Kosta Boda vaser

En blomvas från Kosta Boda kan kosta allt från nån hundring till flera tusen kronor för en välbevarad äldre vas på antikmarknaden. Vissa av deras vaser är mer värda än andra och ofta hänger det ihop med vem som formgivit och hur många som tillverkats.

I de lägre prisklasserna kan du köpa vaser som Mine och Contrast i lite olika färger som vit, blå och grön. Vill du spendera lite mer kan du kolla närmare på Caramba formgiven av glaskonstnären Ulrica Hydman-Vallien eller nya Poppy, en serie av Kjell Engman.

Populärt inom Kosta Boda vaser

 • Kosta Boda Vas Caramba 34 cm

  Kosta Boda Vas Caramba 34 cm
  Med vackra detaljer, starka kontraster och en uttrycksfull karaktär kommer denna vas garanterat förgylla inredningen och ge den absolut bästa bostaden för dina blommor. Caramba-vasen ingår i Kosta Bodas hyllningskollektion till Ulrica Hydman Vallien som under lång tid var en ikon inom svensk k
 • Kosta Boda Mine Vas Vit 19 cm

  Kosta Boda Mine Vas Vit 19 cm
  Succéserien Mine av Ulrica Hydman-Vallien är en riktig klassiker. Varje vas har sitt eget individuella uttryck tack vare de svepande oregelbundna färgstråken. Ulrica Hydman-Valliens är främst känd för sina glas- och akrylverk men hennes design har även prytt keramik, mobiltelefoner och
 • Kosta Boda Vas Medium Birdy 28 cm

  Kosta Boda Vas Medium Birdy 28 cm
  Serien Birdy ingår i hyllningskollektionen till Ulrica Hydman Vallien och kännetecknas av hennes signum; lekfullhet, tjocka penseldrag och starka färger. Birdy vas är tillverkad i högkvalitativt, handmålat munblåst glas och passar perfekt till favoritbuketten eller andra växter. Hyllningskol
 • Kosta Boda Limelight Tulpanvas 19,5 Cm Grön - Vaser Glas Äppelgrön

  Kosta Boda Limelight Tulpanvas 19,5 Cm Grön - Vaser Glas Äppelgrön
  Tulpanvasen från Kosta Boda är perfekt som en gåva och för att liva upp bordsdukningen och har en klassisk, tidlös design med en bredare krage. Vasen är tillverkad av glas som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den har en stabil botten med vackra dekordetaljar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Göran Wärff. Om tulpanvasen från Kosta Boda- Tidlös glasvas med klassisk design.- En perfekt gåva.- Höjd: 195 mm.- Diameter: 182 mm.- Från kollektionen Limelight.- Tulpanvasen kommer i olika färger.- Finns även som större tulpanvas. Skötselråd för tulpanvasen- Tål diskmaskin. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.

Fler tips på Kosta Boda vaser

 • Kosta Boda Crackle Vas Cirkulärt Glas 27 Cm - Vaser Munst Glas Blå - 7042217

  Kosta Boda Crackle Vas Cirkulärt Glas 27 Cm - Vaser Munst Glas Blå - 7042217
  Crackle vas från Kosta Boda med ett skulpturalt, uttrycksfullt utseende med en sprucken yta för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av munblåst glas med gammaldags hantverksskicklighet. Perfekt för att göra dina egna blomsterarrangemang. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Sprucken yta.- Vasen finns i olika storlekar.- Skulpturalt, uttrycksfullt utseende.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige. Hur bör du ta hand om vasen?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Blå Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda Crackle Vas 18x22 Cm Rosa - Vaser Munblåst Glas Rosa - 7042116

  Kosta Boda Crackle Vas 18x22 Cm Rosa - Vaser Munblåst Glas Rosa - 7042116
  Crackle vas från Kosta Boda med en exklusiv look i munblåst glas med en krackelerad struktur. Den har ett ekologiskt uttryck för att passa alla inredningsstilar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Skulptural vas med krackelerad yta.- Handgjord och gjord av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Vasen finns i olika färgval.- Vasen finns i olika storlekar.- Finns även som skål.- Ingår i serien Crackle. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Rosa Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • CRACKLE Vas Rosa H170mm

