Kosta Boda vinglas

Storsäljarna Chateau och Line

Kosta Boda har många populära serier av vinglas i både klassisk och modern tappning. Kända namn på vinglasen är Château som finns i flera olika storlekar för dessertvin, vin och champagne.

Andra kända vinglas är de som ingår i serien Line, med det karakteristika strecket som slingrar sig ner längs glaskroppen. Serien formgavs av Anna Ehrner på 1980-talet och är idag en riktig glasklassiker.

Exklusiva vinglas från Kosta Boda

Signe Persson Melin har designat de exklusiva serierna Bouquet och Baloon för Kosta Boda. Dessa glas med ballongformade kroppar är väldigt svåra att komma över idag. Glasen kan i hela uppsättningar säljas för tusentals kronor på auktioner.

Populärt inom Kosta Boda vinglas

 • Kosta Boda - SÅLD Rhenvinsglas 8-pack

  Kosta Boda - SÅLD Rhenvinsglas 8-pack
  Rhenvinsglas med grön fot, 8 st, 1900-talets mitt. Kosta etikettmärkning.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Château Vinglas 15 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas 15 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.
 • Kosta Boda - Château Vinglas XL 35 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas XL 35 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.Glaset hette tidigare Château Vinglas XL 25 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Hearts

  Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Hearts
  Friendship vinglas från Kosta Boda. Ulrica Hydman Vallien har skapat en serie kärleksfulla glas med unika mönster. Som garanterat kommer älskas i många år framöver

Fler tips på Kosta Boda vinglas

 • Kosta Boda - Vitvinsglas Line 11 st

  Kosta Boda - Vitvinsglas Line 11 st
  11 st vitvinsglas ur serien Line formgivna av Anna Ehrner för Kosta Boda. Den spunna tråden längs med glaset som läggs på för hand är ett signum för svenskt kvalitets hantverk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Rödvinsglas Line 11 st

  Kosta Boda - Rödvinsglas Line 11 st
  11 st rödvinsglas ur serien Line formgivna av Anna Ehrner för Kosta Boda. Den spunna tråden längs med glaset som läggs på för hand är ett signum för svenskt kvalitets hantverk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Friendship Vin 50 Cl You And Me - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda Friendship Vin 50 Cl You And Me - Vinglas Glas Klar
  Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör serien Friendship som innehåller olika kärleksfulla och kreativa motiv. Vinglaset blir en härlig färgklick i hemmet, och är en rolig serie att samla på. Serien är designad av Ulrica Hydman-Vallien och är gjord av munblåst glas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - SÅLD Diamant Vinglas 10 st

  Kosta Boda - SÅLD Diamant Vinglas 10 st
  10 stycken vinglas ur serien Diamant, från Kosta, formgiven av Vicke Lindstrand.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • All About You/Wait For Him Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/Wait For Him Vinglas 2-Pack 52cl
 • Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Happiness

  Kosta Boda - Friendship Vinglas 50 cl Happiness
  Friendship vinglas från Kosta Boda. Ulrica Hydman Vallien har skapat en serie kärleksfulla glas med unika mönster. Som garanterat kommer älskas i många år framöver
 • Kosta Boda Line Vin XL 44cl (30cl)

  Kosta Boda Line Vin XL 44cl (30cl)
 • Kosta Boda - SÅLD Handmålat Vinglas

  Kosta Boda - SÅLD Handmålat Vinglas
  Handmålat vinglas med dekoren For you formgiven av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Line Vinglas 35 cl

  Line Vinglas 35 cl
 • Kosta Boda - SÅLD Prince Vinglas 2 st

  Kosta Boda - SÅLD Prince Vinglas 2 st
  2 st vinglas i kristall ur serien Prince av Göran Wärff för Kosta Boda. Original förpackningNyskickProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Line Vin 35cl (25cl)

  Kosta Boda Line Vin 35cl (25cl)
 • Kosta Boda Allt om dig, VÄNT PÅ Hennes VIN 52 CL 2-PK

  Kosta Boda Allt om dig, VÄNT PÅ Hennes VIN 52 CL 2-PK
 • Line XL Vinglas 67 cl

  Line XL Vinglas 67 cl
 • All about you Vinglas 52 cl 2-pack

  All about you Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda Chateau Vinglas 35 Cl - Vinglas Kristall Klar

  Kosta Boda Chateau Vinglas 35 Cl - Vinglas Kristall Klar
  Chateau Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • All About You/Wait For Him Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/Wait For Him Vinglas 2-Pack 52cl
 • Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Wait For Her

  Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Wait For Her
  2-pack vinglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i rosa heter Wait For Her.
 • All about you Vinglas 52 cl 2-pack

  All about you Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda - Limelight Vinglas XL 35 cl 2-pack

  Kosta Boda - Limelight Vinglas XL 35 cl 2-pack
  Limelight vinglas XL från Kosta Boda. 1986 vann serien Utmärkt Svensk Form. En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfalt i kristallen. Glasen säljs i 2-pack.Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning. Göran finner stor inspiration i ljusets spel i naturen, ljuset och havet samt luften.
 • Line Vinglas 35 cl

  Line Vinglas 35 cl
 • All About You Vinglas Set 52 cl 4-pack

  All About You Vinglas Set 52 cl 4-pack
 • Kosta Boda - SÅLD Nobis Vinglas 5 st

  Kosta Boda - SÅLD Nobis Vinglas 5 st
  5 st vinglas ur serien Nobis formgivna av Kjell Engman för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Line Vinglas XL 67 cl

  Kosta Boda - Line Vinglas XL 67 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.Glaset hette tidigare Line Vinglas XL 50 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - Nouveau Vitvinsglas 6 st

  Kosta Boda - Nouveau Vitvinsglas 6 st
  6 st vitvinsglas ur serien Nouveau formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Line XL Vinglas 44 cl (30 cl)

  Line XL Vinglas 44 cl (30 cl)
 • Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack Miss Him - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack Miss Him - Vinglas Glas Klar
  Vinglaset från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Sara Woodrow. Om vinglaset från Kosta Boda- Fashionabelt uttryck.- Tillverkat av glas.- Vinglaset finns i olika modeller.- Det här vinglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för vinglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Wait For Him

  Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Wait For Him
  2-pack vinglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i brunt heter Wait For Him.
 • Kosta Boda Line Vinglas - Vinglas Munblåst Glas Klar

  Kosta Boda Line Vinglas - Vinglas Munblåst Glas Klar
  Line Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör den eleganta serien Line som har formgivits av Anna Ehrner. Designen är klassisk och har en tunn glastråd som ringlar sig upp runt kupan. Glastråden har lagts på för hand och glaset är munblåst i Småland. Passar perfekt till festligare tillfällen. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - SÅLD Vinglas Prince 11 st

  Kosta Boda - SÅLD Vinglas Prince 11 st
  11 stycken vinglas från serien Prince formgiven av Göran Wärff för Kosta Boda. 6 stycken rödvinsglas, höjd 15,5 cm. 5 stycken starkvinsglas, höjd 12,5 cm.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Château Vinglas XL 61 cl

  Kosta Boda Château Vinglas XL 61 cl
  Rejält vinglas i elegant design i den tidlösa serien Château från Kosta Boda. Bertil Vallien hade två ambitioner när han skapade Château, först och främst ville han göra ett handgjort glas som en maskin inte kunde göra och han ville hålla designen enkel men elegant. Bertil Vallien har va
 • Kosta Boda - Château Coupe 35 cl

  Kosta Boda - Château Coupe 35 cl
  Coupeglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.
 • All About You Vinglas Set 8-pack

  All About You Vinglas Set 8-pack
 • Kosta Boda Line Vin XL 67cl (50cl).

  Kosta Boda Line Vin XL 67cl (50cl).
 • Kosta Boda - SÅLD Karaff och Glas 14 st Chateau

  Kosta Boda - SÅLD Karaff och Glas 14 st Chateau
  Karaff och 14 st olika glas ur serien Chateau formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.Glasen består av 8 st dricksglas, 4 st vinglas och 2 st martiniglas. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Line Vin Xl 67 Cl - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda Line Vin Xl 67 Cl - Vinglas Glas Klar
  Line Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör den eleganta serien Line som har formgivits av Anna Ehrner. Designen är klassisk och har en tunn glastråd som ringlar sig upp runt kupan. Glastråden har lagts på för hand och glaset är munblåst i Småland. Passar perfekt till festligare tillfällen. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Château Vinglas XL 61 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas XL 61 cl
  Stort vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.Glaset hette tidigare Château Vinglas XL 50 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda Line Vin 28cl (20cl).

