Orrefors assietter

Påfågel och Eden är klassiska vintage assietter från Orrefors glasbruk. I nyproduktion finns Carat assiett i kristall, formgiven av Lena Bergström. När du köper vintage från Cervera är de kontrollerade för sitt skick, men är såklart använda förut.

Populärt inom Orrefors assietter

 • Orrefors - SÅLD Eden Assietter 3 st

  Orrefors - SÅLD Eden Assietter 3 st
  3 st assietter ur serien Eden formgiven av Lars Hellsten för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Skål samt 6 st Assietter Påfågel

  Orrefors - SÅLD Skål samt 6 st Assietter Påfågel
  Skål och 6 st assietter ur serien Påfågel formgiven av Lars Hellsten för Orrefors glasbruk.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Violeta Assietter och Fat

  Orrefors - SÅLD Violeta Assietter och Fat
  6 st assietter samt stort fat i violett glas från Orrefors. Repor.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors - SÅLD Assietter Eden 6 st

  Orrefors - SÅLD Assietter Eden 6 st
  6 st assietter ur serien Eden formgiven av Lars Hellsten för Orrefors.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Fler tips på Orrefors assietter

 • Orrefors - SÅLD Assietter Påfågel 8 st

  Orrefors - SÅLD Assietter Påfågel 8 st
  8 st assietter ur serien Påfågel formgivna av Lars Hellsten för Orrefors.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Orrefors karatplatta 190 mm

  Orrefors karatplatta 190 mm
  Höjd: 14 mm Längd: 190 mm Bredd: 190 mm Vikt: 1,08 kg
 • Orrefors Carat Assiett 19 Cm - Assietter Kristallglas Klar

  Orrefors Carat Assiett 19 Cm - Assietter Kristallglas Klar
  Den här eleganta assietten från Orrefors tillhör glasserien Carat, som har fått sin inspiration från juveler och ädelstenar. Formgivaren är Lena Bergström, och det är hon som har tagit fram den distinkta och asymmetriska slipningen som speglar vår samtid. Assietten är fin till festliga tillfällen, och förgyller varje dukning. Shoppa Assietter och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Orrefors - Carat Assiett 19 cm

  Orrefors - Carat Assiett 19 cm
  Carat assiett från Orrefors, designad av Lena Bergström. Med de här tallrikarna på bordet blir söndagsmiddagen garanterat extra god! Med inspiration från juveler och ädelstenar har Lena Bergström förnyat den slipade kristallen med glasserien Carat. Den distinkta och unika asymmetriska slipningen speglar vår samtid men doftar också nordisk romantik.

Lars Hellsten formgivare bakom Eden och Påfågel

Lars Hellesten var formgivare hos Orrefors glasbruk i över 25 år. Under hans tid där designade han bland annat Eden och Påfågel, som tyvärr inte finns i nyproduktion längre men väl som vintage. Den enda glasprodukten som han formgivit och som finns kvar i produktion är Discus ljuslykta.

ilead