  CRACKLE Vas Rosa H170mm
 • GRAN Vas Grön/Svart H120mm

  GRAN Vas Grön/Svart H120mm
 • Kosta Boda Crackle Vas 21x27 Cm Klar - Vaser Munblåst Glas Klar - 7042008

  Kosta Boda Crackle Vas 21x27 Cm Klar - Vaser Munblåst Glas Klar - 7042008
  Crackle vas från Kosta Boda med en exklusiv look i munblåst glas med en krackelerad struktur. Den har ett ekologiskt uttryck för att passa alla inredningsstilar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Skulptural vas med krackelerad yta.- Handgjord och gjord av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Vasen finns i olika färgval.- Vasen finns i olika storlekar.- Finns även som skål.- Ingår i serien Crackle. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Caramba Vit Vas 34 cm

  Caramba Vit Vas 34 cm
 • KAPPA Vas H160mm

  KAPPA Vas H160mm
 • Kosta Boda Mirage Blue / Amber Vase 21 cm

  Kosta Boda Mirage Blue / Amber Vase 21 cm
 • Kosta Boda Orchid Vase Lila 290mm

  Kosta Boda Orchid Vase Lila 290mm
 • Kosta Boda Crackle Vas 37 Cm Rosa - Vaser Munblåst Glas Rosa - 7042210

  Kosta Boda Crackle Vas 37 Cm Rosa - Vaser Munblåst Glas Rosa - 7042210
  Crackle vas från Kosta Boda med ett skulpturalt, uttrycksfullt utseende med en sprucken yta för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av munblåst glas med gammaldags hantverksskicklighet. Perfekt för snittblommor och grenar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Sprucken yta.- Vasen finns i olika färgval.- Skulpturalt, uttrycksfullt utseende.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige. Hur bör du ta hand om vasen?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Rosa Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Mirage Blå/Bärnsten Vas 21cm

  Mirage Blå/Bärnsten Vas 21cm
 • Kosta Boda Limelight Vas Amber 19,5cm

  Kosta Boda Limelight Vas Amber 19,5cm
  Höjd: 19,5 cm Bredd: 18,2 cm Vikt: 1,8 kg
 • Kosta Boda Mirage Vas 21 Cm Grön/ - Vaser Munst Glas Blå

  Kosta Boda Mirage Vas 21 Cm Grön/ - Vaser Munst Glas Blå
  Mirage vas är en vacker inredningsdetalj som lyfter dina blommor och skapar en hemtrevlig känsla. Vasen är tillverkad av blåsmästare som använt sig av snedpipa för att få till den svängda formen. En särskild teknik som heter zoom-tekniken har använts för att skapa de fina färgkontrasterna. Vasen finns i olika färger. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Saraband vas lila / grön 36 cm

  Kosta Boda Saraband vas lila / grön 36 cm
  H: 36 cm
 • Kosta Boda Crackle Vas Grön 27 Cm - Vaser Munblåst Glas Grön - 7042213

  Kosta Boda Crackle Vas Grön 27 Cm - Vaser Munblåst Glas Grön - 7042213
  Crackle vas från Kosta Boda med ett skulpturalt, uttrycksfullt utseende med en sprucken yta för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av munblåst glas med gammaldags hantverksskicklighet. Perfekt för snittblommor och grenar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Sprucken yta.- Vasen finns i olika storlekar.- Skulpturalt, uttrycksfullt utseende.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige. Hur bör du ta hand om vasen?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Grön Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Red Rim Vas 33 cm

  Red Rim Vas 33 cm
 • Kosta Boda Kappa Vas 21 Cm - Vaser Munblåst Glas Blågrå - 7042105

  Kosta Boda Kappa Vas 21 Cm - Vaser Munblåst Glas Blågrå - 7042105
  Kappa vas från Kosta Boda i återvunnet munblåst glas med en blågrå nyans och en spännande form. Den har ett modernt utseende som definitivt livar upp vilket rum som helst. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Mimmi Blomqvist. Bra att veta om Kappa vas - Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Blågrå Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • PAGOD Vas Vit H167mm