  Kosta Boda Line Vin 28cl (20cl).
 • Kosta Boda - Château Vinglas 30 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas 30 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.Glaset hette tidigare Château Vinglas 20 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Miss Him

  Kosta Boda - All About You Vinglas 52 cl 2-pack Miss Him
  2-pack vinglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden. Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i blått heter Miss Him.
 • Kosta Boda Limelight Vin 2-pack 35 Cl - Vinglas Glas Klar - 7092020

  Kosta Boda Limelight Vin 2-pack 35 Cl - Vinglas Glas Klar - 7092020
  Limelight vinglas från Kosta Boda med en tidlös design i klar glas med en generös kupa och en stadig fot. De har en elegant look perfekt för middagsbjudningar. Formgiven av Göran Wärff. Bra att veta om Limelight vinglas - Kombinera vinglasen med en skål från Kosta Boda.- De här vinglasen är en del av Kosta Bodas kollektion Limelight. Hur bör du ta hand om vinglasen?- Tål diskmaskin. Vi har valt ut Klar Vinglas i Glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda Chateau Vinglas 30 Cl - Vinglas Kristall Klar

  Kosta Boda Chateau Vinglas 30 Cl - Vinglas Kristall Klar
  Chateau Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - SÅLD Tulipa Vinglas 2 st

  Kosta Boda - SÅLD Tulipa Vinglas 2 st
  2 st vinglas ur serien Tulipa formgivna av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack

  All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack Wait For Him - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack Wait For Him - Vinglas Glas Klar
  Vinglaset från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Sara Woodrow. Om vinglaset från Kosta Boda- Fashionabelt uttryck.- Tillverkat av glas.- Vinglaset finns i olika modeller.- Det här vinglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för vinglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda Line XL Vinglas 44 cl

  Kosta Boda Line XL Vinglas 44 cl
  Stiligt vinglas från Kosta Bodas serie Line XL. Glaset har en glastråd runt sig och är munblåst i Småland.  Specifikationer: Höjd: 23 cm. Bredd: 8,3 cm. Vikt: 0,24 Kg.  
 • Kosta Boda Don't Stop the Music vinglas, 6-pack

  Kosta Boda Don't Stop the Music vinglas, 6-pack
  De 6 eleganta vinglasen i detta paket är en produkt av Kosta Bodas samarbete med Stiftelsen Svenska Musikfonden och deras arbete med Sveriges artistelit. Glasen passar fint att duka med under middagen, men också att plocka fram när du bara vill bjuda dina gäster på vin under lördagskvällen. S
 • All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl
 • All about you Vinglas 52 cl 2-pack

  All about you Vinglas 52 cl 2-pack
 • All About You Vinglas Set 52 cl 4-pack

  All About You Vinglas Set 52 cl 4-pack
 • Kosta Boda - SÅLD Vinglas i Gultonat Glas 4 st

  Kosta Boda - SÅLD Vinglas i Gultonat Glas 4 st
  4 st Vinglas i gultonat glas från Kosta.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Vinglas Kosta

  Kosta Boda - SÅLD Vinglas Kosta
  Uppsättning med vinglas, 11 st stora, 8 st små, 2 st med nagg bland de stora, 1 st nagg på de små, Kosta.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Chateau Vin Xl 61 Cl - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda Chateau Vin Xl 61 Cl - Vinglas Glas Klar
  Chateau Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl
 • Kosta Boda - Line Vinglas 35 cl

  Kosta Boda - Line Vinglas 35 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.Glaset hette tidigare Line Vinglas 25 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack Wait For Her - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack Wait For Her - Vinglas Glas Klar
  Vinglaset från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Sara Woodrow. Om vinglaset från Kosta Boda- Fashionabelt uttryck.- Tillverkat av glas.- Vinglaset finns i olika modeller.- Det här vinglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för vinglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Chateau Vinglas 15 cl

  Kosta Boda - Chateau Vinglas 15 cl
  Vinglas ur serien Chateau formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • All About You/Wait For Him Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/Wait For Him Vinglas 2-Pack 52cl
 • All About You Vinglas Set 52 cl 4-pack

  All About You Vinglas Set 52 cl 4-pack
 • Kosta Boda - Chateau vinglas 35 cl

  Kosta Boda - Chateau vinglas 35 cl
  Vinglas ur serien Chateau formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Line XL Vinglas 44 cl (30 cl)

  Line XL Vinglas 44 cl (30 cl)
 • Kosta Boda Chateau Vin Xl 35 Cl - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda Chateau Vin Xl 35 Cl - Vinglas Glas Klar
  Chateau Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Château Vinglas 35 cl

