, unik helhet som sätter karaktären för det moderna dukade bordet och vardagligt umgänge. Det romantiska ekot från brukets rika formgivningshistoria och glashantverkets tillverkningstraditioner har inspirerat Klenell till seriens mjuka formspråk.
 • All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl
 • Vinglas, Friendship, 50cl

  Vinglas, Friendship, 50cl
  Design:Ulrica H Vallien
 • All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl
 • Kosta Boda - Château 40 år Champagneglas 21 cl Multi

  Kosta Boda - Château 40 år Champagneglas 21 cl Multi
  2021 firar Bertil Valliens ikoniska glasserie Château 40 år! Jubileumet uppmärksammas med en kollektion som endast finns till försäljning under jubileumsåret. Utvalda glas ur serien lanseras nu i färgen multi, en färg som skiftar ton efter ljuskälla. Från blått till violett med inslag av andra toner. Det färgsprakande glaset utgör en fin kontrast till seriens delar i klarglas. Precis som seriens ursprungliga delar skapas Château 40 år av munblåst glas av erfarna hantverkare på Kosta Glasbruk. ”Jag hade två ambitioner när jag ritade Château”, säger formgivaren Bertil Vallien. ”För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna benet. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant.”
 • Chateau Vinglas, 40års jubileum, 30CL

  Chateau Vinglas, 40års jubileum, 30CL
  Château fyller 40 år och vi firar med en färgsprakande jubileumskollektion som endast finns till försäljning under jubileumsåret. Den läckra och mycket speciella färgade komponenten neodymoxid, en sällsynt jordartsblandning, som får glaset att skifta efter ljuskälla. Från blått till violett med inslag av andra färger.Glaset är tillverkat i miljövänlig kristall.
 • Kosta Boda Crystal Magic Vinglas 42 cl

  Kosta Boda Crystal Magic Vinglas 42 cl
  Kosta Boda har sedan 1742 producerats i hjärtat av Småland. Kosta Boda är ett av världens främsta och mest kända varumärken för glas och glaskonst och har en rad världskända konstnärer som arbetar med exklusiva produkter för dem. Crystal Magic-serien är glas av otroligt hög kvalit
 • Kosta Boda - SÅLD Diamant Vinglas 10 st

  Kosta Boda - SÅLD Diamant Vinglas 10 st
  10 stycken vinglas ur serien Diamant, från Kosta, formgiven av Vicke Lindstrand. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vinglas, Friendship, 50cl

  Vinglas, Friendship, 50cl
  Design:Ulrica H Vallien
 • Vinglas, Friendship, 50cl

  Vinglas, Friendship, 50cl
  Design:Ulrica H Vallien
 • Vinglas, All about you, 2-pack 52cl

  Vinglas, All about you, 2-pack 52cl
  Design: Sara Woodrow
 • Line XL Vinglas 44 cl (30 cl)

  Line XL Vinglas 44 cl (30 cl)
 • Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Miss Him

  Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Miss Him
  2-pack vinglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i blått heter Miss Him.
 • Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Wait For Him

  Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Wait For Him
  2-pack vinglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i brunt heter Wait For Him.
 • All about you Vinglas 52 cl 2-pack

  All about you Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Happiness

  Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Happiness
  Friendship vinglas från Kosta Boda. Ulrica Hydman Vallien har skapat en serie kärleksfulla glas med unika mönster. Som garanterat kommer älskas i många år framöver
 • Kosta Boda - Line Vinglas 28 cl

  Kosta Boda - Line Vinglas 28 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas. Glaset hette tidigare Line Vinglas 20 cl hos Kosta Boda.
 • All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack

  All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda - SÅLD Vinglas Chateau 8 st och 1 st Karaff

  Kosta Boda - SÅLD Vinglas Chateau 8 st och 1 st Karaff
  4 st rödvinsglas och 4 st vitvinsglas och 1 st karaff, ur serien Chateau formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rödvinsglas, Chateau XL 50cl

  Rödvinsglas, Chateau XL 50cl
  Munblåst i Kosta.
 • Vinglas, Limelight, 2-pack, 25cl