  PAGOD Vas Vit H167mm
 • Kosta Boda Limelight Vas 19,5 cm Äppelgrön

  Kosta Boda Limelight Vas 19,5 cm Äppelgrön
  Låt den vackra vasen från Kosta Boda dekorera bordet eller fönsterkarmen med en elegant bukett tulpaner. Vasen kan också användas för sig själv, tack vare den unika designen. Vasen är en del av Limelight-serien som designats av Göran Wärff. Med serien strävar han efter att fånga ljuset i
 • Contrast Blå Vas 20cm

  Contrast Blå Vas 20cm
 • Kosta Boda Limelight Vas 19,5 cm Transparent

  Kosta Boda Limelight Vas 19,5 cm Transparent
  Låt den vackra vasen från Kosta Boda dekorera bordet eller fönsterkarmen med en elegant bukett tulpaner. Vasen kan också användas för sig själv, tack vare den unika designen. Vasen är en del av Limelight-serien som designats av Göran Wärff. Med serien strävar han efter att fånga ljuset i
 • Kosta Boda Crackle Vas 18x22 Cm - Vaser Munblåst Glas Klar

  Kosta Boda Crackle Vas 18x22 Cm - Vaser Munblåst Glas Klar
  Vasen från Kosta Boda är perfekt för större blomsterarrangemang och har en exklusiv look i munblåst glas med en krackelerad struktur. Den har ett organiskt uttryck för att passa alla inredningsstilar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Åsa Jungnelius. Om vasen från Kosta Boda- Skulpturell vas med krackelerad yta.- Handgjord och tillverkad av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Från kollektionen Crackle.- Finns även som skål. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Limelight tulpanvas amber 19,5 cm.

  Kosta Boda Limelight tulpanvas amber 19,5 cm.
  Denna vas från Kosta Bodas serie Limelight är designad av Göran Wärff och har en vacker amber-färg som tillsammans med vasens utformning kommer att lyfta fram blomsterarrangemanget på bästa sätt. Serien kännetecknas av hur en optisk effekt uppstår när ljuset bryts i vasens bottnen.
 • Kosta Boda Caramba Vit vas

  Kosta Boda Caramba Vit vas
 • Aurora Blå/Bärnsten Vas 365mm

  Aurora Blå/Bärnsten Vas 365mm
 • Mirage Grön/Blå Vas 21cm

  Mirage Grön/Blå Vas 21cm
 • Kosta Boda Mirage Vas 21 Cm - Vaser Munblåst Glas Multi

  Kosta Boda Mirage Vas 21 Cm - Vaser Munblåst Glas Multi
  Vasen från Kosta Boda är tillverkad av munblåst glas med mjuka former och varma, färgskiftande nyanser. Vasen har en unik design som adderar det lilla extra till omgivningen. Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Formgiven av Göran Wärff. Om vasen från Kosta Boda- Avancerad, handblåst teknik.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Bod Glassflaske Klar 23,0cm

  Kosta Boda Bod Glassflaske Klar 23,0cm
  Produkttype: Glassflaske Materiale: Krystallglass Farge: Klar Bredde: 12,5 cm Lengde: 14,3 cm Høyde: 23,0 cm Tåler ikke oppvaskmaskin. Kun håndvask.
 • Kosta Boda Bod Glassflaske Midnattsblå 29,5cm

  Kosta Boda Bod Glassflaske Midnattsblå 29,5cm
  Produkttype: Glassflaske Materiale: Krystallglass Farge: Midnattsblå Bredde: 15,2 cm Lengde: 18,6 cm Høyde: 29,5 cm Tåler ikke oppvaskmaskin. Kun håndvask.
 • Limelight Rosvas Rökgrå 19,5cm

  Limelight Rosvas Rökgrå 19,5cm
 • Kosta Boda Limelight Tulipanvase 19,5 cm

  Kosta Boda Limelight Tulipanvase 19,5 cm
  Vasen rymmer ett generöst fång krispiga tulpaner. Den vida kragen ramar in, stöttar och lyfter fram blommorna. En massiv glasbotten med en sinnrik dekor i botten som reflekterar ljuset i kristallen och får vasen att glimra. Vasen kan diskas I maskin.
 • Kosta Boda Limelight Rosevase Grey 23 cm

  Kosta Boda Limelight Rosevase Grey 23 cm
  Samling: Limelight Bredd: 15,5 cm Höjd: 23 cm Vekt: 1,70 kg
 • Kosta Boda Limelight Vas 23 cm Äppelgrön