  Kosta Boda - Château Vinglas 35 cl
  Vinglas från Kosta Bodas serie Château. Underbart att duka bordet med både till vardags och till fest. Château ritades av Bertil Vallien redan 1981 och är med sitt klassiska och vackra uttryck fortfarande ett av Kosta Bodas allra mest omtyckta servisglas.Glaset hette tidigare Château Vinglas 25 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - SÅLD Open Minds Vinglas Rosa

  Kosta Boda - SÅLD Open Minds Vinglas Rosa
  Vinglas ur serien Open Minds formgiven av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Line Vinglas 28 cl

  Kosta Boda Line Vinglas 28 cl
  Enkelt och elegant vinglas från Kosta Boda med en vacker glastråd som går runt hela glaset.  Specifikationer: Höjd: 22 cm. Bredd: 7,3 cm. Vikt: 0,25 Kg.  
 • Kosta Boda - Line Vinglas 28 cl

  Kosta Boda - Line Vinglas 28 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.Glaset hette tidigare Line Vinglas 20 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda - Don´t Stop The Music Vinglas 48 cl 6-pack

  Kosta Boda - Don´t Stop The Music Vinglas 48 cl 6-pack
  En uppsättning med sex vinglas från Kosta Bodas senaste serie Don’t Stop The Music. Musik gör livet lite roligare och finare, därför har Kosta Boda i samarbete med Stiftelsen Svenska Musikfonden tagit fram en samling glas tillsammans med konstnären Clas Håkansson och några av Sveriges största artister: Molly Sandén, Darin, Smith and Thell, Miss Li och Sandro Cavazza. Vinglasen är prydda med artisternas personliga motiv och består av textrader samt tatueringar som står dem extra nära hjärtat. Kollektionen är framtagen för att stödja, främja och utveckla det svenska musiklivet. Kosta Boda skänker 15% av nettofaktureringsvärdet till Stiftelsen Svenska Musikfonden och artisterna avstår sin rätt till ersättning. Molly Sandén är en av Sveriges främsta låtskrivare och artist. När hon var 14 år startade hennes musikkarriär då hon deltog i Junior Eurovision Song Contest. Sedan dess har hon deltagit i en mängd olika musiktävlingar, blivit hyllad och tagit emot fina utmärkelser för sin musik. År 2020 vann hennes album ”Det bästa kanske inte hänt än” en Grammis för Årets album och blev även tilldelad priset Årets artist. Citatet ”Stark och svag och allting däremellan” är en textrad ur singeln ”Sand” som släpptes år 2018 i vilken Molly Sandén sjunger om den egna självbilden och hur omgivningen kan vara snabb med att döma för minsta lilla. Hennes tatuering av tre svalor pryder glaset tillsammans med citatet. Darin Zanyar slog först igenom efter hans deltagande i Idol 2004. Hans första singel ”Money for Nothing” och ”Love Killer” vann pris på Grammisgalan för Årets låt 2006. Han gjorde succé i programmet Så mycket bättre 2014 och har sedan dess ägnat sig åt svensk musik. År 2020 släppte Darin låten ”En säng av rosor” som kom att bli lyssnad på av människor världen över. Citatet ”Glaset är halvtomt just nu, halvfullt om du varit här” kommer från just den låten och han berättar att visan är både förväntansfull och ledsam, att den handlar om saknad och längtan, sorg och förväntan. Rosen som pryder glaset tillsammans med citatet är en tatuering som ligger honom varmt om hjärtat. Maria Jane och Victor Thell är en svensk popduo som går under namnet Smith & Thell. Singeln ”Forgive Me Friend” släpptes 2018 och nådde stor framgång i både Sverige och USA. De har skrivit låtar åt flera kända artister som Ava Max och Alan Walker. Victor Thells tatuering, Year of the young, gjorde han 1 år innan låten släpptes och den symboliserar kärleken till och sorgen över att Marias syster lämnade detta liv alldeles för ung. Marias syster var som Victors egen och hade stor inverkan på den människa han kommit att bli idag. Denna kärleksfulla textrad pryder glaset tillsammans med artistens namnteckning. Maria Jane har en maskros tatuerad, den står för det maskrosbarn hon har inom sig och de fem fröna som flyger representerar henne själv och hennes fyra syskon. Maskrosen är för henne en påminnelse om att hon har växt och blommat ut, trots alla motgångar i livet. Miss Li är en svensk framgångsrik popsångerska, pianist och låtskrivare. Hon har bland annat skrivit hitlåten ”Oh Boy” och en av hennes nyare låtar ”Komplicerad” blev en stor succé när den släpptes 2020. Miss Li har deltagit i programmet Så mycket bättre två gånger, redan 2012 och senare 2019. Texten Ta´re lugnt pryder inte bara glaset utan även hennes själv i form av en tatuering. Under en brakande konsert i Skellefteå tappade hon balansen uppe på ett piano och föll ner i älven. Dyngblöt fortsatte hon konserten och publiken jublade, efter konserten blev hon erbjuden en gratis tatuering och tänkte att Ta´re lugnt passade väl in. En för henne påminnelse om att ibland stanna och andas när livet går för fort. Den svenska artisten och låtskrivaren Alessandro Michele Cavazza, känd under namnet Sandro Cavazza, har arbetat som låtskrivare tillsammans med många kända artister, bland dem Avicii och Norlie & KKV. Tillsammans med Avicii skrev han låten ”Without you” som 2018 fick utmärkelsen Mest spelade låt från musikorganisationen Stim. Citatet ”It´s a beautiful life with you” och motivet av våglängder pryder glaset.
 • Kosta Boda Friendship Vin 50 Cl Hearts - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda Friendship Vin 50 Cl Hearts - Vinglas Glas Klar
  Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör serien Friendship som innehåller olika kärleksfulla och kreativa motiv. Vinglaset blir en härlig färgklick i hemmet, och är en rolig serie att samla på. Serien är designad av Ulrica Hydman-Vallien och är gjord av munblåst glas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Line Vinglas 9 st