  Vinglas, Limelight, 2-pack, 25cl
  Design: Göran Wärff
 • All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack

  All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda Line XL Vinglas 44 cl

  Kosta Boda Line XL Vinglas 44 cl
  Stiligt vinglas från Kosta Bodas serie Line XL. Glaset har en glastråd runt sig och är munblåst i Småland.  Specifikationer: Höjd: 23 cm. Bredd: 8,3 cm. Vikt: 0,24 Kg.  
 • Kosta Boda - Line Vinglas XL 44 cl

  Kosta Boda - Line Vinglas XL 44 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas. Glaset hette tidigare Line Vinglas XL 30 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda Line XL Vinglas 67 cl

  Kosta Boda Line XL Vinglas 67 cl
  Vinglas från Kosta Boda. Vinglaset passar både till vardags och till fest. Munblåst i Småland.  Specifikationer:Höjd: 25,5 cm. Bredd: 9,3 cm. Vikt: 0,32 Kg.  
 • Kosta Boda - Château Vinglas XL 61 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas XL 61 cl
  Stort vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas. Glaset hette tidigare Château Vinglas XL 50 cl hos Kosta Boda.
 • Rödvinsglas, Chateau 25cl

  Rödvinsglas, Chateau 25cl
  Munblåst i Kosta.
 • All About You Vinglas 2-Pack, Wait For Him

  All About You Vinglas 2-Pack, Wait For Him
  2-pack med eleganta vinglas från Kosta Boda.
 • All About You Vinglas 2-Pack, Miss Him

  All About You Vinglas 2-Pack, Miss Him
  2-pack med eleganta vinglas från Kosta Boda.
 • Chateau Vinglas XL 35 cl

  Chateau Vinglas XL 35 cl
  Vinglas i handtillverkat kristallglas från Kosta Boda.
 • Line Vinglas 35 cl

  Line Vinglas 35 cl
  Elegant vinglas från Kosta Boda.
 • Line Vinglas XL, 44 cl

  Line Vinglas XL, 44 cl
  Elegant vinglas från Kosta Boda.
 • Limelight Vinglas 2-pack, 35 cl

  Limelight Vinglas 2-pack, 35 cl
  Limelight vinglas från Kosta Boda med en tidlös design i klart glas med en generös kupa och en stadig fot.
 • Chateau Vinglas XL 61 cl

  Chateau Vinglas XL 61 cl
  Vinglas i handtillverkat kristallglas från Kosta Boda.
 • Tattoo Vinglas, 2-pack

  Tattoo Vinglas, 2-pack
  2-pack med vinglas från Kosta Boda med uttrycksfullt mönster.
 • Friendship Vinglas 50 cl, Hearts

  Friendship Vinglas 50 cl, Hearts
  Vinglas från Kosta Boda med kreativt motiv.
 • Friendship Vinglas 50 cl, Happiness

  Friendship Vinglas 50 cl, Happiness
  Vinglas från Kosta Boda med kreativt motiv.
 • Chateau Vinglas Multi, 30 cl

  Chateau Vinglas Multi, 30 cl
  Chateau vinglas från Kosta Boda i handblåst glas med en vriden design och en färgskiftande nyans.
 • Caramba Pokal, 26 cl

  Caramba Pokal, 26 cl
  Pokal från Kosta Boda som kombinerar högklassiskt hantverk med lekfullhet.
 • Line Vinglas XL, 67 cl

  Line Vinglas XL, 67 cl
  Elegant vinglas från Kosta Boda.
 • Line Vinglas

  Line Vinglas
  Elegant vinglas från Kosta Boda.
 • All About You Vinglas 2-Pack

  All About You Vinglas 2-Pack
  2-pack med eleganta vinglas från Kosta Boda.
 • All About You Vinglas 2-Pack, Wait For Her

  All About You Vinglas 2-Pack, Wait For Her
  2-pack med eleganta vinglas från Kosta Boda.
 • Friendship Vinglas 50 cl, You and Me

  Friendship Vinglas 50 cl, You and Me
  Vinglas från Kosta Boda med kreativt motiv.
ilead