  Kosta Boda Limelight Vas 23 cm Äppelgrön
  Låt den vackra vasen från Kosta Boda dekorera i hemmet, både med och utan en bukett blommor. Vasen är tillverkad i glas och tål maskindisk. Den mäter 23 cm på höjden.Den eleganta vasen är en del av Limelight-serien som designats av Göran Wärff. Med optiska illusioner lyckas han skapa gla
 • Kosta Boda Limelight Tulipanvase 19,5 cm

  Kosta Boda Limelight Tulipanvase 19,5 cm
  Vasen rymmer ett generöst fång krispiga tulpaner. Den vida kragen ramar in, stöttar och lyfter fram blommorna. En massiv glasbotten med en sinnrik dekor i botten som reflekterar ljuset i kristallen och får vasen att glimra. Vasen kan diskas I maskin.
 • PAGOD Vas Vit H255mm

  PAGOD Vas Vit H255mm
 • Kosta Boda Limelight Rosevase 23 cm

  Kosta Boda Limelight Rosevase 23 cm
  Den höga vasen står stadigt med skön tyngd från den massiva glasbotten. Vasens vida krage ramar in och lyfter fram blommorna. Den sinnrika dekoren i botten reflekterar ljuset i kristallen och får vasen att glimra. Vasen kan diskas i maskin.
 • Kosta Boda non stop sort vas 28 cm

  Kosta Boda non stop sort vas 28 cm
  Diameter: 165 mm Höjd: 280 mm
 • Open Minds Vit Vas 36 cm

  Open Minds Vit Vas 36 cm
 • Vision Rosa/Bärnsten Vas 26cm

  Vision Rosa/Bärnsten Vas 26cm
 • Kosta Boda Kappa vas 21 cm.

  Kosta Boda Kappa vas 21 cm.
  Kappa är en munblåst vas som är skapad av svenska Mimmi Blomqvist. Vasen från Kosta Boda är tillverkad av glas och skiftar mellan blå, grå och grön då varje vas är unik. Vasens form för tankarna till en bubbla som håller på att rinna över formens kant under tillverkningen.Konstnären M
 • PAGOD Vas Blå H167mm

  PAGOD Vas Blå H167mm
 • Kosta Boda Crackle Vas Rosa 29,5cm

  Kosta Boda Crackle Vas Rosa 29,5cm
  Höjd: 27 cm Bredd: 20,5 cm Vikt: 3,3 kg
 • Kosta Boda Pagod Vas Beige 25,5 cm

  Kosta Boda Pagod Vas Beige 25,5 cm
  Vaserna i Kosta Bodas serie Pagod för tankarna till 60-talets lekfulla men stilrena former och finns i flera färger och höjder.Vasen är munblåst av skickliga glasblåsare på bruket i Kosta efter design av Anne Nilsson. Två skikt, där det färgade glaset ligger innanför ett ofärgat ytterski
 • Kosta Boda Crackle Vas 21x27 Cm Rosa - Vaser Munblåst Glas Rosa - 7042113

  Kosta Boda Crackle Vas 21x27 Cm Rosa - Vaser Munblåst Glas Rosa - 7042113
  Crackle vas från Kosta Boda med en exklusiv look i munblåst glas med en krackelerad struktur. Den har ett ekologiskt uttryck för att passa alla inredningsstilar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Skulptural vas med krackelerad yta.- Handgjord och gjord av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Vasen finns i olika färgval.- Vasen finns i olika storlekar.- Finns även som skål.- Ingår i serien Crackle. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Rosa Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda Limelight Rosvas 23 Cm - Vaser Glas Klar

  Kosta Boda Limelight Rosvas 23 Cm - Vaser Glas Klar
  Rosvasen från Kosta Boda är perfekt som en gåva och för att liva upp bordsdukningen och har en klassisk, tidlös design med en bredare krage. Vasen är tillverkad av glas som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den har en stabil botten med vackra dekordetaljar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Göran Wärff. Om rosvasen från Kosta Boda- Tidlös glasvas med klassisk design.- En perfekt gåva.- Höjd: 230 mm.- Diameter: 155 mm.- Från kollektionen Limelight.- Rosvasen kommer i olika färger.- Finns även som mindre tulpanvas. Skötselråd för rosvasen- Tål diskmaskin. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Contrast Blue Vase 20cm.