  Kosta Boda - Line Vinglas 9 st
  9 st vinglas ur serien Line formgivna av Anna Ehrner för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Château Wine, 15cl

  Kosta Boda Château Wine, 15cl
 • Kosta Boda - SÅLD Diamant Rödvinsglas

  Kosta Boda - SÅLD Diamant Rödvinsglas
  Munblåst vinglas i kristall med rutslipade kupor ur serien Diamant formgiven av Vicke Lindstrand för Kosta Glasbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • All About You Vinglas Set 8-pack

  All About You Vinglas Set 8-pack
 • Kosta Boda - SÅLD Portvinsglas Line 11 st

  Kosta Boda - SÅLD Portvinsglas Line 11 st
  11 st portvinsglas ur serien Line formgivna av Anna Ehrner för Kosta Boda. Den spunna tråden längs med glaset som läggs på för hand är ett signum för svenskt kvalitets hantverk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Line XL Vinglas 67 cl

  Line XL Vinglas 67 cl
 • All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl

  All About You/ Wait For Her Vinglas 2-Pack 52cl
 • Kosta Boda - Chateau Vinglas 30 cl

  Kosta Boda - Chateau Vinglas 30 cl
  Vinglas som rymmer 30 cl ur serien Chateau formgiven av Bertil Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Pokal Orm

  Kosta Boda - SÅLD Pokal Orm
  Pokal med dekor av orm formgiven av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - SÅLD Open Minds Vinglas Grön

  Kosta Boda - SÅLD Open Minds Vinglas Grön
  Vinglas ur serien Open Minds formgiven av Ulrica Hydman Vallien för Kosta Boda.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Chateau Vin Xl 61 cl

  Chateau Vin Xl 61 cl
 • Line XL Vinglas 67 cl

  Line XL Vinglas 67 cl
 • Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack With You - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack With You - Vinglas Glas Klar
  Vinglaset från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Sara Woodrow. Om vinglaset från Kosta Boda- Fashionabelt uttryck.- Tillverkat av glas.- Vinglaset finns i olika modeller.- Det här vinglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för vinglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda Château Wine, 30 cl (20 cl)

  Kosta Boda Château Wine, 30 cl (20 cl)
  Motsvarar de tidigare röda vinglasen från denna serie. Rymmer 30 cl hela vägen upp till kanten, eller en normal portion vin på 20 cl.
 • Line Vinglas 28 cl

  Line Vinglas 28 cl
 • Kosta Boda Château Vinglas 30 cl

  Kosta Boda Château Vinglas 30 cl
  Tidlöst och elegant vinglas i serien Château från Kosta Boda. Château uppskattas för briljansen i den glittrande kupan och passar både för vardag och fest.Formgivaren Bertil Vallien hade två ambitioner när han skapade Château, han ville göra ett handgjort glas som en maskin inte kunde gö
 • Kosta Boda - Limelight Vinglas 25 cl 2-pack