  Kosta Boda Contrast Blue Vase 20cm.
 • KAPPA Vas H210mm

  KAPPA Vas H210mm
 • Kosta Boda Saraband Vas Lila/Grön

  Kosta Boda Saraband Vas Lila/Grön
  Låt den vackra Saraband-vasen från Kosta Boda dekorera ditt hem med mjuka och organiska former. Saraband-vasen består av vaser i flera unika färgkombinationer och är designad av Göra Wärff, som alltid har älskat de klassiska mästerverken i glasblåsning och -slipning. Vasen mäter 36 cm på
 • Kosta Boda Bod Glassflaske Rød 23,0cm

  Kosta Boda Bod Glassflaske Rød 23,0cm
  Produkttype: Glassflaske Materiale: Krystallglass Farge: Rød Bredde: 12,5 cm Lengde: 14,3 cm Høyde: 23,0 cm Tåler ikke oppvaskmaskin. Kun håndvask.
 • Kosta Boda Pagod Vas Petrol 25,5 cm

  Kosta Boda Pagod Vas Petrol 25,5 cm
  Den framstående designern Anne Nilsson ligger bakom denna vackra serie med vaser från varumärket Kosta Boda.Serien heter Pagod och den lekfulla men stilrena formen för tankarna tillbaka till 60-talet.Vasen är munblåst med en teknik som kallas underfång. Två skikt, där det färgade glaset li
 • Poppy Budvas

  Poppy Budvas
 • Kosta Boda Limelight rosvas amber 23 cm.

  Kosta Boda Limelight rosvas amber 23 cm.
  Limelight skapades av Göran Wärff under 80-talet och kännetecknas av den optiska effekten som uppstår i bottnen när ljuset reflekteras. Vaserna har en vid krage som lyfter fram blombuketten på ett mycket vackert sätt. Vid rengöring ska vasen handdiskas.
 • Kosta Boda Mirage Vas 21 Cm - Vaser Munst Glas Blå

  Kosta Boda Mirage Vas 21 Cm - Vaser Munst Glas Blå
  Mirage vas är en vacker inredningsdetalj som lyfter dina blommor och skapar en hemtrevlig känsla. Vasen är tillverkad av blåsmästare som använt sig av snedpipa för att få till den svängda formen. En särskild teknik som heter zoom-tekniken har använts för att skapa de fina färgkontrasterna. Vasen finns i olika färger. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Caramba Vas 34 Cm Vit - Vaser Glas Svart

  Kosta Boda Caramba Vas 34 Cm Vit - Vaser Glas Svart
  Denna vita vas kommer från serien Caramba och är designad med dramatiska svarta ormar som ringlar runt. Vasen är handtillverkad, vilket gör att varje vas får ett unikt uttryck. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Kappa Vas 21 Cm - Vaser Munblåst Glas Blågrå

  Kosta Boda Kappa Vas 21 Cm - Vaser Munblåst Glas Blågrå
  Vasen från Kosta Boda är tillverkad av återvunnet munblåst glas med en blågrå nyans och en spännande form. Den har ett modernt utseende som definitivt livar upp vilket rum som helst. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Mimmi Blomqvist. Om vasen från Kosta Boda- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Saraband Vas /amber - Vaser Munblåst Glas Röd

  Kosta Boda Saraband Vas /amber - Vaser Munblåst Glas Röd
  Vas i munblåst glas som är designad av Göran Wärff för Kosta Boda. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • CONTRAST Vas Grå H200mm

  CONTRAST Vas Grå H200mm
 • Kosta Boda Limelight Vas 23 cm Transparent

  Kosta Boda Limelight Vas 23 cm Transparent
  Låt den vackra vasen från Kosta Boda dekorera i hemmet, både med och utan en bukett blommor. Vasen är tillverkad i glas och tål maskindisk. Den mäter 23 cm på höjden.Den eleganta vasen är en del av Limelight-serien som designats av Göran Wärff. Med optiska illusioner lyckas han skapa gla
 • Aurora Blå/Grön Vas 27,5cm

  Aurora Blå/Grön Vas 27,5cm
 • Contrast Svart Vas 20cm

  Contrast Svart Vas 20cm
 • Kosta Boda Mirage vas 21 cm.

  Kosta Boda Mirage vas 21 cm.
  Mirage-serien är ett dekorativt objekt som även går att använda som vas. Den är gjord som ett designobjekt som kommer att dekorera som har en exklusiv design. Vasen från Kosta Boda är designad av Göran Wärff som har hittat sin inspiration från ljuset, vilket är hans konstanta inspiration.
 • Kosta Boda Kappa Vas 16 Cm - Vaser Munblåst Glas Blågrå - 7042104

  Kosta Boda Kappa Vas 16 Cm - Vaser Munblåst Glas Blågrå - 7042104
  Kappa vas från Kosta Boda i återvunnet munblåst glas med en blågrå nyans och en spännande form. Den har ett modernt utseende som definitivt livar upp vilket rum som helst. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Mimmi Blomqvist. Bra att veta om Kappa vas - Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Blågrå Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda Limelight Rosvas 23 Cm Caramel - Vaser Glas Karamell

  Kosta Boda Limelight Rosvas 23 Cm Caramel - Vaser Glas Karamell
  Rosvasen från Kosta Boda är perfekt som en gåva och för att liva upp bordsdukningen och har en klassisk, tidlös design med en bredare krage. Vasen är tillverkad av glas som på ett vackert sätt reflekterar ljuset. Den har en stabil botten med vackra dekordetaljar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Göran Wärff. Om rosvasen från Kosta Boda- Tidlös glasvas med klassisk design.- En perfekt gåva.- Höjd: 230 mm.- Diameter: 155 mm.- Från kollektionen Limelight.- Rosvasen kommer i olika färger.- Finns även som mindre tulpanvas. Skötselråd för rosvasen- Tål diskmaskin. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Crackle Vas 18x22 Cm Klar - Vaser Munblåst Glas Klar - 7052008

  Kosta Boda Crackle Vas 18x22 Cm Klar - Vaser Munblåst Glas Klar - 7052008
  Crackle vas från Kosta Boda med en exklusiv look i munblåst glas med en krackelerad struktur. Den har ett ekologiskt uttryck för att passa alla inredningsstilar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Skulptural vas med krackelerad yta.- Handgjord och gjord av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Vasen finns i olika färgval.- Vasen finns i olika storlekar.- Finns även som skål.- Ingår i serien Crackle. Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Klar Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • MIRAGE Vas Blå/Brun H210mm

  MIRAGE Vas Blå/Brun H210mm
 • Kosta Boda Bod Glassflaske Klar 29,5cm

  Kosta Boda Bod Glassflaske Klar 29,5cm
  Produkttype: Glassflaske Materiale: Krystallglass Farge: Klar Bredde: 15,1 cm Lengde: 18,6 cm Høyde: 29,5 cm Tåler ikke oppvaskmaskin. Kun håndvask.
 • Kosta Boda Kappa Vase Klar 21,0cm

  Kosta Boda Kappa Vase Klar 21,0cm
  Produkttype: Vase Materiale: Krystallglas Farge: Klar Diameter: 21,0 cm Høyde: 22,5 cm Tørkes av med en myk klut
 • Kosta Boda Saraband Vas Röd/Amber

  Kosta Boda Saraband Vas Röd/Amber
  Låt den vackra Saraband-vasen från Kosta Boda dekorera ditt hem med mjuka och organiska former. Saraband-vasen består av vaser i flera unika färgkombinationer och är designad av Göra Wärff, som alltid har älskat de klassiska mästerverken i glasblåsning och -slipning. Vasen mäter 36 cm på
 • Mine Vit Vas 19cm

  Mine Vit Vas 19cm
 • Kosta Boda Crackle Vas Cirkulärt Glas 17,5 Cm - Vaser Munst Glas Blå - 7042218

  Kosta Boda Crackle Vas Cirkulärt Glas 17,5 Cm - Vaser Munst Glas Blå - 7042218
  Crackle vas från Kosta Boda med ett skulpturalt, uttrycksfullt utseende med en sprucken yta för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av munblåst glas med gammaldags hantverksskicklighet. Perfekt för att göra dina egna blomsterarrangemang. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Sprucken yta.- Vasen finns i olika storlekar.- Skulpturalt, uttrycksfullt utseende.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige. Hur bör du ta hand om vasen?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Blå Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda Orchid Vas /bärnsten - Vaser Lila