  Kosta Boda - Limelight Vinglas 25 cl 2-pack
  Limelight vinglas från Kosta Boda. 1986 vann serien Utmärkt Svensk Form. En serie skapad av Göran Wärff, de optiska illusionernas mästare. Han kan konsten att ge liv åt glaset genom att fånga ljuset och låta det reflekteras tusenfallt i kristallen. Glasen säljs i 2-pack.Ett återkommande tema hos formgivaren Göran Wärff är de oändliga optiska fenomen som uppstår då glaset bryter ljuset. Han besitter en otrolig känsla för glasmassan och har alltid värnat om de klassiska mästarkunskaperna inom glasblåsning och slipning. Göran finner stor inspiration i ljusets spel i naturen, ljuset och havet samt luften.
 • Kosta Boda Line Vinglas 35 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar

  Kosta Boda Line Vinglas 35 Cl - Vinglas Munblåst Glas Klar
  Line Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör den eleganta serien Line som har formgivits av Anna Ehrner. Designen är klassisk och har en tunn glastråd som ringlar sig upp runt kupan. Glastråden har lagts på för hand och glaset är munblåst i Småland. Passar perfekt till festligare tillfällen. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda Friendship Vin 50 Cl Happiness - Vinglas Glas Klar

  Kosta Boda Friendship Vin 50 Cl Happiness - Vinglas Glas Klar
  Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör serien Friendship som innehåller olika kärleksfulla och kreativa motiv. Vinglaset blir en härlig färgklick i hemmet, och är en rolig serie att samla på. Serien är designad av Ulrica Hydman-Vallien och är gjord av munblåst glas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - SÅLD Likörglas Chateau 12 st

  Kosta Boda - SÅLD Likörglas Chateau 12 st
  12 st likörglas ur serien Chateau formgivna av Bertil Vallien för Kosta Boda.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda Château Vin XL, 35 cl

  Kosta Boda Château Vin XL, 35 cl
 • Line Vinglas 28 cl

  Line Vinglas 28 cl
 • Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack Hold You - Vinglas Glas

  Kosta Boda All About You Vin 52 Cl 2-pack Hold You - Vinglas Glas
  Vinglaset från Kosta Boda har en elegant design med ett fashionabelt uttryck. Det är tillverkat av glas med ett vackert tryck på framsidan. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgivning av Sara Woodrow. Om vinglaset från Kosta Boda- Fashionabelt uttryck.- Tillverkat av glas.- Vinglaset finns i olika modeller.- Det här vinglaset är en del av Kosta Bodas kollektion All About You.- Säljs i 2-pack. Skötselråd för vinglaset- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Line Vinglas XL 44 cl

  Kosta Boda - Line Vinglas XL 44 cl
  Line vinglas från Kosta Boda, designad av Anna Ehrner. Strikt och elegent är klassikern Line från Kosta Boda med karaktäristisk glasslinga spunnen på varje glas.Glaset hette tidigare Line Vinglas XL 30 cl hos Kosta Boda.
 • Kosta Boda Château Wine, 35 cl (25cl)

  Kosta Boda Château Wine, 35 cl (25cl)
 • All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack

  All About You Miss Him Vinglas 52 cl 2-pack
 • Kosta Boda Château Vin XL, 61 cl (50 cl).

  Kosta Boda Château Vin XL, 61 cl (50 cl).
 • All About You Vinglas Set 8-pack

  All About You Vinglas Set 8-pack
 • Kosta Boda Chateau Vinglas 15 Cl - Vinglas Kristall Klar

  Kosta Boda Chateau Vinglas 15 Cl - Vinglas Kristall Klar
  Chateau Vinglas från Kosta Boda. Det här vinglaset tillhör en av Kosta Bodas mest populära servisserier, och är handtillverkat i kristallglas. Glaset har ett klassiskt och vackert uttryck som passar till årets alla festligheter.Det är formgivet av Bertil Vallien som själv sade: ”Jag hade två ambitioner när jag konstruerade Château. För det första ville jag göra ett glas som en maskin inte kunde göra, som du kunde se var handgjorda. Optiken i kupan och det tunna glaset. Min andra ambition var att hålla designen enkel men elegant”. Shoppa Vinglas och mer Glas hos Royal Design.
ilead