  Kosta Boda Orchid Vas /bärnsten - Vaser Lila
  Orchid Vas Lila/bärnsten från Kosta Boda. Vaser Lila . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Limelight Tulpanvas Rökgrå 23cm

  Limelight Tulpanvas Rökgrå 23cm
 • Poppy Vas 32cm

  Poppy Vas 32cm
 • PAGOD Vas Rosa H167mm

  PAGOD Vas Rosa H167mm
 • Aurora Blå/Violett Vas 32cm

  Aurora Blå/Violett Vas 32cm
 • Kosta Boda Vas Sargasso 25 cm

  Kosta Boda Vas Sargasso 25 cm
  Vacker vas i munblåst glas signerad konstnären Ulrica Hydman Vallien. Vasen ingår i Kosta Bodas hyllningskollektion och lanseras i samband med att det första stipendiet i Ulrica Hydman Valliens namn delas ut under hösten 2019. Likt Ulricas övriga konst präglas även denna vas av hennes lekful
 • Kosta Boda Crackle Vas Rosa 17,5cm

  Kosta Boda Crackle Vas Rosa 17,5cm
  Höjd: 17,5 cm Bredd: 22,0 cm Vikt: 2,3 kg
 • Kosta Boda Open Minds Vas - Vaser Munblåst Glas Vit

  Kosta Boda Open Minds Vas - Vaser Munblåst Glas Vit
  Open Minds Vas är designad av Ulrica Hydman-Vallien och är en iögonfallande inredningsdetalj. Tack vare de stilrena färgerna svart och vit, kan vasen kombineras med många olika kulörer i rummet. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Limelight Äppelgrön Rosvas

  Limelight Äppelgrön Rosvas
 • Kosta Boda Mirage Green / Blue Vase 21 cm

  Kosta Boda Mirage Green / Blue Vase 21 cm
 • Kosta Boda Tattoo Vas - Vaser Mix

  Kosta Boda Tattoo Vas - Vaser Mix
  Tattoo Vas från Kosta Boda. Vaser Mix . Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Mirage Vas 31 Cm - Vaser Munblåst Glas Multi

  Kosta Boda Mirage Vas 31 Cm - Vaser Munblåst Glas Multi
  Vasen från Kosta Boda är tillverkad av munblåst glas med mjuka former och varma, färgskiftande nyanser. Vasen har en unik design som adderar det lilla extra till omgivningen. Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Formgiven av Göran Wärff. Om vasen från Kosta Boda- Avancerad, handblåst teknik.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Limelight Tulip vas Apple grön 19,5 cm

  Kosta Boda Limelight Tulip vas Apple grön 19,5 cm
  Höjd: 195 mm Bredd: 182 mm Vikt: 1,80 kg
 • Limelight Tulpanvas Rökgrå 23cm

  Limelight Tulpanvas Rökgrå 23cm
 • Open Minds Vit Vas 25cm

  Open Minds Vit Vas 25cm
 • Kosta Boda Crackle Vas Grön 37 Cm - Vaser Munblåst Glas Grön - 7042212

  Kosta Boda Crackle Vas Grön 37 Cm - Vaser Munblåst Glas Grön - 7042212
  Crackle vas från Kosta Boda med ett skulpturalt, uttrycksfullt utseende med en sprucken yta för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av munblåst glas med gammaldags hantverksskicklighet. Perfekt för snittblommor och grenar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Sprucken yta.- Vasen finns i olika storlekar.- Skulpturalt, uttrycksfullt utseende.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige. Hur bör du ta hand om vasen?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Grön Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Poppy Vas 56cm

  Poppy Vas 56cm
 • Kosta Boda Kappa vas 16 cm.

  Kosta Boda Kappa vas 16 cm.
  Kappa är en munblåst vas som är skapad av svenska Mimmi Blomqvist. Vasen från Kosta Boda är tillverkad av glas och skiftar mellan blå, grå och grön då varje vas är unik. Vasens form för tankarna till en bubbla som håller på att rinna över formens kant under tillverkningen.Konstnären M
 • Kosta Boda Crackle Vase Rosa 37cm

  Kosta Boda Crackle Vase Rosa 37cm
  Produkttype: Vase Materiale: Krystallglass Farge: Rosa Diameter: 25,0 cm Høyde: 37,0 cm Tåler ikke maskinvask Designer: Åsa Jungnelius
 • Kosta Boda Mirage Vas 21 Cm - Vaser Munblåst Glas Multi - 7042100

  Kosta Boda Mirage Vas 21 Cm - Vaser Munblåst Glas Multi - 7042100
  Mirage vas från Kosta Boda i munblåst glas med mjuka former och varma, färgskiftande nyanser. Vasen har en unik design som adderar det lilla extra till omgivningen. Glaset är munblåst, vilket gör varje produkt unik. Formgiven av Göran Wärff. Bra att veta om Mirage vas - Avancerad, handblåst teknik.- Vasen kommer i 2 olika storlekar.- Tillverkad i Sverige Hur bör du ta hand om vasen?- Handdisk rekommenderas. Vi har valt ut Multi Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda Contrast Vas - Vaser Glas Blå

  Kosta Boda Contrast Vas - Vaser Glas Blå
  Vacker vas i härliga färger från Kosta Boda, formgiven av Anna Ehrner. Varje vas har ett uttrycksfullt och lekfullt mönster som blivit ett signum för Anna. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Non Stop Vas - Vaser Munblåst Glas Svart

  Kosta Boda Non Stop Vas - Vaser Munblåst Glas Svart
  Den här vasen tillhör serien Non Stop som är designad av Anna Ehrner för Kosta Boda. Inuti glaset på vasen finns det böljande linjer som har blivit ett kännetecken för Ehrner, och den blir ett konstnärligt och uttrycksfullt detalj i hemmet. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
 • Kosta Boda Crackle Vas 37 Cm Klar - Vaser Munblåst Glas Klar - 7042211

  Kosta Boda Crackle Vas 37 Cm Klar - Vaser Munblåst Glas Klar - 7042211
  Crackle vas från Kosta Boda med ett skulpturalt, uttrycksfullt utseende med en sprucken yta för att reflektera ljuset vackert. Den är tillverkad av munblåst glas med gammaldags hantverksskicklighet. Perfekt för snittblommor och grenar. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Design av Åsa Jungnelius. Bra att veta om Crackle vas - Sprucken yta.- Vasen finns i olika färgval.- Skulpturalt, uttrycksfullt utseende.- Tillverkad av munblåst glas.- Tillverkad i Sverige. Hur bör du ta hand om vasen?- Använd endast en mjuk trasa eller svamp vid rengöring. Vi har valt ut Klar Vaser i Munblåst glas från Kosta Boda med stor omsorg.
 • Kosta Boda Limelight Tulip Vase Grey 19,5 cm

  Kosta Boda Limelight Tulip Vase Grey 19,5 cm
  Samling: Limelight Bredd: 18,2 cm Höjd: 19,5 cm Vekt: 2,30 kg
 • Kosta Boda Limelight Vas Amber 23cm

  Kosta Boda Limelight Vas Amber 23cm
  Höjd: 23,0 cm Bredd: 15,5 cm Vikt: 1,6 kg
 • Kosta Boda Mirage vas 31 cm.

  Kosta Boda Mirage vas 31 cm.
  Mirage-serien är ett dekorativt objekt som även går att använda som vas. Den är gjord som ett designobjekt som kommer att dekorera som har en exklusiv design. Vasen från Kosta Boda är designad av Göran Wärff som har hittat sin inspiration från ljuset, vilket är hans konstanta inspiration.
 • Kosta Boda Crackle Vas 21x27 Cm - Vaser Munblåst Glas Klar

  Kosta Boda Crackle Vas 21x27 Cm - Vaser Munblåst Glas Klar
  Vasen från Kosta Boda är perfekt för större blomsterarrangemang och har en exklusiv look i munblåst glas med en krackelerad struktur. Den har ett organiskt uttryck för att passa alla inredningsstilar. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Åsa Jungnelius. Om vasen från Kosta Boda- Skulpturell vas med krackelerad yta.- Handgjord och tillverkad av munblåst glas.- En perfekt gåva.- Vasen kommer i olika färger.- Vasen kommer i olika storlekar.- Från kollektionen Crackle.- Finns även som skål. Skötselråd för vasen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Vaser och mer Dekoration hos Royal Design.
ilead